Motorola Moto 360 - 46mm

Motorola Moto 360 - 46mm
Motorola Moto 360 46mm ble utgitt i september 2015 og har blitt overhalt i forhold til forgjengeren. Dette Smartwatch`en har en 400 mAh batteri i motsetning til sin forgjenger 320 mAh batteri og utnytter også batterilevetiden enda bedre! Klokken har en 1,56 "IPS LCD-berøringsskjerm med en oppløsning på 360x330 og hele 233 PPI, som er beskyttet av Gorilla Glass 3. Den har en tykkelse på bare 11,4 mm tykk og er vanntett inntil 1 ½ meter for opptil 30 minutter. Det er således en ekstremt holdbar klokke som gjør det lett å ta med deg på veien. Med Snapdragon 400 og 512 megabyte RAM kjører programvaren som en drøm, og med 4 GB innebygd harddisk er det plass til å ta filer på farten også. Positive ting som en kan se med denne Samrtwatch`en er sin elegante utseende, dens forbereder ytelse av prosessoren og batterilevetiden den har. I tillegg er det en stor mulighet for å kunne tilpasse Motorola Moto 360 46 mm etter din behov.

På Lux-case så har vi et stort utvalg av tilbehør til din Smartwatch, som beskyttende glass, ladere og belter / armbånd. Gå på oppdagelsesferd og finne akkurat det tilbehøret du leter etter! Bestill i dag!
Vise som Rutenett Liste

3 Produkter

per side
Set Descending Direction
  1. Motorola Moto 360 46mm Skjerm beskyttelse laget av herdet glass - Gjennomsiktig
    Spesialpris NOK 79,00 Vanlig pris NOK 89,00
  2. Motorola Moto 360 46mm Screen Protector
    Spesialpris NOK 99,00 Vanlig pris NOK 129,00
  3. Silicone Watch Band Strap for Motorola Moto 360 46mm
    Spesialpris NOK 139,00 Vanlig pris NOK 179,00
Vise som Rutenett Liste

3 Produkter

per side
Set Descending Direction

Ekstrautstyr for Motorola Moto 360 46mm

En smartklokke er en enhet du har på deg hele tiden, så lenge den ikke ligger til lading. Når en enhet blir brukt så intenst som smartklokker blir i dag, er det bare et spørsmål om tid før noe skjer som ødelegger den. Det kan være alt fra et fall til små støvkorn som sniker seg inn i eksponerte åpninger. Her på Lux-case har vi tenkt på det, og vi vil tilby alle som har kjøpt en Motorola Moto 360 en mulighet til å forlenge levetiden på investeringen. Hos oss kan du finne smarte løsninger på dumme problemer. Lux-case spesialiserer seg i å beskytte dine ting, så vi har selvfølgelig noe til din Motorola Moto.

Skjermbeskytter for Motorola Moto 360 46mm

Det som faller først inn i hodet på oss her hos Lux-case er at skjermen på Motorola Moto er særdeles utsatt. Det er en 46mm/42mm skjerm som alltid er utsatt for elementene. Derfor anbefaler vi på det sterkeste at enhver Motorola Moto eier kjøper en skjermbeskytter til sin smartklokke. Vi har i våre butikker skjermbeskyttere av temperert glass for begge utgavene av Motorola Moto. Dette glasset er slitesterkt og har lang holdbarhet, selv i røffe forhold. Det er heller ikke vanskelig å ta av eller på, og som med alle våre produkter er det en billig måte å beskytte klokken din på.

Ekstra reim for Motorola Moto 360 46mm

Et annet svakt ledd i designen til Motorola Moto er selvfølgelig det du har rundt håndleddet. Selve klokken kan veldig smart, men reimen det sitter fast i kan fort bli ødelagt. Derfor har vi i vår nettbutikk også ekstra reim lagd av silikon for lang holdbarhet og slitesterkhet. Det tåler også å bli vått i motsetning til reimer av andre materialier. Om det er noe som skulle mangle fra våre nettsider må du gjerne ta kontakt, så fyller vi inn lagrene.