Nokia 130

Nokia 130
En liten men kjekk telefon som virkelig kan hjelpe deg i mange forskjellige situasjoner. Nokia 130 Dual Sim, med en 128 x 160 pixels 114 per tomme skjerm og en 1,8 tommer`s skjerm. Denne lille telefonen veier kun 68,6g og passer perfekt i dine lommer, uansett hvor liten lommene dine skulle være. Den har en intern lagrings plass på 4MB men du kan enkelt utgjøre den til 32GB med en microSD-kort. Standby tid: 864t Tale tid: 13t og musikk avspillings tid på: 46t, DU kan velge imellom 3 forskjellige farger når du kjøper denne telefonen, Svart, rød og hvit men når du handler hos oss på Lux-case.no så fins det deksler i alle mulige farger som enhver person kan velge mellom. Batteri kapasiteten er på 1020 mAh som holder telefonen i livet og telefonen støtter MP3 / WAV / AAC player samt video fremvisning. Denne telefonen har dessverre ikke noen kamera men for en prisklasse av 1/10 så kan du ikke forvente å få alt med på kjøpet. Om du er interessert i å kunne gi din telefon en eller annen form for beskyttelse så er Lux-case.no det beste stedet hvor du kan finne varer som gjør nettopp det, vi har alt du skulle trenge til en smartphone eller «gammeldags» telefon som dette. Alt fra micro SD kort, Touch penner, skjermbeskyttere, vinter hansker med touch finger, høyttalere, strømbanker, ørepropper, kabler og en hel haug av andre ting! Bare å klikke her og se for deg selv.
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.
Hvis du trenger et deksel til Nokia 130 Dual Sim?
På Lux-case.no så har vi det største utvalget av mobildeksler i en rekke farger og i mange forskjellige materialer som TPU, lær, ekte skinn, hybrid-deksler og hard plast. Unngå uforsete skader som skrapemerker og riper! Ikke gal idé ide å pakke telefonen i en etui heller. Vi har mange andre alternativer for å beskytte telefonen, for eksempel skjermbeskyttelse og lagring poser eller vesker. Husk at vi alltid har gratis frakt direkte fra vårt lager i Sverige til dørstokken din i Norge! Og hvis du bestiller på hverdager før kl 17 så blir din ordre sendt samme dag.
Hodetelefoner, kabler og holdere for Nokia 130 Dual Sim
Vi har et stort utvalg av hodetelefoner, kabler og stativ for telefonen på Lux-case.no. Som regel er øretelefonene som følger med kjøp av en telefon ikke akkurat den beste passformen til enhver person og av dårligere kvalitet. Vi har både i-øret og på-øret hodetelefoner i mange farger og fra mange produsenter. Hvis du trenger en ekstra kabel eller billader for din Nokia 130 Dual Sim så kan du også finne dette på Lux-case. Være ansvarlig i trafikken og få deg en holder for din mobiltelefon til bilen - handsfree telefon uten bekymringer. Vi har flere forskjellige typer av holdere. Det er bare du som trenger å finne den som passer deg best! Bestill i dag!