LG X Screen

LG X Screen
LG X Screen

LG X Screen ble lansert i Februar 2016 og er en innovativ ny telefon fra LG med to skjermer. Den andre skjermen befinner seg over hovedskjermen og tar for seg alt av notifikasjoner og innkommende samtaler, slik at du slipper å bli avbrutt med det du driver med. Denne rimelige telefonen kjører på en Qualcomm Snapdragon 410 quad-core på 1.2Ghz, har 2GB RAM og 16GB internminne som kan utvides med opp til 256GB med et microSD kort. Skjermen er 4.93’’ stor og har en oppløsning på 720 x 1280 piksler med en pikseltetthet på 298ppi. Kameraene på telefonen er på 13 megapiksler bak og 8 megapiksler foran, mens batterikapasiteten er på 2300mAh. Telefonen veier til sammen 120 gram.

Selv om du har kjøpt en billig smarttelefon er det lurt å få sikret den på en forsvarlig måte slik at du slipper å måtte sende den til reparasjon eller skaffe deg en ny en om den skulle falle i bakken. Her på Lux-case har vi Norges største utvalg av beskyttende tilbehør til din telefon.

Du finner deksler her som er laget av høykvalitets materialer som hard polykarbonat og elastisk TPU, eller hybrider mellom dem, som gir utmerket støtdemping til telefonen din. Vi har også en rekke etuier med kortholdere, kickstand og fantastiske motiver som ikke bare beskytter telefonen din, men gir den et unikt og vakkert utseende og ekstra nyttefunksjoner.
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Beskyttende produkter

Her på Lux-case kan du finne Norges største utvalg av beskyttende produkter for din telefon. Vi har kun produkter av høy kvalitet og du kan være sikker på at telefonen din blir godt beskyttet med et deksel eller etui for din LG X Screen fra Lux-case. Våre deksler kommer i en rekke høykvalitets materialer som hardt polykarbonat, mykt silikon, eller TPU som er et utrolig elastisk og slitesterkt materiale med gode støtdempende egenskaper. Du kan også finne en rekke forskjellige etuier, for det meste laget av syntetisk- eller ekte lær, som gir telefonen din et utsøkt utseende, et eksklusivt preg og en behagelig følelse i hånden. Mange av etuiene har ekstra nyttefunksjoner som stand funksjon, kortholdere og smartvinduer.

For deg som elsker musikk

Om du liker å bruke telefonen din for å lytte på musikk så kan vi friste deg med vårt enorme utvalg av høykvalitets hodetelefoner og bærbare høyttalere! Her kan du finne hundrevis av produkter som alle vil levere krystallklare toner, det er bare snakk om å ta et dypdykk i nettbutikken vår, så finner du nok noe som faller i smak. Våre bærbare høyttalere varierer veldig i form og størrelse, men de aller fleste skal du klare å få plass til i lommen, som gjør de veldig lett å ta med seg rundtomkring. De fleste av våre headset kommer utstyrt med mikrofon og Bluetooth, så du kan bruke de som handsfree enhet når du sykler eller kjører bil.

For bilen

Om du kunne tenke deg å bruke din LG X Screen i bilen, enten som musikkspiller eller GPS, så har vi det du trenger her på Lux-case. Velg mellom våre høykvalitets bilholdere som lar deg feste telefonen på mange forskjellige plasser rundt om i bilen. Vi har holdere som kan festes i luftventiler, frontruten, i rattet og mye mere til. Vi har en rekke forskjellige billadere i mange former og fasonger, alle utstyrt med en rekke sikkerhetsmekanismer og som kan lade opptil 6 enheter på samme tid. I tillegg til alt dette så tilbyr vi gratis frakt på alle våre produkter, så løp og kjøp!