Nokia Lumia 620

Nokia Lumia 620
Nokia Lumia 620 Deksler & Tilbehør. Med mange års erfaring i mobil tilbehør markedet du kan være sikker på kvaliteten på alle Lux-Case produkter. Få gratis frakt når du bestiller på Lux-Case.no i dag!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Nokia Lumia 620

Den populære og høyt rangerte Nokia Lumia 620 er et godt eksempel på en oppførings nivå smarttelefon som kjører på Windows Phone 8 plattformen. Med mange års erfaring med å lage skreddersydde deksler og etuier for Nokia-telefoner, er Lux-Case glade for å tilby deg vår nye serie av silikon deksel og hard plast skall for Nokia Lumia 620. Mens den godt utformede Lumia 620 kommer i en interessant blanding av farger (inkludert limegrønn, oransje, magenta, gul, cyan, hvit og svart), har vi i Lux-Case enda mer fargevalg å gi din Lumia 620, slik at du kan gi din mobil et unikt utseende. Andre grunner til at du kanskje ønsker å kjøpe et nytt deksel eller etui er for å gi din dyrebare smarttelefon mer beskyttelse mot slag og støt.


Lux-Case gir deg en hel masse mer enn deksler og etuier, vi anbefaler også sterkt at du kjøper en skjermbeskytter - dette vil gi beskyttelse mot riper og støv. Våre profesjonelle skjermbeskyttere tilbyr deg beskyttelse uten å ta bort noe av ytelsen fra Lumia 620 skjermen.

Enten du er en ny eier av en Nokia Lumia 620, eller har hatt telefonen for en stund, kan du også være på utkikk etter andre nyttige tilbehør til telefonen. Vi tilbyr et vidt spekter av høy kvalitets Nokia kompatible tilbehør som USB-kabler, ladere, powerbanks, bil ladere, stands, høyttalere, hodetelefoner, touch-penner, bil holdere, reise adaptere, USB til mikro-USB-kabler og mye mer. Finner du ikke det du leter etter? ta kontakt med vår vennlige og kunnskapsrike kundeservice team som vil hjelpe deg.