Nokia Lumia 1320 Deksel, etuier & skjermbeskyttere

En ny gigantisk smarttelefon fra Nokia, denne må du for all del huske på å ta godt vare på. Hvordan gjør du det lurer du kanskje på? Det er ikke veldig vanskelig, det eneste du trenger å gjøre er å kjøpe beskyttende utstyr fra Lux-Case.no. Vi har alt du trenger her, deksler og etuier til kabler og hodetelefoner. Vi har også et imponerende utvalg av gadgets til Nokia Lumia 1320, slik som fjernstyrte helikoptre som kan kontrolleres med din telefon gjennom det trådløse nettverket i huset ditt.


Et deksel til Nokia Lumia 1320 er kanskje det smarteste kjøpet du kan gjøre. Hvis du er en av de uheldige som mister telefonen i gulvet slik at skjermen sprekker må du vite at det kan enkelt unngås med et stilfullt deksel fra Lux-Case.no. Hvis du vil ha et deksel som absorberer støtene slik at telefonen din ikke trenger å gjøre det er du helt klart ute etter et deksel som er laget i silikon. Hvis du derimot bare ønsker å pynte på telefonen din har vi også et stort utvalg av pynt og glitter som vil gjøre din Nokia Lumia 1320 til samtaleemne hvor enn du måtte være.

Les mer
Vis mindre
chevron-down
Skjermbeskytter For Nokia Lumia 1320 - 3 Stk

Skjermbeskytter For Nokia Lumia 1320 - 3 Stk

NOK 69,00 Original NOK 159,00
Skjermbeskytter For Nokia Lumia 1320 - 5 Stk

Skjermbeskytter For Nokia Lumia 1320 - 5 Stk

NOK 89,00 Original NOK 199,00
Nokia Lumia 1320 Skjermbeskyttelse (Klar)

Nokia Lumia 1320 Skjermbeskyttelse (Klar)

NOK 39,00 Original NOK 99,00
Ambassador (Rosa) Nokia Lumia 1320 Ekte Lær Flipp Deksel

Ambassador (Rosa) Nokia Lumia 1320 Ekte Lær Flipp Deksel

NOK 199,00 Original NOK 459,00
Ambassador (Blå) Nokia Lumia 1320 Ekte Lær Flipp Deksel

Ambassador (Blå) Nokia Lumia 1320 Ekte Lær Flipp Deksel

NOK 199,00 Original NOK 459,00

Etuier til Nokia Lumia 1320

Leter du etter Nokia Lumia 1320 etuier? Vi har det du leter etter. Det er et stort utvalg å velge fra når det kommer til Nokia Lumia 1320 etuier. Et lommeboketui er det beste fra begge verdener og kombinerer både en lommebok og et flip-etui slik at du slipper å ta med begge deler - samtidig som du beskytter både forsiden og baksiden av telefonen din. Lommeboketuier til Nokia Lumia 1320 kommer med en kortholder der du kan oppbevare kortene og pengene dine, og den lukkes med en magnet eller en lås, slik at de viktigste tingene dine alltid er trygge og sikre. Vi har også Nokia Lumia 1320 flip-etuier der forsiden kan brettes bakover og deretter fungere som et stativ. Perfekt for å se på videoer og kikke på bilder uten å måtte holde Nokia Lumia 1320 i hendene. Og hvis du ikke klarer å bestemme deg, eller kanskje har bruk for begge deler, har vi Nokia Lumia 1320 2-i-1 magnetiske etuier, som er et flip-etui med hardt deksel på innsiden - det blir ikke mer funksjonelt enn det! Uansett hvilket etui du ønsker å skaffe deg, har vi et bredt utvalg av stiler, design og farger. Alt fra enkelt og profesjonelt til uttrykksfullt og fargerikt. Du kan også finne et bredt utvalg av materialer til telefonen din. Vil du ha Nokia Lumia 1320 ditt i luksuriøst autentisk skinn, eller kanskje kunstig PU-skinn? Kanskje du vil ha noe litt mer enkelt som et canvas-etui eller et silikonetui? Uansett hva du vil ha så har vi det du leter etter!

Deksler til Nokia Lumia 1320

Leter du etter et Nokia Lumia 1320 deksel? Da har du kommet til rett sted. Et mobildeksel for Nokia Lumia 1320 lar deg enkelt holde den, mens du fremdeles holder Nokia Lumia 1320 sikker og beskyttet. Her finner du vårt brede utvalg av fleksible deksler i plast og silikon som festes godt til telefonen din og ikke opptar mye plass i lommen. Du finner også deksler i lær, karbon, canvas, nylon, glass - og til og med tre! Noen av Nokia Lumia 1320 -dekslene våre inkluderer også en popsocket festet på baksiden som holder enheten din sikker og komfortabel i hånden. Vi har også en rekke bumpers, hvis du ønsker å være minimalistisk. Du finner Nokia Lumia 1320 -dekslene våre i (nesten) alle farger og design du kan tenke deg, fra mer estetiske deksler til ensfargede deksler - og hvis du vil hoppe over fargen og designet, har vi selvfølgelig også gjennomsiktige dekker.

Skjermbeskyttere og tilbehør til Nokia Lumia 1320

Finnes det noe verre enn en ripe på skjermen på din Nokia Lumia 1320? Sørg for å holde telefonen fri for riper, gjenskinn og flekker med en Nokia Lumia 1320 skjermbeskytter. Enten du vil ha en skjermbeskytter i herdet glass eller plastfilm, er de alltid enkle å sette på og ta av. De holder alltid din Nokia Lumia 1320 fresh og ny.

Det er ikke alle som liker deksler i plast, uansett hvor tynne og lette det er, og hvis dette gjelder deg må du vite at vi også har et imponerende utvalg av etuier til Nokia Lumia 1320. Mange av disse etuiene fra Lux-Case.no har plass til kredittkort og noen har til og med innebygde stativer!

Hvis du liker å jogge ute i skog og mark, eller på treningssenteret for den saks skyld, er det helt klart at du trenger et armbånd til Nokia Lumia 1320. Det er en stor telefon det er snakk om, så det vil helt klart bli ubehagelig å ha den i lommen.

Det finnes mange behagelige måter å oppbevare smarttelefonen din på. Det finnes selvsagt deksler og etuier, men nå selger Lux-Case.no også poser og vesker til Nokia Lumia 1320. Disse vil ta vare på skjermen og det ytre på en stilig måte som et deksel aldri vil kunne gjøre!

Kan du forestille deg noe verre enn å åpne julegaven med smarttelefonen i bare for å miste den i gulvet å ripe opp skjermen? Vi får frysninger bare med tanken, og derfor anbefaler vi deg på det sterkeste å kjøpe en skjermbeskytter til Nokia Lumia 1320 fra Lux-Case.no i dag.

Ikke bare kjøp stereoanlegg og fete felger når du skal gjøre bilen din klar for gata, du har nok glemt noe essensielt. Nei? Jo, biltilbehør til Nokia Lumia 1320 selvsagt! Fete stativer og holdere samt ladere som vil holde liv i batteriet på telefonen uansett hvor lenge du kjører. Lux-Case.no ønsker deg god tur!

En bilholder er uten tvil en viktig ting å i bilen, vi hos Lux-Case.no mener en bilholder er like viktig å ha i bilen som pakken med bandasjer og plastre. En slik bilholder til Nokia Lumia 1320 er viktig fordi du vet nøyaktig hvor telefonen din er til en hver tid og kan dermed holde øynene dine på veien.

Vis du allerede har investert dine hardt tjente penger i en bilholder trenger du helt klart også en billader til Nokia Lumia 1320, spesielt hvis du planlegger å bruke smarttelefonen din til kart -og GPS, dette vil tappe strøm raskt fra din nye smarttelefon.

Hvis du arbeider på et kontor, kan du forestille deg noe mer behagelig enn å ha telefonen din i en holder med perfekt synsvinkel?

Dessverre må alle lade telefonen og nettbrettet sitt, dette kan være en kjedelig affære. Det er ikke lengre tilfelle, Lux-Case.no har nemlig nå mange morsomme ladere som vil gjøre hele seansen uforglemmelig. Hva med en lader til Nokia Lumia 1320 med solcellepanel som kan lade telefonen din på stranden?

Ønsker du å stenge ut hverdagen ett øyeblikk å bare fokusere på dine favorittlåter? Hva kan da være bedre enn ett par billige og stilige hodetelefoner til Nokia Lumia 1320 fra Lux-Case.no? Alle disse har bestått strenge tester slik at du kan være sikker på at du får den beste lyden tilgjengelig på markedet.

Hodetelefoner passer best å bussen, men når du endelig kommer hjem må du skru opp lyden, og akkurat det gjør du best med ett par mini-høyttalere til Nokia Lumia 1320 fra Lux-Case.no. Mange av disse høyttalerne kommer i stilige designer, hva med en høyttaler formet som Android-roboten?

Vi har så mye tilbehør på Lux-Case.no har vi umulig kan lage en kategori for hver lille dings. Dermed havner ''småtteriet'' her, slik som stylus penner som også er armbånd og vinterhansker som fungerer på touchskjermer, samt masse annet nyttig tilbehør til Nokia Lumia 1320.

Hvis du ønsker å bruke telefonen din mens du er på to hjul trenger du ikke være hjernekirurg for å vite at det vil være farlig å holde den i hånden. Hva med og heller feste den behagelig på armen med et armbånd eller på styret på sykkelen med en sykkelholder til Nokia Lumia 1320 fra Lux-Case.no?

Kabler er helt 100% essensielt når du skal koble telefonen til hva det skal være. Her finner du alt fra HDMI -og audio kabler til Nokia Lumia 1320 til simple USB-ladekabler. Mange av disse kommer i morsomme og spreke farger, samt at alle kabler sendes til deg i dag.