Samsung Galaxy A3 (2017)

Samsung Galaxy A3 (2017)
Samsung Galaxy A3 (2017)

Samsung Galaxy A3 (2017) ble sluppet I Januar 2017 og er årets første modell i middelklassen! Denne telefonen kjører på en Exynos 7870 Octa-core prosessor på 8x 1.6Ghz! Skjermen er 4.7’’ stor og støtter en oppløsning på 720 x 1080 piksler med en pikseltetthet på 312 ppi. Telefonen har 2GB RAM og 16GB internminne som kan utvides med 256GB MicroSD kort. Kameraene her på henholdsvis 13MP bak og 8MP foran. Batterikapasiteten er på 2350mAh og telefonen veier 135 gram. Om du har gått til innkjøp av en Samsung Galaxy A3 (2017) så kan du ta titt her og finne det tilbehøret du trenger for å sikre telefonen din. Her kan du finne alt fra deksler og etuier til vesker og skjermbeskyttere! Alt det du trenger for å sikre investeringen din og sørge for at telefonen varer så lenge som du ønsker. Alle våre produkter er av høy kvalitet og laget av materialer som hardplast, silikon, syntetisk- og ekte lær. Sett ditt eget preg på telefonen din ved å velge mellom massevis av forskjellige fargerike og spennende motiver, eller velg den fargen du liker best. Personligjør telefonen din og vis at den er din.

Vi har massevis av spennende produkter for Samsung Galaxy A3 (2017) utenom det beskyttende tilbehøret. Her på Lux-case kan du finne alt fra mikrofiberkluter til Virtual Reality headset og fjernstyrte biler og droner. Om du kunne tenke deg å bruke telefonen som GPS eller musikkspiller i bilen så har vi bilholdere, billadere og handsfree headset for nettop din telefon! Alle våre produkter er av høy kvalitet, og vi har en fornøydhetsgaranti på alle våre produkter. Kjøp det tilbehøret for Samsung Galaxy A3 (2017) du trenger for å øke nytteverdien og den forventede levetiden til telefonen din fra Lux-case i dag!

Samsung Galaxy A3 (2017) Covers

Om du ikke har sikret telefonen din enda så har du kommet til rett sted. Her kan du nemlig finne massevis av høykvalitets deksler for Samsung Galaxy A3 (2017) som vil la deg gi telefonen din den beskyttelsen den fortjener samtidig som du får gitt telefonen din et unikt og personliggjort utseende. Alle våre deksler er av høy kvalitet og laget av materialer som plast, silikon og TPU som er et utrolig elastisk og slitesterkt materiale med utmerkede støtdempende egenskaper. Kjøper du et deksel for Samsung Galaxy A3 (2017) fra Lux-case kan du være sikker på at du får det beste produktet for din enhet, og til en billig penge!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Deksler og etuier for Samsung Galaxy A3 (2017)

Her på Lux-case kan du finne alt du trenger av deksler og etuier for Samsung Galaxy A3 (2017) som lar deg beskytte telefonen din mot omverdenen. Gi telefonen din god sikkerhet mot støt, riper, hakk og slag ved å dekke den med et av våre stilige etuier! Vi har masse forskjellige høykvalitets produkter her som ikke bare beskytter telefonen din men gir den også ekstra nyttefunksjoner som kortholdere og stand. Kast lommeboken din og ta i bruk et etui for Samsung Galaxy A3 (2017)! Om du kun ønsker den ekstra beskyttelsen så kan du velge mellom våre deksler somer laget av materialer som hardplat, silikon og TPU, et utrolig elastisk og slitesterkt materiale med utmerkede støtdempende egenskaper. Kjøp det beskyttende tilbehøret du trenger i dag!

Sykkelholdere og armbånd for Samsung Galaxy A3 (2017)

Om du liker å løpe, jogge eller sykle så har vi det tilbehøret du trenger for at du kunne ta i bruk telefonen din på en trygg måte, selv når du er på farten. Her kan du finne sykkelholdere som lar deg trygt og enkelt feste telefonen din til sykkelstyret, midtrammen og andre steder slik at du enkelt kan holde et øye med telefonen mens du er ute på tur. Våre sportsarmbånd lar deg enkelt feste telefonen din om armen med borrelås, og er vanntette attpåtil slik at du ikke trenger tenke på regn og vannsprut mens du trener. Om du kunne tenke deg en trygg og enkel måte å lytte på musikk, bruke GPS eller fitness app mens du utendørs så har du kommet til rett sted. Velg og vrak mellom massevis av høykvalitets sportsutstyr og finn det som passer deg best.

Tilbehør for Samsung Galaxy A3 (2017)

Her på Lux-case har vi massevis av forskjellige produkter for alle håndholdte enheter, og det inkluderer bokstavlig talt alt mellom himmel og jord. Her kan du finne enkle ting som mikrofiberkluter til støvbeskyttere og touch penner (og hansker), til microSD kort, Virtual Reality headset, spillkontrollere og til og med droner. Vi har også en rekke biltilbehør som bilholdere, billadere og handsfree enheter, samt en hel rekke med høyttalere og hodetelefoner. Du trenger bare handle én plass for å finne alt det du trenger av tilbehør for din telefon, og det er Lux-case!

Samsung Galaxy A3 (2017) deksler - Lux-Case.no

Lux-Case Samsung Galaxy A3 (2017) deksler og tilbehør https://lux-case.no/samsung-galaxy-a3-2017.html