LG

Her finner du det største utvalget av LG tilbehør! Vi har over 1200 produkter å velge mellom med forskjellige farger, materialer og design i vårt sortiment, det betyr at du enkelt kan finne noe som passer din smak. Vi mener imidlertid at din mobil utseende bør ikke gå på bekostning av funksjonalitet. Derfor er alle våre skjell og tilbehør er av høyeste kvalitet, og du har full tilgang til alle knapper, innganger og kamera. Skjermbeskytter og skall er mer enn bare tilpassing. Det er en investering.
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

LG Deksel

LG (opprinnelig forkortelse for Lucky GoldStar) er et sørkoreansk konsern som produserer elektroniske og petrokjemiske produkter, blant annet mobiltelefoner og datautstyr. Det ble dannet i 1947 under navnet Lucky GoldStar. Tidligere, og da spesielt i Vesten, ble mange av produktene solgt under navnet GoldStar. På det koreanske markedet brukte man imidlertid navnet Lucky. I 1995 ble navnet forkortet til LG. LG er mest kjent for sine elektronikkprodukter, som produseres av datterselskapet LG Electronics.

Vi her i Lux-Case.no vet godt at LG's smarttelefoner trenger beskyttelse slik som alle andre mobiler som ikke er laget for å tåle en støyt. Og vi anbefaler deg å ta en kikk på våres mesterlige utvalg av deksler, etuier, vesker og annet tilbehør du kan trenge til din LG smarttelefon. Her i denne kategorien har vi tilbehør til flere av LG's modeller som for eksempel den svært populære LG xXx som flere har skaffet seg på grunn av dens kraftige hardware og passelige design. Men la ikke smarttelefonen din bli skadet av nøkler, penner eller annet man har i lommene. Bestill et av våre beskyttende skjermfilmer som verner displayet mot riper, skrap og støv som kan være både irriterende og stygt. Bestiller du i dag før kl 15.00 så vil vi sende varen din samme dag, og du får den tilsendt hjem i posten med hurtig og fri levering i fra oss. Om det skulle vært noe problemer eller spørsmål, så kan du ta kontakt med våres vennelige support-team, som alltid sitter klar til å hjelpe deg så godt de kan.