LG Zero

LG Zero
LG Zero H650 er en stilig smarttelefon med en 5,0 tommers skjerm med HD 1280 x 720 oppløsning med 257 piksler per tomme, som veier bare 150 gram. Med PS Gorilla Glass 3, er du beskyttet mot riper 5 ganger bedre enn forgjengeren. Telefonen leveres med Android 5.1.1 Lollipop og med Qualcomm, hexa-core 1.8 Ghz prosessor og 1,5 GB RAM, så er det full fart med denne smartphonen, altså den reagerer meget raskt. Den utskiftbare 2050 mAh batteriet gjør at du kan ha flere batterier på farten, og dermed unngå å gå tom for strøm. Den har en 13 megapiksel kamera og en 8 megapiksel kamera foran og støtter både Bluetooth, WiFi, NFC og Hotspots. Mulighet for å øke mengden av lagringsplass fra den eksisterende 16GB med en ekstra 32 GB. Kommer i fargene gull og sølv er det en god idé å ha kjøpt et deksel eller en etui for din LG Zero H650 som beskytter telefonen og sikrer at du kan bruke den uten å måtte bekymre seg for utilsiktede uhell. Det er så evig uheldig å miste sin nye smarttelefonen på gulvet og legge merke til at skjermen har blitt brutt eller sprukket. Til tross for LG Zero H650 har ripebestandig Gorilla glass, anbefaler vi likevel skjermbeskyttelse film for den- heller være på den sikre siden! På

Lux-case.no har vi mange forskjellige type deksler og etuier for telefonen, og sikrer telefonen fra skader som støt og riper. Du kan nok finne din neste dekning eller beskyttelses deksel her, siden vi har det største utvalget av deksler og etuier i en rekke farger, design og materialer, så det er bare for å finne ut hva slags beskyttelse skjema som passer for deg! Vi har deksler og etuier i lær, ekte skinn, TPU, hard plast og hybrid. Hvis du trenger andre tilbehør til din LG Zero H650 som kabler, vesker, stativer eller SD-kort eller noe helt annet, så vi har det i Lux-case.no!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.
Beskytt din LG Zero H650 med deksler og unngå unødvendige skader!
Er du bekymret for å miste telefonen eller at den blir ripete? Kjøp en stilig deksel som beskytter smarttelefonen din! På Lux-case.no så har vi det største utvalget av deksler, så det burde være noe for enhver person. Vi har alle typer deksler - TPU, ekte lær, kunstig lær, hard plast og hybrid deksler. Alle modellene har vi selvfølgelig i flere farger og med flere motiver. Et annet alternativ er skjermbeskyttelse som beskytter skjermen. Mange velger dette alternativet hvis de ikke liker deksler og ønsker å bruke telefonen som den er og beholde sin originale design, men også beskytte den. Uansett hvilket alternativ du velger, kan du være sikker på at du kan finne det her på Lux-case.
Kabler og holdere for LG Zero H650
Hvis du trenger en kabel til LG Zero H650 eller har du mistet den opprinnelige? Så har vi alt fra USB-kabler til ladings kabler til adaptere. Er du på utkikk etter en holder for din LG Zero H650, har vi et stort utvalg for både bilen og sykkelen - velg fra sugekoppholdere, monteringsbrakett for bilens ventilasjonssystem eller klikk-system. Husk at vi på Lux-case.no har gratis frakt direkte hjem til deg innen få virke dager. Meget lett og praktisk!
MicroSD-kort og hodetelefoner for LG Zero H650
Elsker du å lytte til musikk på din LG Zero H650, det krever selvfølgelig en ny MicroSD-kort (maks 32 GB), slik at du kan overføre musikksamlingen til telefonen uten å måtte bekymre deg om lagringsplass. Vi har et stort utvalg og med forskjellige hastigheter. Hodetelefonene som følger med er dessverre ikke alltid av like bra passform. Derfor har vi på Lux-case et stort spekter av hodetelefoner for smarttelefonen - både i øret og på øret og i mange forskjellige farger og fra forskjellige produsenter.