Nokia 215

Nokia 215
Tilbehør, deksler og etuier til Nokia 215. Nokia 215 er en lett telefon som veier kun 78,4 gram med en 2,4 tommers skjerm med 240x320 oppløsning og 166 piksler per tomme. Telefonen har i utgangspunktet bare 8 MB lagringsplass, som heldigvis kan økes ved å sette inn et microSD-kort - opptil 32 GB. Telefonen har alle de grunnleggende funksjonene som en lommelykt, en 0,3 megapiksel kamera med evne til å ta opp video i 240p @ 15fps og musikkspiller. Nokia 215 har et batteri på 1100 mAh som sikrer opptil 696 timer standby-tid, opptil 20 timer taletid og opptil 50 timer med musikkavspilling, tilgjengelig i svart, hvit og grønn. Deksler og etuier til Nokia 215 finner du her hos oss. Vi har deksler som tar gått vare på din lille telefon venn. Våre deksler er laget av en blanding av gummi, silikon og plastikk. De har en god evne til å ta imot slag, fall og skader som ellers kanskje hadde ødelagt den. Se imellom de fargene vi har på vårt lager og plukk ut den du syns er best for deg. Vi sender dem rett hjem til deg også helt uten frakt kostnad. På Lux-case.no så har vi et stort utvalg av deksler og tilbehør til din Nokia 215! Vi har et stort utvalg av deksler i forskjellige farger og med mange forskjellige motiver (den største) i Norge.
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.
Nokia 215 Deksler og masse mer!
Hvis du trenger en dekslet til Nokia 215 kan vi nesten garantere at vi har det i Lux-case.no! Faktisk så har vi det største utvalget av deksler i Skandinavia, noe som betyr at det er stor sjanse for at vi har nøyaktig det dekselet i et mønster, farge eller materiale du leter etter. Vi kan i stor grad anbefale å bruke de ekstra kronene for å sikre at telefonen ikke lider av fall og få slag eller riper. Om du skulle ønske å dekke til smartphonen din inn virkelig godt så vi har mange forskjellige typer av skjermbeskyttelse film, som fortsatt sikrer at telefonen er godt beskyttet på mens du bruker det ute. Ser du etter andre måter å kunne oppbevare telefonen din på, så vi har forskjellige typer poser / vesker som både beskytter telefonen og gir deg en stilig måte å oppbevare telefonen på.
Er du ofte ute å farter? Vi har det du trenger til din smartphone!
Håndfri telefoni har blitt vanlig for mange, og med god grunn! Med en bilholder, kan du bruke telefonen uten problemer og uten å fjerne fokusen på veien. Vi har mange forskjellige typer bil holdere på Lux-case.no. Velge blant annet mellom en sugekopp holdere som kan monteres på en hvilken som helst glatt overflate eller en holder som kan monteres på bilens ventilasjonssystem. På veien, det er ikke noe verre enn å gå tom for strøm - så kjøpe en ekstra lader for bilen, på kontoret eller for å ta med deg i kofferten, og være sikker på at du alltid kan komme i kontakt med andre mennesker.
Nokia 215 - en utmerket telefon for å høre på musikk med!
Til tross for Nokia 215 har innebygd FM-funksjonalitet, er det alltid hyggelig å være i stand til å velge musikken uten å være i kontakt radioen. Nokia 215 kommer med bare åtte MB lagringsplass, som dessverre man ikke kommer svært langt med. Heldigvis støtter telefonen opp til 32 GB utvidet lagring hjelp av et microSD-kort. På Lux-case.no har vi mye forskjellig av MicroSD-kort, slik at du kan være sikker på å ta musikken din hvor enn du skulle befinne deg. Er du ute etter en høyttaler, perfekt, vi har tonnevis av dem også, et stort utvalg av dem faktisk - i alle størrelser.