Motorola

Motorola
Vårt store utvalg inneholder alt du trenger for å tilpasse din Motorola telefon, slik at det føles personlig og fremhever din egen stil. Vi mener imidlertid at din mobil utseende bør ikke gå på bekostning av funksjonalitet. Derfor er alle våre skall og tilbehør av høyeste kvalitet, og du har full tilgang til alle knapper, kontakter og kamera. Kjøp online nå for å dra nytte av vårt tilbud om fri frakt til hele Norden!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Motorola Deksler, Tilbehør Og Cases

Det amerikanske selskapet Motorola ble grunnlagt i 1928, og selskapet var opprinnelig for bilradioer samt at de fokuserte på å utvikle utstyr for telekommunikasjon, radio og datakommunikasjon, mobiltelefoner, og en stor del av halvlederkomponenter. Motorola lanserte Iridium satellittkommunikasjonssystem, som var en økonomisk fiasko.

Så hvis du er en av dem som er en stolt eier av en Motorola fine, flotteSmartelefoner, så har du kommet til rette plass. Lux-Case.no har det største utvalget av deksler, cases og tilbehør til Motorola-enheter. Hvis du er ute etter en stilig cases som kan gi smarttelefonen et nytt utseende eller så har vi Motorola deksler i mange farger som gul, grønn, blå, rosa, lilla, rød, svart, hvit og brun bare for å nevne noen, og vi har også Motorola deksler i mange stilige design som passer enhver smak! Vi har Motorola deksler av forskjellig materiale, slik som silikon og TPU, som kan virke som en støtdemper, og aluminium og hard plast.

Leter du etter en fin deksel eller case for Motorola smartphones? Vi har et stort utvalg å velge imellom, og du kan få en Motorola deksel av en enkel farge som din favoritt farge, to-tone deksler gjøre det litt mer interessant kanskje, eller en Motorola etui i en elegant, nøytral farge. Vi har Motorola veske i ekte skinn for å gi deg en opplevelse med mye luksus, pluss ekte skinn tåler mye mer, og kan dermed beskytte din Motorola enhet mye bedre.