Motorola Moto G4 Play

Motorola Moto G4 Play
Motorola Moto G4 Play ble sluppet på markedet i Mai 2016 og er en relativt beskjeden telefon med en Quad-Core 1.2GHz Cortex-A53 prosessor. Chipsettet er en Qualcomm MSM8916 Snapdragon 410 og GPU’en er en Adreno 306. Den har 1 til 2 GB RAM og 8 til 16GB lagringsplass, avhengig av hvilken modell du har. Skjermen er 5’’ stor og støtter en oppløsning på 720 x 1280 piksler med en pikseltetthet på 294ppi. Kameraene er på henholdsvis 8MP bak og 5MP foran. Batteriet er på 2800 mAh og telefonen veier til sammen 137 gram.

Velkommen til Lux-case.no! Vi har muligens Nordens største utvalg av mobiltilbehør, og vi har spesialisert oss i beskyttende deksel og etuier for alle smartelefoner. Alle våre deksler og etuier er av god kvalitet og gir utmerket beskyttelse til din telefon. Uansett hvor mye du betalte for telefonen din så er det veldig viktig å verne om en så kraftig men skjør enhet. Det skal ikke mye til før du har en ripe i skjermen, og et solid dunk på feil sted kan forårsake at hele skjermen blir knust. Derfor er det viktig ikke bare for oss, men for deg også at du får sikret din nye Motorola Moto G4 Play så snart som mulig. Velg ett av våre beskyttende deksel eller etuier her på Lux-case.no i dag så spanderer vi frakten!
Vise som Rutenett Liste

1 Produkt

per side
Set Descending Direction
  1. 0.3mm Skjermbeskytter av herdet glass for Motorola Moto G4 Play
    Spesialpris NOK 79,00 Vanlig pris NOK 99,00
Vise som Rutenett Liste

1 Produkt

per side
Set Descending Direction

Beskyttelse

Nå som du allerede har investert penger i en ny smarttelefon så er det en god idé å sikre den på best mulig måte. Her på Lux-case.no har vi spesialisert oss på beskyttende produkter som deksler, etuier, skjermbeskyttere og vesker. Alle våre produkter er av høy kvalitet og vil garantert hjelpe til med å øke levetiden på din telefon. Dekslene våre er som regel av TPU eller silikon som er svært elastiske og slitesterke materialer som vil gi god støtdempende beskyttelse til telefonen din. Etuiene våre er ofte av syntetisk lær og vil bevare skjermen din i tillegg til de støtdempende egenskapene. De vil også gi telefonen din nye funksjoner, som kortholdere, smartvindu, og en støttefunksjon som lar telefonen din stå oppreist slik at du kan se på film uten å måtte holde den i hendene hele tiden. Veskene våre er også laget av varierte materialer som nylon, tøy og lær. De lar deg frakte og oppbevare telefonen din på en stilig og trygg måte.

For bilen

Har du lyst har du lov heter det, men om du har lyst å bruke telefonen din i bilen er det et par ting du trenger før du har lov. Det viktigste er selvfølgelig en handsfree enhet med bluetooth funksjon slik at du kan ringe opp og ta imot samtaler mens du kjører. Vi har hundrevis av produkter som du kan benytte deg av i bilen, som våre solide bilholdere som lar deg feste telefonen din i bilen slik at du alltid kan ha den i synsvinkelen din. Dette er et must-have for alle som vil bruke telefonen som GPS enhet i bilen. Vi har også en hel mengde med ladere som du kan bruke i bilen, noen som kan betjene opp til 6 enheter samtidig. Særdeles gunstig om du liker å ta med hele familien på lange bilferier.

Strøm, ledninger og diverse

Her på Lux-case.no har vi mange valg for deg som trenger ekstra utstyr til telefonen din. Vi har en del strømbanker som er svært gunstige om du skal på en lang reise, og vil bruke din Motorola G4 Play hele veien. Strømbankene varierer veldig i form og funksjon, og batterikapasiteten går fra 5000 mAh til 12000 mAh. Det er selvfølgelig også vanlige ladere å finne her, og med noen av de kan du lade opp til 4 enheter på én gang. Vi har også en rekke ekstra ledninger av god kvalitet. Handler du på Lux-case.no så tilbyr vi deg gratis frakt og en fornøydhetsgaranti!