Nokia 225

Nokia 225
Nokia 225 er en lett telefon på bare 99,8 gram med et 1200 mAh batteri, som har en imponerende standbytid på opptil 864 timer (over en måned!), Musikk avspilling av opptil 49 timer og taletid opp til 21 timer. Med en Nokia 225 i hendene, kan du gå en lang tid uten å måtte finne en stikkontakt og med evne til å utvide lagringsplasset til 32 GB med et microSD det er rikelig med plass til musikksamlingen. Nokia 225 har en 2,8 tommers skjerm med en oppløsning på 240x320 og 143 piksler per tomme, samt et 2 megapiksel kamera som kan ta opp 240p. Finnes i rødt, gult, grønt, svart og hvitt.

Deksler til Nokia 225. Med tanke på at dette ikke er en smartphone, men heller en god men gammeldags telefon så har vi fortsatt deksler som gir den beskyttelse og en solid skjell som kan ta imot fall, slag og hjelpe den med å unngå riper i skjermen. For din Nokia 225 så er det viktig å ha et SD-kort, slik at du kan lytte til musikk på farten men også utvide din lagrings plass for musikk filene. Vi har et stort utvalg av SD-kort i forskjellige størrelser og med varierende hastighet. Om du er på jakt etter en bedre lytteopplevelse, da har vi tilbehøret som kan bidra til dette! Høyttalere i mange farger og størrelser, og både i øret og on-ear hodetelefoner. Hvis du trenger tilbehør til din Nokia 225, så har du kommet til rett sted!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.
Deksler og beskyttelsesfilm til Nokia 225.
Hvis du trenger et deksel for å beskytte din Nokia 225så er dette det rette stedet for deg. På Lux-case.no så har vi det største utvalget av deksler i hele Norden, slik at du kan være sikker på at du kommer til finne akkurat det dekslet du er på jakt etter. Vi har mange forskjellige typer deksler som er laget av mange forskjellige materialer - alt fra plast til lær, TPU, hybrid deksler og ekte skinn. Med det største utvalget som sagt så har vi garantert et motiv eller den fargen du leter etter. Lyst å pakke smartphonen skikkelig godt inn i et beskyttende veske? Da har vi mange forskjellige typer skjermbeskyttere, slik at din Nokia 225 ikke får utilsiktede skader som riper, hakk og bulker.
Kabler, klemmer og annet tilbehør til Nokia 225
Er du ute etter tilbehør eller godsaker til din Nokia 225, så har vi det garantert hos Lux-case.no! Hvis du trenger en lader for sigarettenneren i bilen for eksempel eller kanskje et headset eller bilholder? Vi har alt - og i flere varianter. For eksempel velge mellom en sugekopp bilholder eller en holder som kan monteres direkte på ventilasjonsanlegget. Det kan aldri skade å ha en ekstra lader liggende på kontoret eller hjemme ved PC`en. En universell USB lader sørger for at du alltid har muligheten til å lade telefonen din – selv mens du er på farten.
Hodetelefoner og MicroSD-kort for Nokia 225
Med 49 timers spilletid på denne Nokia modellen så er garantert at den krever en SDMicro-kort og selvfølgelig at du har litt musikk å lytte til - heldigvis har vi mange MicroSD-kort på forskjellige størrelselser her på Lux-case.no slik at du kan overføre musikksamlingen til telefonen og ta den med deg på veien eller hvor enn du skulle befinne deg. Hodetelefonene som følger med telefonene, dessverre, er normalt ikke den høyeste kvalitet, og det er åpenbart beklagelig. På Lux-case.no så har vi mange forskjellige typer hodetelefoner - både på øret og i-øret-montering. Vi har det meste og i mange forskjellige farger sånn at det er bare om å finne den rette for deg! På Lux-case.no er alltid gratis frakt! Bestill i dag!