Samsung Galaxy J7 (2018) Deksel, etuier & skjermbeskyttere

Hvis du leter etter Samsung Galaxy J7 (2018) deksler, skjermbeskyttere og annet tilbehør, har du kommet til rett sted
chevron-down
0.3mm herdet glass skjermbeskytter for Samsung Galaxy J7 (2018)

0.3mm herdet glass skjermbeskytter for Samsung Galaxy J7 (2018)

NOK 49,00 Original NOK 89,00
Samsung Galaxy J7 IMD beskyttelses deksel av myk silikon og plastikk med printet mønster - lava mønster

Samsung Galaxy J7 IMD beskyttelses deksel av myk silikon og plastikk med printet mønster - lava mønster

NOK 59,00 Original NOK 129,00

Samsung Galaxy J7 (2018) Deksler og Skjermbeskyttere

Smarttelefonene våre er mer enn bare enheter, de er en forlengelse av personligheten vår og viktige verktøy i hverdagen. Derfor kan riktig tilbehør utgjøre hele forskjellen. Hos Lux-Case forstår vi hvor viktig smarttelefonen din er, og derfor er vi opptatt av å tilby stilig og slitesterkt tilbehør av høy kvalitet til alle Samsung Galaxy J7 (2018) modeller.


Enten du er ute etter å beskytte enheten, forbedre funksjonaliteten eller bare sette et personlig preg på den, finner du alt du trenger i vår omfattende kolleksjon. I tillegg tilbyr vi rask levering på alle bestillinger, lave priser og utmerket kundeservice.

Vårt Samsung Galaxy J7 (2018) tilbehør

Vi er ikke bare en hvilken som helst tilbehørsforhandler; vi er en destinasjon for Samsung Galaxy J7 (2018)-eiere som er på jakt etter kvalitet, innovasjon og stil. Engasjementet vårt er tydelig i hvert eneste produkt vi tilbyr, slik at du får de beste tilbehørsløsningene på markedet. Enten du trenger robust beskyttelse, elegant design eller praktisk funksjonalitet, er vår omfattende kolleksjon skreddersydd for å oppfylle de unike behovene til alle Samsung Galaxy J7 (2018) brukere.


Men det stopper ikke der. Beskyttelse er selvsagt viktig, men selv om noe er praktisk og støtsikkert, trenger det ikke å være kjedelig. Derfor finnes alle produktene våre i et bredt spekter av farger, materialer og stiler. Vi har noe for enhver smak, fra svarte lærdeksler med klassisk utseende og luksuriøs følelse til fargerike, slitesterke TPU-deksler med kickstand.

Samsung Galaxy J7 (2018) Deksel

Mens noen ser etter produkter som gir beskyttelse hele veien rundt, fokuserer våre etuier, også kalt deksler eller bakdeksler, på å beskytte baksiden og sidene av Samsung Galaxy J7 (2018) uten å ta for mye plass. Det betyr at du beholder enhetens slankhet og letthet, samtidig som du er sikker på at den er beskyttet. Disse mobildekslene er utformet for å beskytte mot fall, riper og støt, slik at enheten holder seg i perfekt stand.

Silikondeksler

I vårt utvalg av mobildeksler skiller silikondekslene seg ut med sin elegante design og eksepsjonelle støtdemping. Disse dekslene passer perfekt til [MODELL] modellene og har en glatt, myk overflate som gir bedre grep og samtidig overlegen beskyttelse. Velg et silikonetui for et minimalistisk utseende som ikke sparer på sikkerheten.

Samsung Galaxy J7 (2018) Lommeboketui

Lommeboketui til Samsung Galaxy J7 (2018) modeller er den perfekte løsningen for deg som setter pris på effektivitet. Disse etuiene beskytter ikke bare smarttelefonen, men har også kortlommer til de viktigste kortene og kontantene dine, slik at du ikke trenger en separat lommebok. Med et Samsung Galaxy J7 (2018) lommeboketui kan du oppbevare de viktigste tingene dine kompakt og lett tilgjengelig.


Disse etuiene, som noen ganger også kalles flip-etuier fordi lokket på produktet kan åpnes og lukkes over telefonen, gir enheten din utvidet beskyttelse mot riper, fall, ulykker og fuktighet.

Samsung Galaxy J7 (2018) Skjermbeskyttelse

Det er viktig å beskytte skjermen på Samsung Galaxy J7 (2018), siden det er den delen av enheten som brukes mest. Våre skjermbeskyttere er nøye utviklet for å beskytte skjermen mot riper, sprekker og hverdagsskader. Med alt fra skjermbeskyttere i herdet glass til antirefleksfilm har vi den perfekte skjermbeskytteren for å holde Samsung Galaxy J7 (2018) skjermen klar, ren og beskyttet.