Samsung Galaxy A3 (2016) Deksel, etuier & skjermbeskyttere

Samsung Galaxy A3 (2016) er en oppdatert versjon av modellen fra 2015 veier bare 132 gram og som noe nytt støtter OTG - det gjør alt litt lettere! Den har en 4,7 tommers skjerm som tar opp 69,4% av skjermen, og har en oppløsning på 720 x 312 og 1280 piksler per tomme. Med en quad-core 1,5 GHz Cortex-A53-prosessor, den raske Qualcomm MSM8916 Snapdragon 410 Exynos 7578 og 1,5 GB RAM kjører alt som den skal. Samsung Galaxy A3 (2016) har 16 GB intern lagringsplass, men med mulighet for å få opptil 128 GB microSD utvidelse som sikrer at du har mer enn nok plass til dine filer, bilder og videoer. Det er verdt å fremheve at det ikke er en dedikert microSD slot, men det tar opp plass for SIM 2. Hovedkameraet er 13 megapiksler og fanger opp video i 1080p @ 30fps mens det sekundære kameraet, for eksempel. Skype-samtaler eller selfies er 5 megapiksler. Med en 2300 mAh batteri, kan du snakke i opptil 14 timer over 3G og lytte til musikk i opptil 58 timer. Den eneste smartphonen mangel er lys indikatorer på nederste venstre og høyre side av smartphonen. Det forventes å bli implementert i den nyeste Android-oppdateringen. Hvis du trenger et MicroSD-kort slik at du kan ta med deg musikksamlingen eller film samling på veien eller om du bare vil ha en ekstra på hånden for når du trenger å ta bilder? På Lux-case har vi SD-kort i alle dens former! Er du ute etter beskyttelse for den nye telefonen, da har du kommet til det rette sted! Vi har det største utvalget av mobile deksler og etuier - mange utførelser, farger og materialer, så det er bare å gå på jakt og finne akkurat det du trenger. Hvis, derimot, du ikke er så glad for å dekke til hele smartphonen med deksler eller etuier så vi har beskyttende poser eller beskyttende vesker som også beskytter telefonen mot riper og merker og du kan også oppbevare ander små ting som nøkler, kabler, penger og ID kort. Du kan finne masse mer som høyttalere, hodetelefoner, stativer og mye mer – Klikk for å se mer.


Samsung Galaxy A3 (2016) Deksler



Har du kjøpt en Samsung Galaxy A3 men har ikke funnet riktig beskyttende deksel til den enda? Da har du kommet til riktig sted, for her på Lux-cae.no har vi spesialisert oss i beskyttende deksler for dine enheter! For din Samsung Galaxy A3 har vi ca. 100 forskjellige deksler du kan velge mellom for å bevare enheten din samt gi den et fresht og tøft utseende, som vil sette ditt eget preg på telefonen. Alle våre produkter er av høyeste kvalitet, og de er laget av materialer som TPU, silikon, gummi, ja noen er til og med belagt med skinn, slik at du ikke bare får utmerket støtdempende beskyttelse, men du får satt et stilig og eksklusivt preg på din Samsung Galaxy A3.
Les mer
Vis mindre
chevron-down
Moberg Lær etui med stativ for Samsung Galaxy A3 SM-A310F (2016) - Paisley Flowers

Moberg Lær etui med stativ for Samsung Galaxy A3 SM-A310F (2016) - Paisley Flowers

NOK 129,00 Original NOK 269,00
Moberg lær-etui til Samsung Galaxy A3 (2016) med innebygget kortholder og stander - Don't touch my phone

Moberg lær-etui til Samsung Galaxy A3 (2016) med innebygget kortholder og stander - Don't touch my phone

NOK 149,00 Original NOK 279,00
Eckersberg Samsung Galaxy A3 (2016) deksel - Høyhælte sko

Eckersberg Samsung Galaxy A3 (2016) deksel - Høyhælte sko

NOK 69,00 Original NOK 169,00
HD Klar skjermbeskytter for Samsung Galaxy A3 (2016)

HD Klar skjermbeskytter for Samsung Galaxy A3 (2016)

NOK 39,00 Original NOK 89,00
0.3mm Herdet Glass Skjerm beskytter for Samsung Galaxy A3 SM-A310F (2016)

0.3mm Herdet Glass Skjerm beskytter for Samsung Galaxy A3 SM-A310F (2016)

NOK 69,00 Original NOK 149,00
Moberg Lær etui med stativ for Samsung Galaxy A3 SM-A310F (2016) - Sleeping Owl on the Branch

Moberg Lær etui med stativ for Samsung Galaxy A3 SM-A310F (2016) - Sleeping Owl on the Branch

NOK 109,00 Original NOK 269,00
Gummibelagt deksel for Samsung Galaxy A3 SM-A310F (2016) - hvit

Gummibelagt deksel for Samsung Galaxy A3 SM-A310F (2016) - hvit

NOK 89,00 Original NOK 169,00
Gummibelagt deksel for Samsung Galaxy A3 SM-A310F (2016) - Rød

Gummibelagt deksel for Samsung Galaxy A3 SM-A310F (2016) - Rød

NOK 89,00 Original NOK 169,00

Samsung Galaxy A3 (2016) Etuier

Har du kjøpt en Samsung Galaxy A3 men har ikke funnet riktig beskyttende etui til den enda? Da har du kommet til riktig sted, for her på Lux-cae.no har vi spesialisert oss i beskyttende etuier for dine enheter! For din Samsung Galaxy A3 har vi ca. 100 forskjellige etuier du kan velge mellom for å bevare enheten din samt gi den et fresht og tøft utseende som vil sette ditt eget preg på telefonen. Alle våre produkter er av høyeste kvalitet, og de er laget av materialer som syntetisk og ekte lær, med forskjellige teksturer som Crazy Horse tekstur. Slik at du ikke bare får utmerket støtdempende beskyttelse, men du får satt et stilig og eksklusivt preg på din Samsung Galaxy A3.

Samsung Galaxy A3 (2016) Armbånd

Liker du å trene og vil bruke din Samsung Galaxy A3 som musikkspiller og benytte deg av fitness apper mens du trener? Da bør du kjøpe et armbånd fra Lux-case.no! Her har vi mengdevis med forskjellige armbånd som du kan velge og vrake mellom. Vi har vanntette armbånd, armbånd med LED lys og armbånd du kan feste på sykkelstyret. Vi har noe for enhver smak her, og alt er av høy kvalitet og sitter komfortabelt på armen mens du trener. Utnytt din Samsung Galaxy A3 til det fulleste ved å ta den med på trening og logg aktiviteten din så du kan få detaljert tilbakemelding og tips på hvordan du kan forbedre treningsøkten din fra din utvalgte fitness app.

Samsung Galaxy A3 (2016) Vesker

Liker du ikke å ha din Samsung Galaxy A3 liggende løst i lommen sammen med dine andre eiendeler? Da kan du glede deg over vårt rike utvalg av vesker, poser og etuier for din telefon! Velg mellom mange forskjellige produkter av høy kvalitet i materialer som varierer fra lær til tøy med forskjellig tekstur. Vi har vanntette poser også, hvis du liker å være på sjøen og vil bevare telefonen din for saltvann og regn. Ved å bruke en veske til å oppbevare til Samsung Galaxy A3 så vil du gi den optimal beskyttelse mot støt og riper, ettersom den alltid vil ligge for seg selv i en mykt fôret veske, designet for å holde nettopp din Samsung Galaxy A3 trygg for omverdenen.

Samsung Galaxy A3 (2016) Skjermbeskyttere

Skjermen er gjerne det svakeste punktet på enhver smarttelefon, inkludert din Samsung Galaxy A3. Derfor er det ekstremt viktig å bevare skjermen din på best mulig måte, og her på Lux-case.no har vi nøyaktig det du trenger for å sikre at enheten din varer lengst mulig. Skjermbeskytteren vi har tilgjengelig for din Samsung Galaxy A3 er en 0.3mm tynn film av kjemisk behandlet herdet glass med et oleofobisk lag. Denne skjermbeskytteren vil gi utmerket beskyttelse til skjermen din og vil hindre alt av riper, skrammer, ja til og med fingermerker, fettflekker og annet skitt. Sikre skjermen til din Samsung Galaxy A3 i dag med en skjermbeskytter fra Lux-case.no i dag!

Samsung Galaxy A3 (2016) Biltilbehør

Er du interessert i å bruke din Samsung Galaxy A3 i bilen, men mangler det nødvendige tilbehøret til å gjøre så? Vel, da har du klart å finne den rette plassen å handle på! Her på Lux-case.no har vi nemlig alt det du trenger for å kunne optimalisere bruken av din Samsung Galaxy A3 på. Vi har Bluetooth headset som lar deg snakke i telefonen lovlig mens du kjører bil, og vi har bilholdere som lar deg feste din Samsung Galaxy A3 i frontruten, dashbordet eller i en luftventil slik at du lett kan se skjermen og bruke telefonen som GPS enhet. Skal du effektivt bruke telefonen i bilen er det også lurt å kjøpe en lader som du kan sette i sigarettenneren.

Samsung Galaxy A3 (2016) Bilholdere

Er du interessert i å bruke din Samsung Galaxy A3 i bilen, men mangler det nødvendige tilbehøret til å gjøre så? Vel, da har du klart å finne den rette plassen å handle på! Her på Lux-case.no har vi nemlig alt det du trenger for å kunne optimalisere bruken av din Samsung Galaxy A3 på. Vi har holdere av mange forskjellige slag som kan festes nesten hvor som helst i bilen. Alle våre produkter er av høyeste kvalitet og vil holde telefonen din trygt på plass i bilen uansett terreng. Det er ingenting i veien for å bruke din Samsung Galaxy A3 som GPS eller mediespiller når du har en bilholder fra Lux-case.no!

Samsung Galaxy A3 (2016) Billadere

Er du interessert i å bruke din Samsung Galaxy A3 i bilen, men mangler det nødvendige tilbehøret til å gjøre så? Vel, da har du klart å finne den rette plassen å handle på! Her på Lux-case.no har vi nemlig alt det du trenger for å kunne optimalisere bruken av din Samsung Galaxy A3 på. Vi har et enormt utvalg av ladere av mange forskjellige typer. Vi har ladere som kan betjene flere enheter på én gang, som vår 6-ports lader fro HOCO som kan lade opp til 6 enheter samtidig. Alle våre produkter har innebygde sikkerhetsmekanismer og smartbrikker som gjør det veldig trygt å lade din Samsung Galaxy A3 og de andre enhetene dine i bilen.

Samsung Galaxy A3 (2016) Holdere & Stativer

Er du på leting etter en ny måte å bruke din Samsung Galaxy A3 på i hjemmet eller på kontoret? Da har du kommet til rett plass, for her på Lux-case.no har vi en masse forskjellige stativer og holdere. Det er mange forskjellige mulige måter å bruke din Samsung Galaxy A3 på, og vi kan tilby deg et stort mangfold av stativer og holdere å velge mellom. Enten du er på leting etter en måte å stille din Samsung Galaxy A3 opp mens du lader den, eller en hendig måte å lese i sengen eller på sofaen uten å måtte holde den i hendene, så har vi løsninger her.

Samsung Galaxy A3 (2016) Ladere

Trenger du å erstatte din lader til din Samsung Galaxy A3? Eller har du lyst å ha en ekstra på hytten, slik at du slipper å drasse ladere frem og tilbake og risikere å glemme dem igjen? Vel, her på Lux-case.no har vi et enormt utvalg av ladere, adaptere og strømbanker som du kan benytte deg av for å sørge for at din Samsung Galaxy A3 aldri går tom for strøm igjen. Vi har ladere du kan bruke i hjemmet så vel som i bilen, så vel som adaptere som fungerer i mange land. Du trenger ikke gå tom for strøm på din Samsung Galaxy A3 med en lader fra Lux-case.no!

Samsung Galaxy A3 (2016) Hodetelefoner

Elsker du å lytte til musikk på din Samsung Galaxy A3? Da kan du fryde deg over vårt store utvalg musikktilbehør som du kan bruke til å forhøye nytelsen av din Samsung Galaxy A3. Vi har massevis av hodetelefoner og ørepropper av høy kvalitet som du kan velge å vrake mellom. Alle våre produkter er av høy kvalitet og leverer krystallklar og naturlig lyd rett på ørene dine. Mange av våre hodetelefoner og ørepropper er utstyrt med innebygd mikrofon og Bluetooth funksjonalitet som lar deg bruke de som handsfree enheter. Slik slipper du å gå glipp av samtaler mens du hører på musikk og kan snakke i din Samsung Galaxy A3 mens du kjører eller sykler.

Samsung Galaxy A3 (2016) Mini-Høytalere

Elsker du å lytte til musikk på din Samsung Galaxy A3? Da kan du fryde deg over vårt store utvalg musikktilbehør som du kan bruke til å forhøye nytelsen av din Samsung Galaxy A3. Vi har massevis av høyttalere av høy kvalitet som du kan velge å vrake mellom. Alle våre produkter er av høy kvalitet og leverer krystallklar og naturlig lyd uansett størrelse. Noen av våre høyttalere er utstyrt med innebygd mikrofon og Bluetooth funksjonalitet som lar deg bruke de som handsfree enheter. Slik slipper du å gå glipp av samtaler mens du bruker din Samsung Galaxy A3 til å streame musikk til din mobile høyttaler.

Samsung Galaxy A3 (2016) Tilbehør

Leter du etter tilbehør til din Samsung Galaxy A3 men fant det ikke blant de andre kategoriene? Da kan du ta en titt her inne, for her har vi alt fra MicroSD kort til touch penner og fjernstyrte lekebiler! MicroSD kortene kommer i størrelser fra 1GB opp til 64GB for de telefonene som støtter det. Vi har også en rekke forskjellige hansker med touch kapasitet, som vil la deg holde hendene varme mens du bruker din telefon på vinteren. Vi har også en rekke interessante spillkontrollere som du kan bruke for å få bedre nytelse av spillene på din Samsung Galaxy A3.

Samsung Galaxy A3 (2016) Sykkelholdere

Ønsker du å bruke din Samsung Galaxy A3 mens du er ute å sykler? Da trenger du en sykkelholder eller bag som kan holde din telefon trygt på plass mens du sykler. Vi har massevis av holdere av høy kvalitet her på Lux-case.no og vi er stolte av å kunne tilby et så flott utvalg av kvalitetsprodukter som passer til din Samsung Galaxy A3. Sykkelholderne er utstyrt med sjokkdempende puter så telefonen din ikke tar skade mens du sykler i røft terreng. Flere av bagene vi har en gjennomsiktig skjerm med touch kapasitet, slik at du kan fritt bruke din Samsung Galaxy A3 mens du sykler.

Samsung Galaxy A3 (2016) Kabler

Trenger du noe ekstra kabler og ledninger til din Samsung Galaxy A3? Her på Lux-case.no har vi over 300 forskjellige ledninger som du kan velge å vrake mellom. Alt vi har er av høy kvalitet og vil fungere bra med din Samsung Galaxy A3. Vi har ledninger som er tykke, vevede kabler som er veldig holdbare og slitesterke i forhold til de standard tynne ledningene som følger med enheten. Vi har tynne, flate kabler som ikke kan floke seg, og de fleste kablene har USB 2.0 eller 3.0 teknologi som gir høy dataoverføringshastighet og kort ladetid til din Samsung Galaxy A3. Bestill ledninger fra Lux-case.no så slipper du å tenke mer på den saken!

Samsung Galaxy A3 (2016) Power Banks

Har du tenkt deg ut på reise med din Samsung Galaxy A3, men er redd for at batteriet ikke vil vare hele reisen? Da kan vi friste med vårt store utvalg med strømbanker som vil sørge for at din Samsung Galaxy A3 vil vare opp til 4 ganger så lenge. Våre strømbanker kommer i mange forskjellige former, fasonger og kapasitet. De minste er på 5000 mAh, mens de største har så mye som 12000 mAh og vil kunne vare hele reisen! Vi har strømbanker som passer i lommen, noen som kan lade seg selv ved hjelp av solcellepanel, og alle våre produkter ser selvfølgelig av høy kvalitet. Kjøp en strømbank til din Samsung Galaxy A3 her i dag!