Motorola G4 / G4 Plus

Motorola G4 / G4 Plus
Motorola Moto G4 / G4 Plus ble lansert i Mai 2016 og har to quad-core prosessorer fra Cortex på henholdsvis 1.5GHz og 1.2GHz. Chipsettet er Qualcomm MSM8952 Snapdragon 617 og GPU’en er Adreno 405. Den har 2GB RAM og et internminne på 16 til 32GB med mulighet til å utvide med opptil 256GB med et MicroSD kort. Skjermen er 5.5’’ og har en oppløsning på 1080 x 1920 piksler med en pikseltetthet på 401ppi. Batteriet er på 3000 mAh og hele telefonen veier 155 gram.

For din Motorola Moto G4 / G4 Plus har vi en rekke forskjellige deksler og etuier du kan velge mellom. Her på Lux-case.no har vi nemlig spesialisert oss på produkter som ikke bare verner og beskytter din smarttelefon, men og så gir den et tøft og spennende utseende med en del ekstra nyttige funksjoner. Mange av etuiene våre har for eksempel en kortholder, et smartvindu eller egenskapen til å støtte opp telefonen din så du slipper å ha den i hendene om du vil se på en video eller film. Man vet aldri når uhellet kan være ute, så det er viktig å beskytte din Motorola Moto G4 / G4 Plus i dag, for jo snarere du sikrer din telefon jo bedre.
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Beskyttelse

Har du en Motorola Moto G4 / G4 Plus men har enda ikke skaffet deg ordentlig beskyttelse for den enda? Her på Lux-case.no har vi en rekke med beskyttende deksler, etuier, skjermbeskyttere og vesker som du kan bruke for å forhøye og forbedre nytteverdien til din telefon. Våre deksler er som regel laget av enten silikon eller TPU som begge er gode, elastiske og slitesterke materialer som vil sikre den telefon mot støt om du skulle slå den borti noe eller miste den i bakken. Etuiene våre er også av veldig høy kvalitet, og ofte laget av syntetisk lær som også gir super beskyttelse. Etuiene vil også gi telefonen din økt funksjonalitet med egenskaper som kortholder, smartvindu og en støtte slik at du kan la telefonen din stå oppreist når du ønsker å se på film og liknende. Veskene våre vil la deg få en stilig, trygg og bekvemmelig måte å frakte og oppbevare din enhet på. Kjøp beskyttelse til din telefon her på Lux-case.no i dag, så er du sikret for fremtiden!

For musikkelskere

Om du elsker musikk så kan vi love deg at du vil like vårt utvalg av høyttalere og hodetelefoner. Her vil du finne noe til enhver smak. Vi har massevis av høyttalere som du kan dra med deg til utefester, dugnader og hytta. Ja du kan ta de med til enhver anledning, for de er lette å ta med seg og de produserer lyd av utmerket kvalitet, avhengig av prisklassen. Hodetelefonene våre er også svært mangfoldige og av god kvalitet. Du har mye å velge av, og noen av dem har til og med en innebygd mikrofon som lar deg bruke det som en handsfree enhet.

For bilen

Om du ønsker å bruke telefonen din i bilen har vi bokstavlig talt ALT du trenger her på Lux-case.no. Du trenger selvfølgelig en Bluetooth enhet slik at du kan bruke telefonen din uten å bryte loven, og en bilholder kreves om du vil bruke telefonen din som en GPS enhet. De er alle solide og kan monteres nesten hvor som helst i bilen. De er av god kvalitet og vil holde mobilen din trygt fast uansett terreng. En mobillader som du kan sette i sigarettenneren er også svært nyttig å ha i bilen om du skal bruke telefonen din aktivt. Vi har et stort mangfold av billadere, så det er bare å ta seg tid og finne det som passer din stil best.