Nokia Lumia 1520

Nokia Lumia 1520

Her finner du alt tilbehøret du trenger for å gjøre din Nokia Lumia 1520 komplett. Bla i utvalget til Nordens største nettbutikk, når det kommer til tilbehør til smarttelefoner, nettbrett, laptoper og diverse gadgets; Lux-Case.no! Deksler til Nokia Lumia 1520 (og andre smarttelefoner) er det vi er spesialister på, så hvis du vil bla i gjennom hele utvalget vårt av deksler bør du sette av en time eller to. Selvsagt har vi annet tilbehør også, både beskyttende tilbehør, som skjermbeskyttere og bilholdere, men også morsomt tilbehør, som forskjellig gadgets å diverse spill. Husk at frakten alltid er gratis når du bestiller tilbehør fra oss!

 

posten

Gratis levering

✔ Daglige leveranser med Posten

✔ Alt på lager

tilfredhet

100% tilfredshet

✔ 30 dagers returrett

✔ Betal med faktura

 

support

Enestående kundeservice

✔ Ring eller email oss alle hverdager

Nokia Lumia 1520

Tilbehør til Nokia Lumia 1520

Nok en fantastisk flott telefon fra finske Nokia. Nokia Lumia 1520 er nok en fargerik telefon, med den samme fargerike menyen som vi alle er vant til fra tidligere. Den er ganske stor, skjermen er på hele 6 tommer. Det kan gjøre at den kan bli litt vanskelig å holde i. Skulle du være så uheldig å miste den kan du i hvertfall være sikker på at den vil overleve. Hvis du har et Nokia Lumia 1520 deksel, selvsagt. Den store skjermen kan kanskje virke umulig å beskytte, men med en skjermbeskytter fra Lux-Case.no er ikke dette noe problem. Bare legg den på forsiktig, å skjermen vil enkelt holdes fri for riper, støv, skitt og smuss.

 

Kjøp Tilbehør til Nokia Lumia 1520

Lux-Case.no har gjennom de siste årene blitt ledende i Norden på deksler og tilbehør på nett, til smarttelefoner, PC'er, nettbrett og diverse gadgets. Derfor har vi alltid hele 25% rabatt på HELE vårt sortiment. Et deksel til Nokia Lumia 1520 vil ikke bare beskytte din nye smarttelefon, den vil også gjøre den ganske så attraktiv. Dekslene våre kommer i et variert utvalg av farger og materialer. For den med en slank lommebok, og som ønsker beskyttelse kan vi anbefale et silikon deksel i en nøytral farge. Rød, for eksempel? For den som ønsker å gjøre telefonen mye stiligere er deg ingen tvil om at deksler til Nokia Lumia 1520 i tre eller aluminium er rett valg! Alle vennene dine vil bli kraftig sjalu på ditt nye, stilige og beskyttende deksel fra Lux-Case.no.

 

Her kan du Kjøpe Tilbehør til Nokia Lumia 1520

Vi har selvsagt masse forskjellig annet også. Vi har i skrivende stund tilbehør til godt over 100 forskjellige modeller av smarttelefoner, nettbrett og såkalte phablets. Vi har mange forskjellige kategorier på siden, alt kompatibelt med din telefon. Vi har hodetelefoner til Nokia Lumia 1520, ladere, biltilbehør som ladere og stativer, mini-høyttalere, sykkelstativer (!), kabler, etuier, deksler og masse masse mer. For noe ekstra eksklusivt kan vi anbefale en av våre strømbanker. Disse kan lades på forhånd, hjemme eller i bilen, for å så ta den med deg der det ikke finnes strømuttak. Kanskje den kan være kjekk å ha med seg på teltturen, eller til helgen på hytten. Aldri glem at vi alltid har gratis frakt på alt tilbehør til Nokia Lumia 1520.