Retningslinjer for personvern for lux-case.no

Personvern

Informasjons kapsler:

Lux-Case.no bruker cookies for å øke funksjonaliteten til nettstedet. Informasjonskapsler brukes til å huske hvilke elementer handlevognen inneholder, når du handler på stedet. De informasjonskapslene slettes når brukeren logger ut eller lukker sin nettleser.

Logging:

Lux-Case loggen bruker et statistikk system som samler informasjon som gir oss en idé på hvor mange brukere hjemmesiden har hatt, hvor de kommer ifra, hvilken del av siden de har besøkt, osv. Statistikken hos Lux-Case brukes bare for optimalisering av funksjonaliteten av siden for å gjøre den mer brukervennelig for våre kunder.

Privat informasjon:

For å kunne behandle dine ordrer er det nødvendig for oss å hente informasjon som: Navn, Addresse, Email-addresse, osv. Denne informasjonen vil bare være tilgjengelig for Lux-Case og vil ikke bli gitt videre til noen andre.

Online betaling:

Kredittkort informasjonen som du skriver inn når du handler på lux-case.no er sendt direkte (Kryptert) til vår PSP (Payment Service Provider) og ingen andre en dem og du vil være i stand å se denne informasjonen.

Sikkerhet:

Til enhver tid har du muligheten til å vite hvilke opplysninger vi holder om deg. Du trenger bare å kontakte oss med ditt navn og adresse. Du vil da innen 10 dager motta en mail med informasjon Lux-Case har registrert. Hvis du ønsker at vi skal slette denne informasjonen må du gjøre det klart i e-posten din.