Motorola Moto X Force

Motorola Moto X Force
Motorola Moto X Force er det nyeste tilskuddet til Motorola, som har en imponerende 5,4 tommers skjerm med en oppløsning på 1440x2560 og alle 540 piksler per tommer! Smarttelefonen veier bare 169 gram og har en utmerket AMOLED-skjerm med 16 millioner farger. Med 3G RAM og med en Snapdragon-brikkesett er du sikker på at telefonen kjører som en drøm, og selv denne telefonen kan spille de nyeste spillene med et kraftig 3760 mAh batteri som sikrer at du ikke plutselig går tom for strøm - lad telefonen er rask, og det er mulighet for trådløs lading også om du skulle ønske det. Den har et gjennombrudds splintfunksjon med 5-lags beskyttelse som sørger for at skjermen ikke brytes eller knuses ved slag. Kameraet er på utrolig 21 megapiksler som kan ta opp video i 2160p @ 30fps eller 1080p @ fps, mens frontkameraet er 5 megapiksler. Finnes i fargen som er - sort ballistisk nylon. Det hjelper ikke mye ved å ha det nyeste smartphonen, hvis du er bekymret for å bruke den og kanskje få riper og skraper på den. Beskytt din Motorola Moto X Force med en av våre deksler eller etuier så slipper du å måtte bekymre deg noe mer. Vi har det største utvalget, slik at du kan være sikker på at du kan finne et deksel eller etui som er perfekt akkurat for deg!

Med en holder for din bil eller sykkel er du sikret håndfri mulighet for telefonen og du kan konsentrere deg om veien du er på. Vi har både holdere med lås og sugekopper, så det bør ikke være et problem å finne en transportør som passer dine behov. Hvis du trenger tilbehør til din Motorola Moto X Force, så kan du være sikker på at vi har det her på lux-case.no!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.
Deksler for Motorola Moto X Force!
Er du ute etter et etui for Motorola Moto X Force, perfekt, da har du kommet til rette plass! Til tross for at telefonen kan skryte av å være "splintsikre ", gjelder det ikke riper på denne smartphonen - det er bare skjermen som ikke sprekker, that`s it! Det er derfor en god idé å kjøpe et beskyttende film som kan ta imot de ripene, slik at du er sikker på at telefonen ikke for skader. På Lux-case.no har vi mange typer av forskjellige deksler, lær vesker og bager for enhver telefon og person. Faktisk så er det det største utvalget i hele Norden! Uansett hva du liker, hard plast deksler eller kanskje mer stilig lær belagte deksler, som vi har dem! Bortsett fra de mange estetiske valg, kan du velge mellom mange forskjellige typer materialer som hard plast, lær, ekte skinn, TPU og Hybrid-deksler. De trenger bare å finne den rette dekningen for deg og din telefon, enkelt og lett!
Motorola Moto X Force for dere på farten.
Med den kraftige 3760 mAh batteriet, er du eier av en telefon med en lang standby tid. Men det er jo alltid hyggelig å ha ekstra kraft for hånden - det er alltid når du minst forventer det at du mangler strøm og kan ikke komme i kontakt med verden. Vi har mange forskjellige typer ladere til telefonen din, samt strøm banker som sikrer at du alltid har strøm på din smartphone. Det er en god idé også for eksempel å ha en lader på kontoret, i bilen og hjemme slik at du er sikker på at telefonen vil forbli gjennomførbar og ikke bare en fin paperweight for din papirer. Vi har også mange holdere for bilen som sugekoppholdere og holdere som kan monteres i ventilasjonssystemet. De holder din smartphone godt festet til holderen uansett hvor du og bilen din skulle befinne seg. Bestill i dag!