Nokia Lumia 1020

Nokia Lumia 1020

Deksler, etuier og annet tilbehør til Nokia Lumia 1020 - Alt for å gjøre din Nokia opplevelse komplett. Nokia er kjent for sitt kamera på hele 41 megapiksler, xenon blits og LED-lys for video. Her på Lux-case.no kan du kjøpe beskyttende utstyr, og øke levetiden på din mobil betydelig. Ta for eksempel et silikondeksel med støtfangende egenskaper, som samtidig gir deg et godt grep om din Nokia Lumia 1020. Vi har selvsagt andre ting til din telefon også. Hodetelefoner i alle farger, biltilbehør som gjør kjøreturen til en lek, og stativer og ladere til alle formål er bare noe av det store utvalget vi har for deg. Og frakten er fri som fuggelen!


 

posten

Gratis levering

✔ Daglige leveranser med Posten

✔ Alt på lager

tilfredhet

100% tilfredshet

✔ 30 dagers returrett

✔ Betal med faktura

 

support

Enestående kundeservice

✔ Ring eller email oss alle hverdager

Nokia Lumia 1020

Her har vi en veldig spesiell i Lumia-familien – Nokia Lumia 1020. Nokia Lumia 1020 er en Windows telefon, som kommer med innebygd Windows Office, som hjelper deg med å holde deg produktiv uansett hvor du måtte befinne deg. Det er ikke tvil om at dette er en telefon utenom det vanlige. På Lux-case.no har vi et stort utvalg produkter som er ekslusiv for din Nokia, samt en haug med universale produkter, som lar neg nyte godene selv om du måtte bytte telefon. Men først, la oss ta en titt på hva for en telefon vi har her.

 

Den er en veldig firkantig telefon med skarpe linjer, antakelig for at Nokia vil matche designet til Windows Phone 8 – Som er fyllt med firkantige ruter. Uansett om man foretrekker runde hjørner med myke linjer, eller en telefon som denne er smak og behag, men med en AMOLED skjerm på 4.5'' med en oppløsning på 1280 x 768 får Nokia WP8 til å se riktig bra ut. AMOLED-skjermen får menyen på telefonen til helt krystallklar, se det her er det lite å pirke på.

 

Kameraet på Nokia Lumia 1020 er det som gjør denne telefonen til Nokias flaggskip. Med et kamera på hele 41 megapiksler regner vi med at denne telefonen kommer til å bli elsket av fotografer over hele verden. Kameraet stikker ganske langt ut fra telefonen, slik at den aldri kan ligge helt flatt på baksiden.

Men hvis man virkelig verdsetter kameraet er dette ikke noe problem, da det lar deg zoome inn hele 6 ganger, uten at du vil miste bildekvaliteten.

 

Her på Lux-case kan du finne diverse tilbehør til din Nokia Lumia 1020 – Vi har for eksempel ulike deksler, etuier og poser, slik at du kan beskytte din telefon med stil. Beskytt din Nokia Lumia 1020 med stil, og finn et deksel eller etui som passer deg. Kanskje et deksel med stativ, magnetflipp og plass til kredittkort er akkurat det du trenger. Dekslene med stativ blir bare mer og mer populære hos oss, kanskje ikke så rart, siden det lar deg se på film time etter time uten å bli sliten i hendene.

 

Kanskje det du er på jakt etter er en bilholder, som lar deg benytte deg av GPS og kart i bilen, som gir deg perfekt innsynsvinkel når du er ute å kjører? Uansett hva du trenger, se deg rundt her på Lux-case.no og nye våre lave priser og helt gratis frakt.