Nokia Lumia 1520 Deksel, etuier & skjermbeskyttere

Her finner du alt tilbehøret du trenger for å gjøre din Nokia Lumia 1520 komplett. Bla i utvalget til Nordens største nettbutikk, når det kommer til tilbehør til smarttelefoner, nettbrett, laptoper og diverse gadgets; Lux-Case.no! Deksler til Nokia Lumia 1520 (og andre smarttelefoner) er det vi er spesialister på, så hvis du vil bla i gjennom hele utvalget vårt av deksler bør du sette av en time eller to. Selvsagt har vi annet tilbehør også, både beskyttende tilbehør, som skjermbeskyttere og bilholdere, men også morsomt tilbehør, som forskjellig gadgets å diverse spill.


Et deksel til Nokia Lumia 1520 vil gjøre underverker for telefonen din. Ikke bare er disse veldig beskyttende, de gir også telefonen er kraftig løft designmessig. Det vi har mest av er deksler i såkalt TPU-plast, dette materialet er mykt og bøyelig plast. Vi har også deksler til de litt mer kresne, for eksempel deksler i aluminium. Disse ser utrolig stilige ut rundt din Nokia, og vi har fått mange positive tilbakemeldinger på disse. For den mest uheldige har vi kombinasjons deksler. Disse er en kombinasjon (du gjettet rett) av silikon og aluminium/plast. Dette gir en beskyttelse som du ikke finner på andre steder. 

Les mer
Vis mindre
chevron-down
Moberg Nokia Lumia 1520 Lær Etui - Mange Söte Ugler

Moberg Nokia Lumia 1520 Lær Etui - Mange Söte Ugler

NOK 99,00 Original NOK 229,00

Etuier til Nokia Lumia 1520

Leter du etter Nokia Lumia 1520 etuier? Vi har det du leter etter. Det er et stort utvalg å velge fra når det kommer til Nokia Lumia 1520 etuier. Et lommeboketui er det beste fra begge verdener og kombinerer både en lommebok og et flip-etui slik at du slipper å ta med begge deler - samtidig som du beskytter både forsiden og baksiden av telefonen din. Lommeboketuier til Nokia Lumia 1520 kommer med en kortholder der du kan oppbevare kortene og pengene dine, og den lukkes med en magnet eller en lås, slik at de viktigste tingene dine alltid er trygge og sikre. Vi har også Nokia Lumia 1520 flip-etuier der forsiden kan brettes bakover og deretter fungere som et stativ. Perfekt for å se på videoer og kikke på bilder uten å måtte holde Nokia Lumia 1520 i hendene. Og hvis du ikke klarer å bestemme deg, eller kanskje har bruk for begge deler, har vi Nokia Lumia 1520 2-i-1 magnetiske etuier, som er et flip-etui med hardt deksel på innsiden - det blir ikke mer funksjonelt enn det! Uansett hvilket etui du ønsker å skaffe deg, har vi et bredt utvalg av stiler, design og farger. Alt fra enkelt og profesjonelt til uttrykksfullt og fargerikt. Du kan også finne et bredt utvalg av materialer til telefonen din. Vil du ha Nokia Lumia 1520 ditt i luksuriøst autentisk skinn, eller kanskje kunstig PU-skinn? Kanskje du vil ha noe litt mer enkelt som et canvas-etui eller et silikonetui? Uansett hva du vil ha så har vi det du leter etter!

Deksler til Nokia Lumia 1520

Leter du etter et Nokia Lumia 1520 deksel? Da har du kommet til rett sted. Et mobildeksel for Nokia Lumia 1520 lar deg enkelt holde den, mens du fremdeles holder Nokia Lumia 1520 sikker og beskyttet. Her finner du vårt brede utvalg av fleksible deksler i plast og silikon som festes godt til telefonen din og ikke opptar mye plass i lommen. Du finner også deksler i lær, karbon, canvas, nylon, glass - og til og med tre! Noen av Nokia Lumia 1520 -dekslene våre inkluderer også en popsocket festet på baksiden som holder enheten din sikker og komfortabel i hånden. Vi har også en rekke bumpers, hvis du ønsker å være minimalistisk. Du finner Nokia Lumia 1520 -dekslene våre i (nesten) alle farger og design du kan tenke deg, fra mer estetiske deksler til ensfargede deksler - og hvis du vil hoppe over fargen og designet, har vi selvfølgelig også gjennomsiktige dekker.

Skjermbeskyttere og tilbehør til Nokia Lumia 1520

Finnes det noe verre enn en ripe på skjermen på din Nokia Lumia 1520? Sørg for å holde telefonen fri for riper, gjenskinn og flekker med en Nokia Lumia 1520 skjermbeskytter. Enten du vil ha en skjermbeskytter i herdet glass eller plastfilm, er de alltid enkle å sette på og ta av. De holder alltid din Nokia Lumia 1520 fresh og ny.

Hvis et etui blir for ''billig'' for deg finner du her kongen på toppen. Etuier til Nokia Lumia 1520 ser fantastisk flotte og profesjonelle ut. Mange av disse har stilige og nyttige funksjoner, som kortlommer, stativer og bærestropper.

Hvis du liker å jogge og å høre på musikk samtidig kommer du ikke unna et armbånd fra Lux-Case.no. Fest telefonen din behagelig på armen, som både er en sikrere plass å ha telefonen på, men som også gir deg et profesjonelt look.

En veske til Nokia Lumia 1520 er den perfekte måten å oppbevare telefonen på når det ikke passer seg med et deksel eller etui. Pakk den fint ned i tursekken med en veske rundt, og du vil sikre deg at telefonen vil tåle det meste. Noen vesker fra Lux-Case.no kan også festet på beltet. Genialt!

Hvis du ønsker å beskytte skjermen mot riper og smuss er det ingen over og ingen ved siden. En skjermbeskytter til Nokia Lumia 1520 er kongen på tronen når det gjelder beskyttelse av denne 6-tommers skjermen.

Skal du ut å rulle med bilen din på vinteren trenger du mer enn bare vinterdekk. Du trenger også biltilbehør, slik at smarttelefonen blir en del av bilen din, i stedenfor å bare ha den i lommen. Lux-Case.no har billadere, bilholdere og mye mer. Noe er universielt tilbehør, andre er laget med tane på Lumia 1520.

Ikke la smarttelefonen ligge på dashbordet eller under setet når du kjører. Fest den heller trygt og sikkert med en spesialdesignet bilholder til Nokia Lumia 1520. Lux-Case.no har mange bilholdere, noen er universale, og passer til alle smarttelefoner, andre er laget med tanke på Lumia 1520.

Nokia Lumia 1520 Billadere - Hvis du ønsker å bruke telefonen din fast i bilen kommer du ikke unna at den trenger mye strøm, spesielt hvis du bruker mobilen til kart eller GPS. Lux-Case.no har mange billadere til Nokia Lumia 1520, noen har til og med to uttak, slik at du kan lade to telefoner samtidig.

Hvis du jobber på en kontor er en holder til Nokia Lumia 1520 perfekt for deg. Da vil du få perfekt innsyn til telefonen din, slik at du aldri vil gå glipp av en tekstmelding eller en Facebook oppdatering. I hjemmet er et stativ perfekt, da du kan montere disse overalt, kanskje ved siden av sofaen?

Denne telefonen har et kjempebra batteri, men som alle vet varer ikke disse for alltid. Da trenger du uten tvil en lader til Nokia Lumia 1520. Kanskje du bør vurdere en USB-lader til kontoret, eller billader til bilen, en reiseadapter til Thailand-ferien og en solcellelader til hytta. Lux-Case.no har alt dette + mye mer.

En par lekre hodetelefoner til Nokia Lumia 1520 vil gjøre underverker for musikkopplevelsen din. Telefonene i dag blir bare tynnere og tynnere -noe vi syns er bra. Med dessverre betyr dette at høyttalerne får mindre plass, og blir nedprioritert. Heldigvis har Lux-Case.no mange hodetelefoner og øreplugger som passer alle dine behov.

Telefonene i dag blir bare tynnere og tynnere, dessverre betyr dette at høyttalerne bare får mindre og mindre plass å boltre seg med. Denne telefonen er intet unntak, heldigvis for deg har Lux-Case.no mange flotte mini-høyttalere til Nokia Lumia 1520, med mange flotte designer. Hva med en høyttaler formet som Android-roboten?

Nokia Lumia 1520 Tilbehør - Lux-Case.no har et bredt sortiment tilbehør til din telefon, inkludert touchpenner, som passer til alle touchskjermer som fingeren din passer på. Alt tilbehøret har mange forskjellige farger, slik at du kan matche tilbehøret med dekslet, eller bare velge din favorittfarge - opp til deg!

Det er ikke rart at mange velger å ta sykkelen fatt når man har et så bra tilbehør som en sykkelholder til Nokia Lumia 1520. Disse holderne fra Lux-Case.no er laget spesielt for Lumia 1520, slik at hvis du er så uheldig å faller av sykkelen vil telefonen enda være på plass. Kan det bli bedre?

Her kan du finne alle kablene du noensinne kommer til å trenge til din nye smarttelefon. Dessverre er ikke verden 100% trådløs enda, flaks for deg at Lux-Case.no har massevis av kabler til Nokia Lumia 1520.