Samsung Galaxy A5 (2016) Deksel, etuier & skjermbeskyttere

Samsung Galaxy A5(2016) Denne smartphonen som koster litt man har også litt å vise for seg. Galaxy A5 har en fantastisk skjerm med en størrelse på 144.8 x 71 x 7.3 mm og en oppløsning på 1080 x 1920 pixels per tomme. Skjermen er beskyttet med Gorilla Glass 4, både foran og bak men det betyr ikke at du ikke trenger å kjøpe deg et skjermbeskytter film for å unngå riper eller skrape merker som ellers hadde fått smartphonen til å se slitt og gammel ut. Pluss at når du tar den av så etterlater den ingen merker i skjermen. Samsung Galaxy A5(2016) kommer med en intern 16GB, 2GB RAM og du kan utvide den til 128GB men et MicroSD kort. Kameraene på denne smartphonen er en 13MP bak kamera og en 5 MP kamera foran som kan ta gode bilder. Funksjonene på denne smartphonen er Geo-tagging, touch fokus på kameraet, ansiktsgjenkjenning, panorama og HDR. Video innspillingen er på 1080p @ 30 fps. De fleste smartphone modeller som kommer ut på markedet den dag i dag har en funksjon som gir deg mulighet til å bruke (fast charge) som gir deg opptil 30% på kort tid, spesielt om du er en person som ofte er på farten. Du har opptil 16 taletid og 75 timer musikk spilletid med sin fastmonterte Li-On 2900 mAh batteri. Når du bestiller eller kjøper denne smartphonen så kommer den kun i 4 farger, sort, hvit, gull og rosa men du kan enkelt forandre den fargen med våre deksler eller etuier. Vi har deksler til Samsung Galaxy A5(2016) i mange materialer som hard plast, TPU, lær, silikon og hybrid. Etuier kommer som regel i kunstig lær og ekte lær, noe som passer for dere som liker gi litt ekstra eleganse til din smartphone. Etuier gir også en god form for beskyttelse om du skulle miste din smartphone i bakken eller slå bort i en kant. Lux-case gir deg muligheten til å kunne piffe opp din smartphone, samt sine funksjonaliteter.


Samsung Galaxy A5 (2016) Deksler



Har du kjøpt deg en Samsung Galaxy A5 men har ikke beskyttet den ordentlig med et deksel enda? Vel, da har du kommet til rett sted, for her på Lux-case.no har vi en rekke forskjellige deksler av høy kvalitet som ikke bare gir utmerket beskyttelse til din Samsung Galaxy A5, men vil også gi den et tøft utseende og et personlig preg. Alle våre deksler er av høy kvalitet og laget av materialer som TPU og silikon, som er veldig elastiske og ekstremt slitesterke materialer. Dette gir utmerket støtdempende beskyttelse for din Samsung Galaxy A5 og vil sikre den for lang tid fremover.
Les mer
Vis mindre
chevron-down
Gummibelagt hard deksel for Samsung Galaxy A5 SM-A510F (2016) - sort

Gummibelagt hard deksel for Samsung Galaxy A5 SM-A510F (2016) - sort

NOK 89,00 Original NOK 169,00
Moberg Lær etui med kortspor for Samsung Galaxy A5 SM-A510F (2016) - Paisley Pattern

Moberg Lær etui med kortspor for Samsung Galaxy A5 SM-A510F (2016) - Paisley Pattern

NOK 129,00 Original NOK 269,00
Moberg Lær etui med kortspor for Samsung Galaxy A5 SM-A510F (2016) - Palettes Sweet Street

Moberg Lær etui med kortspor for Samsung Galaxy A5 SM-A510F (2016) - Palettes Sweet Street

NOK 129,00 Original NOK 269,00
0.3mm Herdet Glass Skjerm beskytter Film for Samsung Galaxy A5 SM-A510F (2016) Arc Edge

0.3mm Herdet Glass Skjerm beskytter Film for Samsung Galaxy A5 SM-A510F (2016) Arc Edge

NOK 59,00 Original NOK 149,00
Moberg Lær etui med kortspor for Samsung Galaxy A5 SM-A510F (2016) - Owl Lovers

Moberg Lær etui med kortspor for Samsung Galaxy A5 SM-A510F (2016) - Owl Lovers

NOK 109,00 Original NOK 269,00

Etuier til Samsung Galaxy A5 (2016)

Leter du etter Samsung Galaxy A5 (2016) etuier? Vi har det du leter etter. Det er et stort utvalg å velge fra når det kommer til Samsung Galaxy A5 (2016) etuier. Et lommeboketui er det beste fra begge verdener og kombinerer både en lommebok og et flip-etui slik at du slipper å ta med begge deler - samtidig som du beskytter både forsiden og baksiden av telefonen din. Lommeboketuier til Samsung Galaxy A5 (2016) kommer med en kortholder der du kan oppbevare kortene og pengene dine, og den lukkes med en magnet eller en lås, slik at de viktigste tingene dine alltid er trygge og sikre.

Vi har også Samsung Galaxy A5 (2016) flip-etuier der forsiden kan brettes bakover og deretter fungere som et stativ. Perfekt for å se på videoer og kikke på bilder uten å måtte holde Samsung Galaxy A5 (2016) i hendene. Og hvis du ikke klarer å bestemme deg, eller kanskje har bruk for begge deler, har vi Samsung Galaxy A5 (2016) 2-i-1 magnetiske etuier, som er et flip-etui med hardt deksel på innsiden - det blir ikke mer funksjonelt enn det! Uansett hvilket etui du ønsker å skaffe deg, har vi et bredt utvalg av stiler, design og farger. Alt fra enkelt og profesjonelt til uttrykksfullt og fargerikt. Du kan også finne et bredt utvalg av materialer til telefonen din. Vil du ha Samsung Galaxy A5 (2016) ditt i luksuriøst autentisk skinn, eller kanskje kunstig PU-skinn? Kanskje du vil ha noe litt mer enkelt som et canvas-etui eller et silikonetui? Uansett hva du vil ha så har vi det du leter etter!

Deksler til Samsung Galaxy A5 (2016)

Leter du etter et Samsung Galaxy A5 (2016) deksel? Da har du kommet til rett sted. Et mobildeksel for Samsung Galaxy A5 (2016) lar deg enkelt holde den, mens du fremdeles holder Samsung Galaxy A5 (2016) sikker og beskyttet. Her finner du vårt brede utvalg av fleksible deksler i plast og silikon som festes godt til telefonen din og ikke opptar mye plass i lommen.

Du finner også deksler i lær, karbon, canvas, nylon, glass - og til og med tre! Noen av Samsung Galaxy A5 (2016) -dekslene våre inkluderer også en popsocket festet på baksiden som holder enheten din sikker og komfortabel i hånden. Vi har også en rekke bumpers, hvis du ønsker å være minimalistisk. Du finner Samsung Galaxy A5 (2016) -dekslene våre i (nesten) alle farger og design du kan tenke deg, fra mer estetiske deksler til ensfargede deksler - og hvis du vil hoppe over fargen og designet, har vi selvfølgelig også gjennomsiktige dekker.

Skjermbeskyttere og tilbehør til Samsung Galaxy A5 (2016)

Finnes det noe verre enn en ripe på skjermen på din Samsung Galaxy A5 (2016)? Sørg for å holde telefonen fri for riper, gjenskinn og flekker med en Samsung Galaxy A5 (2016) skjermbeskytter. Enten du vil ha en skjermbeskytter i herdet glass eller plastfilm, er de alltid enkle å sette på og ta av. De holder alltid din Samsung Galaxy A5 (2016) fresh og ny.

Samsung Galaxy A5 (2016) Etuier

Har du kjøpt deg en Samsung Galaxy A5 men har ikke beskyttet den ordentlig med et etui enda? Vel, da har du kommet til rett sted, for her på Lux-case.no har vi en rekke forskjellige etuier av høy kvalitet som ikke bare gir utmerket beskyttelse til din Samsung Galaxy A5, men vil også gi den et tøft utseende, ekstra nyttige funksjoner og et personlig preg. Alle våre etuier er av høy kvalitet og laget av materialer som syntetisk lær, som er et veldig holdbart og ekstremt slitesterkt materiale. Dette gir utmerket støtdempende beskyttelse for din Samsung Galaxy A5 og vil sikre den for lang tid fremover.

Samsung Galaxy A5 (2016) Armbånd

Liker du å trene og holde deg aktiv? Da er det en fordel å investere i et armbånd som du kan oppbevare din Samsung Galaxy A5 i når du er ute å trener. Her på Lux-case.no har vi et stort utvalg av armbånd i høy kvalitet som er komfortable å ha på, og holder din Samsung Galaxy A5 trygt på plass under hele treningsøkten. På dette viset kan du lytte på musikk og bruke din favoritt fitness app til å loggføre treningen, analysere teknikkene dine og optimalisere treningsøkten til neste gang. De fleste av armbåndene er helt vanntette også, så du slipper å bekymre deg om at regn og vannsprut kan skade din Samsung Galaxy A5 og kan trene når du vil i hvilket som helst vær du vil.

Samsung Galaxy A5 (2016) Vesker

Er du ute etter en veske, sekk eller pose som du kan oppbevare din Samsung Galaxy A5 i mens du er ute å farter? Da kan vi trygt fortelle deg at du har kommet til rett sted, for her på Lux-case.no har vi spesialisert oss på produkter som beskytter og bevarer alle slags enheter som nettopp din Samsung Galaxy A5. Vi har bare produkter av høy kvalitet og materialene varierer i alt fra nylon til tøy og til skinnvesker som ikke bare tar godt vare på din Samsung Galaxy A5, men vil også bevare den og sikre den mot støt, riper og andre skader som den kan komme til å få om du ikke har en egen veske å oppbevare den i.

Samsung Galaxy A5 (2016) Skjermbeskyttere

Skjermen på din Samsung Galaxy A5 er en av de mest sårbare og viktige delene på telefonen din, så derfor anbefaler vi her på Lux-case.no at du sikrer den så snart som overhodet mulig slik at du slipper å måtte punge ut masse penger for å få reparert din nye Samsung Galaxy A5. Om du skulle måtte reparere telefonen din likevel så har vi ekstra høykvalitets skjermglass (uten digitizer) her på nettsiden. Les nøye produktbeskrivelsen før du bestiller, så du slipper å få en trist overraskelse når du pakker opp pakken. Sikre din Samsung Galaxy A5 i dag, før uhellet er ute, så slipper du å tenke på det!

Samsung Galaxy A5 (2016) Biltilbehør

Kunne du tenke deg å benytte deg av din Samsung Galaxy A5 i bilen mens du kjører? Da trenger du et par essensielle gjenstander som ikke bare gjør det helt lovlig å snakke i telefonen, men vil også la deg sette din Samsung Galaxy A5 i en slik posisjon at du alltid har et øye på skjermen og kan bruke den som GPS enhet. Her på Lux-case.no har vi et stort utvalg av mobiltilbehør som vil gjøre den bekvemmelig å bruke i bilen. Vi har bilholdere av mange slag, som lar deg feste den til dashbordet, en luftventil eller i frontruten, og vi har ladere og Bluetooth handsfree enheter. Kjøp ekstrautstyr i dag så får du utnyttet din Samsung Galaxy A5 i bilen!

Samsung Galaxy A5 (2016) Bilholdere

Om du vil bruke din Samsung Galaxy A5 som GPS enhet eller musikkspiller i bilen, da er det gunstig å kjøpe en mobilholder som du kan feste i dashbordet, frontruten, eller en luftventil, slik at du kan få optimal synsvinkel og kan holde øynene på veien samtidig som du ser skjermen til din Samsung Galaxy A5. Alle våre produkter er av høy kvalitet og kan roteres opp til 360 grader, slik at du alltid kan ha den perfekt oppstilt. Vi har også holdere som du kan feste bak nakkestøtten slik at de små i baksetet kan bli underholdt under lengere bilturer, så slipper du all mas og krangling i baksetet. Kjøp en bilholder i dag og få utnyttet din Samsung Galaxy A5 i bilen også!

Samsung Galaxy A5 (2016) Billadere

Trenger du en mobillader for bilen? Enten du er kronisk tom for strøm på din Samsung Galaxy A5 eller vil bruke den som GPS enhet når du skal på en lengere tur med bilen, så er det gunstig å kunne ha en lader som lar deg lade telefonen din via sigarettenneren i bilen. Vi har et rikt utvalg av ladere for bilen som passer til din Samsung Galaxy A5 og som har mange ekstra nyttefunksjoner. Noen kan faktisk rotere og spre god lukt i bilen din, mens andre kan lade opp til hele 6 enheter samtidig, som er ekstremt nyttig hvis du liker å ta med familien på bilferie. Kjøp en lader til å ha i bilen i dag, så slipper du å bekymre deg om levetiden til batteriet til din Samsung Galaxy A5.

Samsung Galaxy A5 (2016) Holdere & Stativer

Vil du øke nytteverdien til din Samsung Galaxy A5? Da kan du vurdere å investere i en mobilholder som du kan bruke i hjemmet eller på kontoret. Her på Lux-case.no har vi en mengde forskjellige holdere som passer til din Samsung Galaxy A5. Alle produktene våre er av høyeste kvalitet og vil holde et godt grep om telefonen din. Enten du vil ha den stående på skrivebordet ditt eller trenger en lang justerbar arm så du kan ha den svevende over hodet ditt mens du ligger i sengen eller sofaen så har vi det du leter etter her. Utnytt din Samsung Galaxy A5 til det ytterste ved å investere i en mobilholder for kontoret eller hjemmet.

Samsung Galaxy A5 (2016) Ladere

Trenger du en ny eller en ekstra strømlader til din Samsung Galaxy A5? Kanskje ha en ekstra på hytten eller en som du kan bruke i bilen? Uansett grunn så har vi alt det du trenger her på Lux-case.no! Vi har ladere som kan lade opp til 4 og 6 enheter på én gang og har smartbrikker som lar dem automatisk gjenkjenne din Samsung Galaxy A5 og gi optimal lading. Vi har stativer som lar deg lade telefonen samtidig som den står oppreist, som er utmerket om du trenger å bruke telefonen på kontoret. Vi har også et rikt utvalg av strømbanker som lar deg lade din Samsung Galaxy A5 hvor som helst, når som helst uten å måtte tenke på å finne ne stikkontakt.

Samsung Galaxy A5 (2016) Hodetelefoner

Elsker du å lytte til musikk? Din Samsung Galaxy A5 er en utmerket musikkspiller, og her på Lux-case.no har vi utrolig mange flotte hodetelefoner og ørepropper av utmerket kvalitet som leverer krystallklar og naturlig stereolyder rett til ørene dine. Du kan virkelig få utnyttet din Samsung Galaxy A5 til det ytterste ved å skaffe deg et headset fra Lux-case.no, spesielt med tanke på at noen av hodetelefonene og øreproppene har innebygd mikrofon fungerer godt som handsfree enhet, med Bluetooth funksjon. Kjøp et headset her på Lux-case.no og nyt musikken du har på din Samsung Galaxy A5 hvor nå enn du måtte være, enten det er hjemme, på jobb eller på bussen.

Samsung Galaxy A5 (2016) Mini-Høytalere

Elsker du å lytte til musikk? Din Samsung Galaxy A5 er en utmerket musikkspiller, og her på Lux-case.no har vi utrolig mange flotte mobile mini-høyttalere av utmerket kvalitet som leverer krystallklar og naturlig stereolyd uansett hvor du måtte være. Du kan virkelig få utnyttet din Samsung Galaxy A5 til det ytterste ved å skaffe deg en mini-høyttaler fra Lux-case.no, spesielt med tanke på at noen av høyttalerne har innebygd mikrofon som lar deg svare på samtaler selv uten å måtte plukke opp din Samsung Galaxy A5. De fleste høyttalerne kommer med Bluetooth funksjon slik at du kan nyte musikk trådløst og uten å måtte styre med enda flere ledninger.

Samsung Galaxy A5 (2016) Tilbehør

Fant du ikke det tilbehøret du lette etter i de andre kategoriene, så kan du lete her. Vi har massevis av forskjellig tøffe tilbehør til din Samsung Galaxy A5som du kan velge å vrake mellom. Vi har haugevis av touchpenner i forskjellige farger og størrelser med noen ekstra nyttige funksjoner. Vi har fjernstyrte lekebiler og tankser utstyrt med spionkamera, så vel som en flyvende drone som du kan styre med din Samsung Galaxy A5 via wi-fi. Om du er ute etter mer nytteverdige produkter så har vi Micro SD kort fra 1GB opp til 64GB, og vi har touch hansker som lar deg bruke din Samsung Galaxy A5 om vinteren uten å måtte fryse på fingrene.

Samsung Galaxy A5 (2016) Sykkelholdere

Har du lyst å bruke din Samsung Galaxy A5 mens du sykler? Kanskje ønsker du å bruke en fitness app for å loggføre og analysere treningsøktene dine? Da trenger du en sykkelholder fra Lux-case.no slik at du kan utnytte din Samsung Galaxy A5 til det maksimale. Alle våre produkter er av høy kvalitet og vil holde telefonen din trygt på plass selv i røft terreng. Vi har også bagger som er vannsikre og vil sikre telefonen din mot regn og sprut. Sykle som du vil uten å bekymre deg, med musikk på ørene og en fitness app på telefonen, så kan du være sikker på at du utnytter din Samsung Galaxy A5 på best mulig vis.

Samsung Galaxy A5 (2016) Kabler

Trenger du ekstra kabler og ledninger til din Samsung Galaxy A5? Da har du kommet til rett sted, for her på Lux-case.no har vi over 300 forskjellige ledninger du kan velge mellom for din Samsung Galaxy A5. Vi har kabler av alle typer, med USB 3.0 teknologi og av holdbare materialer. Vi har kabler som er tykke og av vevet stoff som sikrer lang levetid og holdbarhet. Vi har også kabler som er flate og nudelformede, som hindrer floker når den ligger i lommen eller i sekken. Skaffer du deg en kabel fra Lux-case.no så har du en som vil vare lenge og tjene din Samsung Galaxy A5 godt.

Samsung Galaxy A5 (2016) Power Banks

Skal du ut på en lengere reise og frykter at din Samsung Galaxy A5 ikke har høy nok batterikapasitet til å vare hele reisen? Da anbefaler vi på Lux-case.no at du investerer i en av våre mange flotte strømbanker som vil kunne forlenge levetiden til din Samsung Galaxy A5 opp til 4 ganger. Alle våre produkter er av høy kvalitet og vil være en god reisekompanjong! Vi har strømbanker med kapasitet fra 5000 mAh opp til hele 12000 mAh. Noen strømbanker vil lade seg selv via solcellepanel, mens andre kan betjene flere enheter samtidig. Ikke la din Samsung Galaxy A5 gå tom for strøm mens du reiser, kjøp en strømbank i dag!