Motorola DROID RAZR M

Motorola DROID RAZR M
Motorola DROID RAZR M er Motorolas topmodel og er garantert en av de skarpeste og flotteste smarttelefonene på markedet. Med et design som sier "jeg har stil", og et ligeså høyt teknisk nivå går det aldrig galt i byen med denne smarttelefonen. Du skal selvfølgelig også have et tilsvarende lekkert cover til din Motorola DROID RAZR M, og det finner du her i alle verdens farger og spennende design. Er du mere interesseret i lekkre etuier, så har vi naturligvis også det. Lær, aluminium eller et annet slags Motorola DROID RAZR M etui? Vi har det hele! vi også nå tilby deg som kunde her hos Lux-Case.no, at vi betaler din fragt på ALT Motorola DROID RAZR M tilbehør! Prisen blir dermed LANGT lavere enn den du finner hos konkurrentene!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Motorola Droid Razr M

Hvis M i Motorola Droid Razr M står for noe, må det være mobilt. Det er den letteste, tynneste telefonen i den oppdaterte utvalget av Droid Razrs eksklusivt til Verizon Wireless. Den er elegant og kompakt, men har ikke ofret noe i ytelse. Den driver den samme 1,5 GHz dual-core prosessor og 1 GB RAM funnet i sin større søsken, Droid Razr HD og Droid Razr Maxx HD. Men den er virkelig ikke så liten, den sier at denne "lett" modellen av de nye Droid Razr trioen pakker 4.3-tommer (109.22mm) skjerm. Det kan virke som tiden for under 4" skjermer har død ut, spesielt nå som iPhone 5 har truffet 4 tommer. Droid Razr M er designet for å finne en balanse. Det er en smarttelefon med en skjerm stor nok til å spille spill og nyte videoer, men takket være et kompakt design vil den ikke føles som en murstein i lommen.

Motorola DROID RAZR M er Motorolas topmodel og er garantert en av de skarpeste og flotteste smarttelefonene på markedet. Med et design som sier "jeg har stil", og et ligeså høyt teknisk nivå, går det aldri galt i byen med denne smarttelefonen. Du skal selvfølgelig også ha ett tilsvarende lekkert cover til din Motorola DROID RAZR M, og det finner du her i alle verdens farger og spennende design. Er du mer interesseret i lekkre etuier, så har vi naturligvis også det i lær, aluminium eller et annet silikon deksel. Motorola DROID RAZR M vanntett pose? Vi har det hele! vi kan også nå tilby deg som kunde her hos Lux-Case.no, at vi betaler din frakt på ALT Motorola DROID RAZR M tilbehør! Prisen blir dermed LANGT lavere enn den du finner hos konkurrentene!