Nokia Lumia 1020 Deksel, etuier & skjermbeskyttere

Deksler, etuier og annet tilbehør til Nokia Lumia 1020 - Alt for å gjøre din Nokia opplevelse komplett. Nokia er kjent for sitt kamera på hele 41 megapiksler, xenon blits og LED-lys for video. Her på Lux-case.no kan du kjøpe beskyttende utstyr, og øke levetiden på din mobil betydelig. Ta for eksempel et silikondeksel med støtfangende egenskaper, som samtidig gir deg et godt grep om din Nokia Lumia 1020. Vi har selvsagt andre ting til din telefon også. Hodetelefoner i alle farger, biltilbehør som gjør kjøreturen til en lek, og stativer og ladere til alle formål er bare noe av det store utvalget vi har for deg.


Deksler til Nokia Lumia 1020 - Vi har vell alle opplevd å miste en telefon i gulvet en gang, et ripet opp skjermen med nøkklene som lå i samme lomme som telefonen. Ta din Nokia et steg videre, og beskytt den med et stilfullt og fargerikt deksel fra Lux-case.no i dag. Vi spesialiserer oss på å kunne gi deg det utvalget du fortjener, derfor har vi kjøpt inn deksler i alle former og farger, slikt at du skal kunne finne et deksel som passer deg og din stil. Vi har deksler laget av tre, aluminium, PC plast og silikon, som gir deg optimal beskyttelse.

Les mer
Vis mindre
chevron-down
Nokia Lumia 1020 Transparent Deksel (Fleksibel) (Pink)

Nokia Lumia 1020 Transparent Deksel (Fleksibel) (Pink)

NOK 39,00 Original NOK 69,00
Nokia Lumia 1020 Skjermbeskytter (3 Stk)

Nokia Lumia 1020 Skjermbeskytter (3 Stk)

NOK 49,00 Original NOK 119,00
Nokia Lumia 1020 Skjermbeskytter (5 Stk)

Nokia Lumia 1020 Skjermbeskytter (5 Stk)

NOK 59,00 Original NOK 149,00
Nokia Lumia 1020 Skjermbeskytter (Klar)

Nokia Lumia 1020 Skjermbeskytter (Klar)

NOK 39,00 Original NOK 99,00
Hard Shell (Grønn) Nokia Lumia 1020 Deksel

Hard Shell (Grønn) Nokia Lumia 1020 Deksel

NOK 89,00 Original NOK 179,00

Etuier til Nokia Lumia 1020

Leter du etter Nokia Lumia 1020 etuier? Vi har det du leter etter. Det er et stort utvalg å velge fra når det kommer til Nokia Lumia 1020 etuier. Et lommeboketui er det beste fra begge verdener og kombinerer både en lommebok og et flip-etui slik at du slipper å ta med begge deler - samtidig som du beskytter både forsiden og baksiden av telefonen din. Lommeboketuier til Nokia Lumia 1020 kommer med en kortholder der du kan oppbevare kortene og pengene dine, og den lukkes med en magnet eller en lås, slik at de viktigste tingene dine alltid er trygge og sikre. Vi har også Nokia Lumia 1020 flip-etuier der forsiden kan brettes bakover og deretter fungere som et stativ. Perfekt for å se på videoer og kikke på bilder uten å måtte holde Nokia Lumia 1020 i hendene. Og hvis du ikke klarer å bestemme deg, eller kanskje har bruk for begge deler, har vi Nokia Lumia 1020 2-i-1 magnetiske etuier, som er et flip-etui med hardt deksel på innsiden - det blir ikke mer funksjonelt enn det! Uansett hvilket etui du ønsker å skaffe deg, har vi et bredt utvalg av stiler, design og farger. Alt fra enkelt og profesjonelt til uttrykksfullt og fargerikt. Du kan også finne et bredt utvalg av materialer til telefonen din. Vil du ha Nokia Lumia 1020 ditt i luksuriøst autentisk skinn, eller kanskje kunstig PU-skinn? Kanskje du vil ha noe litt mer enkelt som et canvas-etui eller et silikonetui? Uansett hva du vil ha så har vi det du leter etter!

Deksler til Nokia Lumia 1020

Leter du etter et Nokia Lumia 1020 deksel? Da har du kommet til rett sted. Et mobildeksel for Nokia Lumia 1020 lar deg enkelt holde den, mens du fremdeles holder Nokia Lumia 1020 sikker og beskyttet. Her finner du vårt brede utvalg av fleksible deksler i plast og silikon som festes godt til telefonen din og ikke opptar mye plass i lommen. Du finner også deksler i lær, karbon, canvas, nylon, glass - og til og med tre! Noen av Nokia Lumia 1020 -dekslene våre inkluderer også en popsocket festet på baksiden som holder enheten din sikker og komfortabel i hånden. Vi har også en rekke bumpers, hvis du ønsker å være minimalistisk. Du finner Nokia Lumia 1020 -dekslene våre i (nesten) alle farger og design du kan tenke deg, fra mer estetiske deksler til ensfargede deksler - og hvis du vil hoppe over fargen og designet, har vi selvfølgelig også gjennomsiktige dekker.

Skjermbeskyttere og tilbehør til Nokia Lumia 1020

Finnes det noe verre enn en ripe på skjermen på din Nokia Lumia 1020? Sørg for å holde telefonen fri for riper, gjenskinn og flekker med en Nokia Lumia 1020 skjermbeskytter. Enten du vil ha en skjermbeskytter i herdet glass eller plastfilm, er de alltid enkle å sette på og ta av. De holder alltid din Nokia Lumia 1020 fresh og ny.

Liker du ikke å brette et deksel rundt telefonen din, men foretrekker og holde telefonen i hånden slik produsentene ville ha det. Da kan vi anbefale ett av våre etuier i ekte lær. Din Nokia Lumia 1020 har aldri vært mer beskyttet!

Lette, svett-sikre armbånd til Nokia Lumia 1020. Lux-case.no har et stort sortiment sportsarmbånd, slik at du raskt og enkelt kan feste telefonen til armen, og samtidig ha den lett tilgjengelig. Aldri mer vil du trenge å la din telefon ligge å slenge i bukselommen under treningsøkten!

Her finner du vesker og poser til din Nokia Lumia 1020. Alle våre vesker og poser er laget for å gi din telefon perfekt passform, og med høy kvalitet har du ingenting å tape på å prøve. Lux-case.no leverer 5 dager i uken til din dør.

Skjermbeskyttere til Nokia Lumia 1020. Lei av å bekymre deg for skjermen til telefonen? Av og til er ikke bare et deksel nok, så for å beskytte skjermen optimalt for riper, støv og smuss trenger du en skjermbeskytter fra Lux-case.no.

Eier du en Nokia Lumia 1020? Og en bil? Da har Lux-case.no akkurat det du er på jakt etter. Ikke vær uansvarlig og snakk i telefonen mens du kjører, kjøp heller et av våre billige og gode stativer, samt en handsfree, slik at sikkerheten for deg og andre i trafikken øker betydelig.

Bilholdere til Nokia Lumia 1020 - Hvor mange blir ikke skadet og drept hvert år i Norge på grunn av teksting mens man kjører? Gjør veien sikrere for alle med en av våre populære bilholdere som har perfekt passform for din Nokia.

Her finner du billadere til Nokia Lumia 1020. Lux-case.no har billadere med både ett og to uttak, slik at både deg og din kjære kan ha en fulladet telefon til en hver tid. Vi har billadere i alle regbuens farger, hvorfor ikke kjøpe en billader som matcher det nye dekslet ditt?

Kan man virkelig ha for mange ladere? Vi her hos Lux-case.no syntes ikke det, derfor har vi ladere i alle farger til alle situasjoner, slik at din Nokia Lumia 1020 alltid har fulladet batteri. Hvis du trenger strøm på plasser uten elektrisitet, kan du jo vurdere en lader med solcellepanel?

Telefonene i dag blir bare tynnere og tynnere, noe vi synes er kjempeflott. Men dessverre går dette kraftig utover høytalerne, og Nokia Lumia 1020 er intet unntak. Lux-case.no har et bredt utvalg hodetelefoner slik at du kan nyte din favorittmusikk hvor som helst - når som helst.

Mini-høytalere til Nokia Lumia 1020. Våre mini-høytalere er lette å ta med seg hvor som helst. Hvis du noengang skal noen plass, og dine venner vil høre på din musikk, gjør dem en tjeneste og kjøp etn av våre mini-høytalere i dag.

Tilbehør til Nokia Lumia 1020 - Lux-case.no har et variert utvalg tilbehør til din telefon, blandt annet penner som fungerer perfekt til din touchskjerm. Disse kommer i alle farger slik at du kan matche den med din telefon eller ditt deksel. Eller du kan bare velge din favoritt. Opp til deg!

Lei av å måtte stoppe sykkelen hver gang du skal bruke din Nokia Lumia 1020? Kjøp en sykkelholder og ta i bruk alle favorittappene dine mens du er ute å sykler. Kart, GPS, eller en av de mange treningsappene kan du lett få tilgang til, mens du er ute på veien. God tur!

Her finner du enhver kabel du måtte trenge til din Nokia Lumia 1020. Dessverre er ikke verden trådløs enda, derfor har vi et stort og variert utvalg kabler, slik at du skal kunne koble deg til enhver enhet du måtte trenge.