Motorola Moto 360 - 42mm

Motorola Moto 360 - 42mm
Motorola Moto 360 - 42mm ble utgitt i september 2015 og har en 300 mAh batteri som den tar full nytte av. Dette er en ekstremt holdbar Smartwatch som er vanntett inntil 1 ½ meter for opptil 30 minutter og skjermen er beskyttet av Gorilla Glass 3 som tar godt vare på skjermen. Det gjør det lett å alltid ta med seg på farten. Skjermen er 1,37 tommer og har en oppløsning på 360x325 og hele 263 PPI. Med en tykkelse på bare 11.4mm så ser det ikke ut som en klumpete klokke og programvaredelen går greit/kjører uten problemer - som i stor grad skyldes det den raske Snapdragon 400 system og klokkens 512 megabyte RAM. En positiv ting er at den har en elegant utseende som er markert, og ytelse evne og batterilevetid er også meget bra. I tillegg er det en stor mulighet for å tilpasse Motorola Moto 360 - 42 mm som er nødvendig rundt din håndledd. Brukeren har uttrykt at de er så glade for at den såkalte "flat tire" så er det fortsatt å finne klokken, men det er måten Motorola har valgt å gå, og det er om noe sin smakssak også. Det samme gjelder på «ingen vibrasjon» som er tilbakemeldinger, men bare lydvarsler. På Lux-case.no så har vi et bredt utvalg av tilbehør til din Smartwatch, som beskyttende glass, ladere og belter eller klokke armbånd. Gå på oppdagelsesferd og finne akkurat det tilbehøret du leter etter! Bestill i dag!
Vise som Rutenett Liste

3 Produkter

per side
Set Descending Direction
  1. Motorola Moto 360 42mm Skjerm beskyttelse laget av herdet glass - Gjennomsiktig
    Spesialpris NOK 79,00 Vanlig pris NOK 89,00
  2. Motorola Moto 360 42mm Screen Protector
    Spesialpris NOK 99,00 Vanlig pris NOK 129,00
  3. Silicone Watch Band Strap for Motorola Moto 360 42mm
    Spesialpris NOK 139,00 Vanlig pris NOK 179,00
Vise som Rutenett Liste

3 Produkter

per side
Set Descending Direction

Ekstrautstyr for Motorola Moto 360 44mm

En smartklokke er en enhet du har på deg hele tiden, så lenge den ikke ligger til lading. Når en enhet blir brukt så intenst som smartklokker blir i dag, er det bare et spørsmål om tid før noe skjer som ødelegger den. Det kan være alt fra et fall til små støvkorn som sniker seg inn i eksponerte åpninger. Her på Lux-case har vi tenkt på det, og vi vil tilby alle som har kjøpt en Motorola Moto 360 en mulighet til å forlenge levetiden på investeringen. Hos oss kan du finne smarte løsninger på dumme problemer. Lux-case spesialiserer seg i å beskytte dine ting, så vi har selvfølgelig noe til din Motorola Moto.

Skjermbeskytter for Motorola Moto 360 44mm

Det som faller først inn i hodet på oss her hos Lux-case er at skjermen på Motorola Moto er særdeles utsatt. Det er en 46mm/42mm skjerm som alltid er utsatt for elementene. Derfor anbefaler vi på det sterkeste at enhver Motorola Moto eier kjøper en skjermbeskytter til sin smartklokke. Vi har i våre butikker skjermbeskyttere av temperert glass for begge utgavene av Motorola Moto. Dette glasset er slitesterkt og har lang holdbarhet, selv i røffe forhold. Det er heller ikke vanskelig å ta av eller på, og som med alle våre produkter er det en billig måte å beskytte klokken din på.

Ekstra reim for Motorola Moto 360 44mm

Et annet svakt ledd i designen til Motorola Moto er selvfølgelig det du har rundt håndleddet. Selve klokken kan veldig smart, men reimen det sitter fast i kan fort bli ødelagt. Derfor har vi i vår nettbutikk også ekstra reim lagd av silikon for lang holdbarhet og slitesterkhet. Det tåler også å bli vått i motsetning til reimer av andre materialier. Om det er noe som skulle mangle fra våre nettsider må du gjerne ta kontakt, så fyller vi inn lagrene.