Nokia Lumia 2520

Nokia Lumia 2520
Nokia gir oss her et stilig nettbrett med Windows RT 8.1, innebygget Microsoft Office og en rekke gode apper. Nettbrettet er utstyrt med en 10,1 tommers full HD-skjerm med god utendørslesbarhet noe som gjør den god å bruke også under solen. Brettet har 5 timers batterilevetid. Applaus også for en superrask lading, det vil si 80% på en time. I tillegg har den 4G for kjapp internett. Nokia tilbyr nettbrettet i fire forskjellige farger. Lux-Case.no tilbyr
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Nokia Lumia 2520 – tidligere kjent under kodenavnet Sirius, er et nettbrett utgitt høsten 2013. Det kjører Windows RT 8.1. Faktisk er Lumia 2520 Nokias første nettbrett som kjører Windows i det hele tatt. Av programvare følger også Microsoft Office RT med og en bunke med Nokia-apper som Here Maps, Nokia Music, Storyteller og Video Director. Den kan kun kjøre apper fra Windows Store.

 

Designmessig minner den om Nokias Lumia Windows Phone-telefoner. Prosessoren er en kraftig firekjerners 2.2 GHz Qualcomm Snapdragon 800 system-on-chip med LTE-støtte. Skjermen er på 10,1 tommers med 1080p oppløsning, samt utstyrt med Corning Gorilla Glass 2. Batteriet er på 8000 mAh og har en holdbarhet på over 10 timer! Det burde holde til å få unnagjort litt arbeid. Kameraet er på 6.7 megapiksler. En annen praktisk ting er det såkalte «Power Keyboard» - en docking for din Nokia Lumia 2520 som gir deg tilgang til et keyboard, two USB-porter og et ekstra batteri for fem ekstra timer. Den har et minne på 2 GB og lagring på 64 GB. Skulle ikke det holde, kan du alltids supplere med ekstra minnekort (MicroSDXC).

 

Utstyr for å endre utséendet og å utvide funksjonalitet finner du på Lux-Case.no. Ta din opplevelse av din Nokia Lumia 2520 et steg videre med noe av alt det spennende vi har å tilby. Og husk at alt har gratis frakt.