Nokia Lumia 625

Nokia Lumia 625

Hvis du har snappet opp en Lumia 625, budsjettelefonen med den store skjermen, så vil du selvsagt ruste den opp med all slags tilbehør. Her kan du finne all slags tilbehør, etuier og deksler til telefonen din. Med et beskyttende deksel blir telefonen din mer motstandsdyktig og stenger ut alt av støv. Hvis du foretrekker det kan du heller kle den inn i et elegant lær etui, eller kanskje en mobilstrømpe til Lumia 625? Kjør med din smarttelefon som kompanjong gjennom å montere et bilstativ på instrumentpanelet og lad den samtidig med en billader til Nokia Lumia 625. Fri frakt på alt tilbehør!


 

posten

Gratis levering

✔ Daglige leveranser med Posten

✔ Alt på lager

tilfredhet

100% tilfredshet

✔ 30 dagers returrett

✔ Betal med faktura

 

support

Enestående kundeservice

✔ Ring eller email oss alle hverdager

Nokia Lumia 625

Nokia har allerede bevist at det er mulig å produsere en fullstendig dugelig Windows-telefon uten at noen behøver å sprenge budssjettet, og Lumia 625 er enda et eksempel. Denne ''oppgraderingen'' i Lumia 6xx-serien er for å kunne tilby en større skjerm og 4G-tilkobling på en budsjettelefon. Med samme plastdeksel som dekker baksiden og kantene minner den mye om Lumia 620, de tilbys i samme fem farger – Grønn, gul, rød, sort, og hvit.

 

Skjermen er på 4.7 tommer, akkurat samme størrelse som Google Nexus 4. Den har derimot en betydelig lavere oppløsning – 480 x 800 piksler, som gir skjermen en pikseltetthet på 199 ppi. Her blir det helt tydelig at dette er en billigere modell. Så hvis du er ute etter en sylskarp skjerm bør du uten tvil vurdere en annen telefon.

 

Hva som får denne søte telefonen til å starte opp er en Snapdragon chip fra Qualcomm, med en dual-core prosessor fra Krait som er klokket til 1.2 GHz. Grafikkretsen Adreno 305, 512 MB i RAM-minne og 8 GB lagringsplass utgjør resten av maskinvaren. Nok en gang bevises det at dette er en budsjettelefon. Kameraet på 5 megapiksler med bare grunnleggende funksjoner imponerer lite, men du kan fortsatt ta brukbare bilder, og du kan filme i Full-HD.

 

Gjennom butikken på Lux-Case.no kan du gjøre din telefon komplett. Kjøp alt tilbehøret og krigsutrustningen som du trenger, eller bare ønsker. Til å begynne med anbefaler vi at du beskytter din telefon med et mobildeksel til Nokia Lumia 625 – Her finner du blå, lilla, rosa og turkise deksler. Brune, sorte, grå og hvite etuier. Mange med morsomme motiver trykket på, konfigurer med sommerfugler, figurer, stjerner, hjerter, det norske flagg (?), striper, prikker, kurver og mye mer.

 

For de som ønsker noe mer ''classy'' har vi etuier i mange forskjellige farger, og mange av disse kommer i genuint lær. Akkurat det du bør pakke inn telefonen med når du skal på din neste date. Disse ser utrolig profesionelle ut, beskytter skjermen når du ikke bruker den, det finnes varianter med innebygde stativer og holdere, samt kredittkortspor, slik at du kan kaste din gamle, slitte lommebok rett ut av vinduet.

 

Det som er bra med Lux-Case.no er at det meste av vårt tilbehør kan fåes i alle slags farger, slik at du kan mikse og matche med alle dine tilbehør og med din telefon. Husk at vi alltid har gratis frakt på tilbehør til Nokia Lumia 625, vi har 30 dagers returrett og vi har et support-team som er villige til å svare på dine spørsmål på hverdager fra 10:00 til 16:00.