Motorola Droid Razr Maxx HD

Motorola Droid Razr Maxx HD
Du får alt Motorola Razr tilbyr, unntatt det super-tynne chassiset, Motorola Razr Maxx har fått kjærlighets håndtak for å imøtekomme et stort 3300 mAh batteri. Motorola hevder at deres 3300 mAh batteri vil gi 17,6 timer taletid, som blåser sine rivaler, som Samsung Galaxy S3 (11,6 timer) og iPhone 4S (8 timer), ut av vannet. Lux-Case tar alltid inn store utvalg av deksler til alle typer smarttelefoner, om du er på leting etter et deksel, lær-veske, vanntett etui, eller annet tilbehør til din Motorola Razr Maxx så frykt ikke, vi har Norges friskeste utvalg av deksler og tilbehør til Razr Maxx! Om du bestiller før 15,00 vil vi sende produktet samme dag med gratis frakt!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Motorola Razr Maxx HD

Motorola Razr Maxx HD, med sitt store 3300 mAh batteri, kan gå gjennom en hel dag, og til og med en hel ekstra arbeidsdag før du trenger å koble den til en stikkontakt. Dette er enestående. Med moderat bruk, vil svært få telefoner vare til tidlig på morgenen den andre dagen, enn si gjøre det gjennom to solnedganger. Men Maxx beviser det kan gjøres, alt mens den driver en massiv skjerm og kjører på et høyhastighets nettverk. Hvis du lever et liv på veien, kan du ikke be om en mer overbevisende grunn til å plukke opp den kraftige Razr enn det.

Telefonen er ikke liten - den kommer på 9,4 mm tykk og 157 gram - men mens det føles betydelig, ser den ikke oppsvulmet ut. I likhet med andre Razr-enheter, har den en særegen DuPont Kevlar bakdel. Motorola ryddet vei for bruken av kevlar fiber på smarttelefoner, slik at deres Razr skiller seg ut i et hav av meg-også design. Ikke bare gjør det at den ser bra ut, men håndsettet tåler selv de mest vanlige lomme overgrepene og klønete fall. Den er defor gripevennlig og behagelig å holde. Som enhetens navnet skulle tilsi, pakker Motorola Razr Maxx HD en massiv, HD berøringsskjerm - 119 mm på 1280 x 720 piksler. Displayet er strålende og svært detaljert. Alt ser flott ut: websider, programmer, filmer, Motorolas Android grensesnittet, og selv magasiner fra Google Play. Som med de fleste Motorola-produktene, bruker den nye Motorola Razr PenTile skjerm. Men i motsetning til de eldre PenTile skjermer, som bruker en delpiksel ordning som resulterer i tydelig pikselering og ujevne kanter mellom kontrasterende farger, tilbyr Razr Maxx HD den første PenTile skjermen jeg har lagt øynene på hvor mine vanlige klager er fraværende. Pikseltetthet på skjermen her er så høy, du kan ikke oppdage ujevne kanter med mindre du holder telefonen latterlig og farlig nær ansiktet ditt. Jeg trodde ikke det var mulig for PenTile å se dette bra. Det er nesten like god som en av de høykvalitets skjermer funnet på Nexus 4, Atrix HD og iPhone 5. De ser fortsatt bedre ut men Motorolas Razr Maxx HD er utrolig nære.

Vi har et stort utvalg av deskler for Motorola Razr Maxx HD på tilbud her på Lux-Case.no. Kundene kan velge mellom både myke eller harde deksler i et veldig bra assortiment av farger, for tiden inkludert: Svart, grønn, gul, rosa, blå, lilla, rød og hvit. Velg et soft shell cover for den beste beskyttelsen - disse dekslene gir mest "sprett" i tilfelle du mister telefonen i bakken, dekselet dekker også flere deler av telefonen. Noe annet som også er tilgjengelig for kjøp her på Lux-Case sine sider er Motorola Razr Maxx HD skjermbeskyttere som inkluderer en ultrafiolett filter for å bidra til å forlenge levetiden på skjermen og er designet for å være luftboble sikker.

På toppen av vår nye kolleksjon av Motorola Razr Maxx HD deskler og skjerm-beskyttere har vi også et stort utvalg av mer universelt tilbehør - alle kompatible med Motorolas smarttelefoner. Velg fra et stort utvalg av vesker og poser (herunder armbånd som vil holde telefonen din på plass når du går kjører eller gjøre andre øvelser), stativer og holdere, ladere og kabler eller øretelefoner og høyttalere. Enten du trenger telefonen tilbehør for bruk hjemme, på kontoret eller for i bilen, er Lux-Case.no et smart valg!