Nokia Lumia 928

Nokia Lumia 928

Nokia Lumia 928 er uten tvil nok en fantastisk telefon fra finske Nokia, tør du virkelig tre ut i en store verdenen uten beskyttelse til denne herligheten? Lux-case.no har et kjempemessig utvalf av deksler, etuier, hodetelefoner, ladere (til bilen og hjemme), mini-høytalere, skjermbeskyttere og mye mye mer. Hvis du vil beskytte telefonen er det beste et lær etui kombinert med en skjermbeskytter være det beste for deg. Hvis du bare vil pynte telefonen opp litt har vi mange fine deksler og etuier som gjør nettopp dette. Noen av disse har til og med stativer og spor til kredittkort kombinert med dekslet, hva mer kan du trenge?

 

posten

Gratis levering

✔ Daglige leveranser med Posten

✔ Alt på lager

tilfredhet

100% tilfredshet

✔ 30 dagers returrett

✔ Betal med faktura

 

support

Enestående kundeservice

✔ Ring eller email oss alle hverdager

Nokia Lumia 928

Nokia har gitt ut nok en telefon i Lumia/familien. Lux-Case.no har nå tatt inn masse spennende tilbehør til denne telefonen slik at alle eierene av denne fantastiske smarttelefonen skal bli fornøyd. Så hva har vi som du kan oppgradere med? Alt du trenger! Deksler, etuier, skjermbeskyttere, vesker og poser, ladere, bilholdere, billadere, sykkelstativer (ja, du hørte rett!), kabler og masse annet. Deksler er uten tvil det vi selger mest av, derfor gjør vi alt vi kan for å ha et stort å variert utvalg av deksler, slik at alle kan finne noe som de vil bli fornøyd med. Skjermbeskyttere er også noe av det som går unna, ikke så rart egentlig – alle har vell opplevd å grise til skjermen med ostepop-fingre, eller ripe opp skjermen når den har ligget i lommen sammen med nøkkelhanken. Ikke rart at folk der ute vil beskytte seg mot dette.

 

Deksler til Nokia Lumia 928 er ikke bare ubeskrivelig tøft, disse beskytter også telefonen veldig bra slik at du vil kunne øke levetiden, og nyte telefonen enda lengre. I skrivende øyeblikk har vi allerede solgt mange deksler til denne telefonen, til tross for at den ikke har vært på markedet veldig lenge. Deksler i hardplast (PC-plast) passer best de som bare vil pynte på telefonen , mens dekslene våre i silikon er laget for dem som ofte befinner seg i et aktivt miljø som trenger et støtdempende deksel. For de som krever ekstra beskyttelse har vi to-lags deksler som har et indre mykt lag og et hardt ytre lag som gjør at telefonen vil overleve hva som helst. Disse vil ofte være litt dyrere, men du får hva du betaler for. Uten tvil – vi har testet disse og funnet ut at vi ikke kan leve uten. Andre materialer som dekslene våre kommer i (bortsett fra plast og silikon) er aluminium og treverk, noe som gir telefonen din et veldig lukuriøst preg. Kan du forestille deg et deksel til din Nokia Lumia 928 i treverk?

 

Hvis du er på jakt etter annet tilbehør har vi også mye annet som kan gjøre deg fornøyd. Vi har mye spennede gadgets, disse finner du under kategorien ''diverse''. Gadgets som fjernstyrte helikoptre som kan styres via din iPhone/iPod/iPad er vårt siste flaggskip. Disse kobles til WiFi nettverket i huset ditt og er overraskende enkel å leke seg med. Husk at uansett hva du kjøper – og hvor mye du kjøper vil din ordre alltid sendes til deg så raskt som mulig uten at det vil koste deg et rødt øre!