Nokia Lumia 630

Nokia Lumia 630

Nokia Lumia 630/635 er Nokia`s mest prisvennlige 4G smartphone på markedet. Den kommer i mange tøffe farger fra orange, grønn, gul og svart og hvit. Alle mobiler fortjener 100% beskyttelse, så her på Lux-Case.no kan du finne deksler, etuier, tilbehør og mye mer til din Nokia Lumia 630/635 som hjelper mot riper, sprekker etc. Du kan nå finne det perfektet tilbehøret til din mobil som passer deg og din stil. Velg noe som gjør deg komfortabel både hjemme og når du er ute på byen! Nå er det absolutt ingen grunn for at du ikke skal beskytte din Nokia Lumia 630/635. Kjøp nå på vår nettside og få ordren din levert hjem til deg helt GRATIS!

 

posten

Gratis levering

✔ Daglige leveranser med Posten

✔ Alt på lager

tilfredhet

100% tilfredshet

✔ 30 dagers returrett

✔ Betal med faktura

 

support

Enestående kundeservice

✔ Ring eller email oss alle hverdager

Nokia Lumia 630 / 635 Deksel

Nå har du muligheten til å kjøpe deksel til Nokia Lumia 630 eller 635. Med våre deksler får du garantert en mobil som varer lenge og holder seg ripefritt. Med Nokia Lumia 630/635 dekseler kan du kjøpe mange farger som passer best til deg og din still. Det beste med disse modellene er at 630 or 635 er like i størrelsen så det gjør det lettere for deg å kjøpe deksler fordi du har dobbelt så stort utvalg. Det eneste som skiller de er at Nokia Lumia 635 har 4G/LTE. Nå kan du kjøpe billige deksler for Nokia Lumia 630/635 med slitesterke materialer som silikon, TPU og plast og frakten hjem til deg er helt gratis! Mange av dekselene har interessante dekorasjoner med glitter og/eller sløyfer for at du har sjansen til å pynte mobilen din også! Om du liker å ha noe som dekker skjermen og baksiden av din Nokia Lumia 630/635, er kanskje etuier noe for deg!

Nokia Lumia 630 / 635 Etui

Du kan velge mellom etuier som er laget av ekte lær med forskellige teksturer som kan lett imitere slangeskinn eller krokodilleskinn. Det er også mulig å kjøpe etuier med kortholder som du kan legge dine nødvendige bank kort og ID-kort. Mange av Nokia Lumia 630/635 etuiene kommer også med et flipstativ som hjelper deg holde mobilen oppe uten å holde den selv. Om du liker å ha en lettere måte å bære mobilen din på kan du få med en stroppe så etiuiet kan bli til en håndveske, eller en smartview vindu for å gjøre det lettere å se skjermen mens etuiet er lukket. Alle etuiene på Lux-Case.no får du raskt og gratis levert! For å være 100% fornøyd med dine varer til din Nokia Lumia 630/635 kan du nå kjøpe tilbehør som matcher ditt deksel eller etui. Du kan finne noen fine tilbehør til Nokia Lumia 630/635 i de samme fargene som for eksempel hodetelefoner eller øreplugger. Vi har mange stiler som kan tilpasse deg og stilen din. Vi har USB kabler og USB ladere i mange farger, i tillegg til sportsarmbånd til de som liker å ha mobilen sin lett tilgjengelig, uten å måtte holde den i hånden. Vi fåreslår at du begynner med å kjøpe deksel i silikon eller TPU for å gi deg en behagelig følelse og lett måte å fjerne den når det trengs. Dette hindrer mobilen fra å bli knust om den får støt eller detter på bakken.