Microsoft

Microsoft
Det er her du vil finne tilbehøret du er på jakt etter til din Microsoft smartphone eller tablett. Vi har alt av tilbehør, som for eksempel høyttalere, hodetelefoner, kabler, ladere og bilholdere. Deksler og cases er også selvfølgelig en av de viktige kategoriene som er på hjemmesiden. Der kan du finne kvalitets produkter som er laget av lær, plastikk, TPU, som er en blanding av plastikk og silikon og metall bumpers. Cases kommer med mange funksjoner som kort holder, stand og flipp funksjon. Ikke bare tar du vare på smartphonen men også dine verdisaker som penger, ID kort og andre viktige papirer. Ikke la din smartphone bli liggende uten noen slags form for beskyttelse! Vennligst ta en titt her på nettsiden og se om du finner noe interessant tilbehør til dine smartphone. Hvis du bestiller før kl. 17.00 så sender vi er ute din bestilling og du mottar varene allerede neste dag.
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Deksler Og Cases til Microsoft

Deksler til Microsoft smartphones kan bli din nå. Du trenger først å ta en tur innom våre hjemmesider først. Så finne Microsoft modellen som du eier, så klikker du på deksler til Microsoft Lumia 640 f.eks. Det er da det morsomme skjer! Her så kan du finne tonnevis av forskjellige deksler som er laget av plastikk, metall, gummi og silikon. Du kommer til å finne mange fine, kule og flotte designs som kan gjøre hverdagen din annerledes. Vi passer godt på at så fort det har kommet ut en ny smartphone modell så får vi inn de nyeste produktene til den modellen. Deksler er en bra måte å gi din smartphone beskyttelse på. De forskjellige typene tar imot fall og slag. Om du er uheldig å slår bort i en spiss kant som ellers hadde ødelagt din skjerm f.eks. så kan et deksel redde din smartphone. Summen du bruker på et deksel er så liten iforhold til hvor mye du bruker på en ny smartphone. Så alle oss hos lux-case.no anbefaler på det sterkeste at du skaffer deg et deksel i dag.

Cases til Microsoft

Her så er det en stort utvalg av cases til din nye Microsoft smartphone. Du kommer nok til å bruke lang tid før du greier å bestemme deg hvilken case du er mest interessert i. Cases er den beste måten å kunne gi din smartphone optimal beskyttelse på. Den tar imot fall og slag som ellers hadde ødelagt din smartphone eller ødelagt skjermen. De aller fleste cases har 3 funksjoner.

  • 1# Flipp funksjon- som passer godt på din smartphone skjerm.
  • 2# Kortholder- som du kan putte kort og penger i.
  • 3# Stand- som gjøre det enkelt for deg å se på videoer og filmer uten å måtte holde smartphonen din.


Materialene de fleste cases er laget av er lær eller ekte lær. De er meget slitesterke og tåler all den hverdagslige bruk som en case går igjennom. Vi leverer alt som blir bestilt hjem til deg uten at du må betale ekstra for frakt. Det er noe som mange andre konkurrenter ikke tilbyr dems kunder. Lux-case.no. Skandinavias største utvalg av smartphone og tablet tilbehør.