Motorola Moto Z

Motorola Moto Z
Motorola Moto Z

Motorola Moto Z ble lansert i Juni 2016 og er en utrolig tynn telefon som kan moddes med masse forskjellig tilbehør! Selve telefonen har en Qualcomm Snapdragon 820 quad-core prosessor på 2x 2.15GHz og 2x 1.6GHz Kryo. Telefonen har 32/64 GB internminne, avhengig av hvilken versjon du har, og 4GB RAM. Skjermen er 5.5’’ stor og har en oppløsning på 1440x2560 med en pikseltetthet på utrolige 535 ppi! Telefonen har to kamera på henholdsvis 13MP bak og 5MP foran, men du kan alltids kjøpe Motorolas kamera mod som lar deg ta profesjonelle bilder. Batterikapasiteten er på 2600mAh, men kan dobles med Motorolas batterimodul.

Her på Lux-case kan du finne alt du trenger av beskyttende tilbehør til din Motorola Moto Z som lar deg beskytte telefonen din på en forsvarlig måte. Vi har deksler, etuier og skjermbeskyttere av høy kvalitet og laget av materialer som hardt polykarbonat, myk silikon, elastisk TPU så vel som syntetisk- og ekte lær som virkelig gir optimal beskyttelse samtidig som du får gitt telefonen din et utsøkt preg og en eksklusiv følelse. Skjermbeskytterne våre kommer som tynne filmer eller av kjemisk behandlet herdet glass som vil gi optimal beskyttelse mot riper og hakk.

Vi har masse annet tilbehør som du kan velge og vrake mellom her på Lux-case! Vi har Norges største utvalg av tilbehør til mobiler og nettbrett, så det skal være lett å finne noe som faller i smak. Velg mellom mange forskjellige bærbare høyttalere, trådløse headset, touch-penner (og hansker), microSD kort, Virtual Reality headset, og masse mer. Vi har til og med fjernstyrte biler og droner som du kan kontrollere med din telefon! Vi har mange gode tilbud, og kjøper du tilbehør fra oss i dag så spanderer vi frakten!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Beskyttende tilbehør

Her på Lux-case kan du finne alt du trenger for å kunne sikre din Motorola Moto Z på best mulig måte. Vi har et enormt utvalg av beskyttende produkter som vil la deg sikre telefonen din på en forsvarlig måte, noe som vil utvide dens forventede levetid betraktelig. Her kan du finne deksler laget av høykvalitets materialer som hardt polykarbonat, myk silikon og TPU, som er et utrolig elastisk og slitesterkt polymermateriale med utmerkede støtdempende egenskaper. Etuiene våre er hovedsakelig laget av syntetisk- og ekte lær, som ikke bare gir optimal beskyttelse mot støt, riper, hakk og slag, men gir telefonen din et utsøkt utseende og en eksklusiv følelse. Vi har vesker her som er laget av materialer som det slitesterke 600D nylon materiale, så vel som mykt tøy og lær. Sist men ikke minst så har vi et utvalg av håndplukkede skjermbeskyttere slik at du kan få den beste beskyttelsen som penger kan kjøpe til din telefon.

For bilen

Om du kunne tenke deg å bruke din Motorola Moto Z i bilen, så har vi alt du kommer til å trenge rett her på Lux-case! Her kan du nemlig finne et stort utvalg av bilholdere som kan festes på mange forskjellige måter rundt om i bilen. Du kan velge mellom holdere som du kan feste i frontruten, på dashbordet, hengende fra speilet eller en luftventil, eller rett i rattet. Det er bare å finne det produktet som passer best til din kjørestil. Attpåtil så har vi massevis av billadere som lar deg lade telefonen din mens du er på farten. Dette lar deg benytte deg av telefonen som GPS enhet selv på de lengste bilturer. Og til sist så kan du ta en titt på alle våre headset og handsfree enheter som vil la deg lovlig prate i telefonen selv når du kjører.

Diverse tilbehør.

Vi har Norges største utvalg av tilbehør for smarttelefoner og nettbrett her på Lux-case, så det er ingen sak for deg å finne noe som faller i smak. Her kan du velge mellom stands, holdere, headset, høyttalere, og MASSE annet som du kan bruke for å utnytte telefonen din til det maksimale. Sjekk ut våre mange gode tilbud, og husk at om du handler på Lux-case så får du gratis frakt med på kjøpet!