Nokia X

Nokia X

Med Nokia X har Nokia tatt en 90 graders sving fra sin tidligere mobilføring som var 100% Windows Phone-basert. Nokia X er nemlig Nokia sin første Android-baserte mobiltelefon, og den skal være enda rimeligere enn Nokia sine rimelige Windows Phones. Men til tross for at det er Android som ligger til grunns i programvaren her, har Nokia tilpasset og konfigurert den såpass sterkt at den fremdeles på mange måter føles og virker som en Windows Phone.

 

posten

Gratis levering

✔ Daglige leveranser med Posten

✔ Alt på lager

tilfredhet

100% tilfredshet

✔ 30 dagers returrett

✔ Betal med faktura

 

support

Enestående kundeservice

✔ Ring eller email oss alle hverdager

Nokia X Deksel

Denne Nokia-telefonen i og med at den har en versjon av Android OS som er spesialdesignet for å ligne på Windows Phone. Beskytt kryssningen med et deksel til Nokia X av polykarbonat, med et moteriktig zebramønster eller en glad og trivelig farge. Foretrekker du mobildeksler av myke materialer som silikon så får du en økt støtdemper utover den beskyttende egenskapen som dekselet har. Det er en av grunnene til at silikondeksel og Nokia X TPU-deksler er så populære, sammen med det faktum at de er helt sikre. Derimot har plastdekselet en større valgmulighet blant motiver og dekorasjoner. Liker du bling-bling kan du kanskje finne et luksuseriøst mobildeksel med smykke på. Foretrekker du noe billig og funksjonelt så har vi det også! Din favorittfarge er nok å finne på et av våre mange deksler til Nokia X, så du kan fikse dekselet i samme farge som din favoritt-trøye. Dekselet setter en stopper for ulumskheter som riper støv, så du kan holde telefonen strålende og fin.


Nokia X Etui

Den mer eksklusive måten å opprettholde sin smarte telefon på er med våre ledende etuier til Nokia X av ekte lær, neopren, dongeri eller sterkt PU-lær. Etuiet er ikke bare uvanlig flotte og gir deg en robust telefon - De er til og med utrustet med ekstrafunksjoner! De fleste har et slags stativ innebygget, en del har en pussig lommebok for å oppbevare bankkort i, noen er som en ren veske for din telefon. Hva som gjør det til et etui er at det er heldekkende med et lokk som kan åpnes og lukkes over skjermen. Et etui til Nokia X med et slikt lokk kalles som oftest for flipp, ettersom lokket flippes opp, ned eller sidelengs. Ditt læretui kan ha en interessant ytre som ligner et krokodilleskinn, en fotball eller en saftig litchifrukt. Velg en unik og hensiktsmessing kombinasjon av alle disse egenskapene for det best mulige etuiet for deg!


Nokia X Tillbehør

Du kan selvfølgelig fóre din smarte enhet med forunderlige tilbehør til Nokia X, slik som ørepropper og mini-høyttalere for å høre på musikk eller podcasts. Et viktig mobiltilbehør er de beskyttende skjermbeskytterns som holder skjermen på din Nokia X trygg. Disse skjermbeskytterne beskytter mot farlige gjenstander som ellers kunne ha skadet skjermen. Videre kan du bruke ulike tilbehør for å åpne mobilen, for å pynte den eller for å bruke den under merkelige omstendigheter. Alle tilbehør til Nokia X har fri frakt.