Motorola Moto Z Force

Motorola Moto Z Force
Motorola Moto Z Force

Motorola Moto Z Force ble lansert i Juni 2016 og er en av Motorolas populære modulære telefoner. Telefonen har en Qualcomm Snapdragon 820 prosessor på 2x2.15 GHz og 2x 1.6GHz, 32/64GB internminne som kan oppgraderes til 256 med et microSD kort, og 4GB RAM. Skjermen er 5.5’’ stor og har en oppløsning på 1440x2560 piksler med en pikseltetthet på 535ppi. Motorola har puttet sitt beste kamera hittil i denne telefonen, som har 21 megapiksler bak og standard 5 megapiksler foran. Batterikapasiteten er på 3500mAh og telefonen veier 163 gram.

Her på Lux-case selger vi alt du kan komme til å trenge for å beskytte og utnytte din telefon til det optimale. Her har vi høykvalitets deksler, etuier og skjermbeskyttere som vil la deg beskytte din telefon på en optimal måte. Dekslene våre er laget av materialer som hardt polykarbonat, myk silikon, elastisk TPU så vel som blandinger av de. Etuiene våre kommer hovedsakelig i syntetisk lær, men av og til kan du finne etuier av ekte lær som gir telefonen din et utsøkt utseende og en eksklusiv følelse samtidig som du får gitt den optimal beskyttelse mot støt, riper, hakk og slag. Her på Lux-case anbefaler vi spesielt at du går til innkjøp av et bakdeksel slik at du får beskyttet kamera, og de magnetiske portene for ekstra moduler. Vi har massevis av annet tilbehør for din Motorola Moto Z Force også, som bluetooth headset, bærbare høyttalere, sportsarmbånd, vesker, touch penner, VR headset og masse annet. Vi har til og med fjernstyrte biler og droner med HD kamera! Så det skal ikke være vanskelig å finne noe som faller i smak. På toppen av det hele spanderer vi frakt på alle varer fra Lux-case, så løp og kjøp i dag!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Beskyttende tilbehør

Her på Lux-case kan du finne alt du trenger for å sikre din Motorola Moto Z Force på en forsvarlig måte. Her har vi nemlig massevis av høykvalitets deksler, etuier, vesker og skjermbeskyttere som du kan velge og vrake mellom for å finne det produktet som passer deg og din stil best mulig. Dekslene våre er laget av høykvalitets materialer som hardt polykarbonat, myk silikon og TPU, som er et utrolig elastisk og slitesterkt polymermateriale med utmerkede støtdempende egenskaper. Etuiene våre er hovedsakelig laget av syntetisk- og ekte lær som ikke bare gir telefonen din optimal beskyttelse mot støt, riper, hakk og slag, men også et utsøkt utseende og en eksklusiv følelse. Veskene våre er laget av en rekke forskjellige materialer som slitesterkt 600D nylon, mykt tøy og lær. Vi har håndplukket de beste skjermbeskytterne vi kunne finne, slik at du kan finne det billigste og beste produktet for din telefon rett her på Lux-case!

For den aktive

Om du liker å holde deg aktiv ved å løpe eller sykle så har vi en rekke flotte produkter som du kan bruke for å øke nytteverdien til din telefon. Her kan du finne mange armbånd som lar deg trygt feste din Motorola Moto Z Force til armen, noe som lar deg lytte til musikk og bruke din fitness app mens du trener slik at du kan loggføre treningsøkten og analysere økten og optimalisere fremtidige økter. Om du foretrekker å bruke sykkelen så har vi massevis av flotte sykkelholdere som lar deg trygt og enkelt feste telefonen din til sykkelstyret eller midtrammen. Dette lar deg bruke telefonen din selv om du er på farten, og lar deg bruke den som GPS, musikkspiller og mye mere. Skaffer du deg en handsfree enhet fra Lux-case kan du også ta imot innkommende samtaler mens du sykler.

Diverse tilbehør

Her på Lux-case har vi Norges største utvalg av tilbehør til smartelefoner og nettbrett, og vi har alt mulig rart fra touch penner og touch hansker til microSD kort, bilholdere, billadere, stands og holdere for hjem og kontor, så vel som spillkontrollere, arkademaskiner, VR headset og fjernstyrte biler og droner med HD kamera. Det skal være ingen sak å finne noe som faller i smak her på Lux-case! Husk at om du handler fra Lux-case så spanderer vi frakten, så løp og kjøp!