Samsung Galaxy A5 (2017)

Samsung Galaxy A5 (2017)
Samsung Galaxy A5 (2017)

Samsung Galaxy A5 (2017) ble lansert i Januar 2017 og er en aldeles ypperlig start på nyåret! Samsung ønsker å sette standarden for nye telefoner i 2017. Telefonen kjører på en 1.9GHz Enyxos 7880 octa-core, har 3GB RAM og 32GB lagringsplass. Skjermen er 5.2’’ stor og støtter en oppløsning på 1080 x 1920 piksler med en pikseltetthet på 424 ppi. Telefonen har et sett med tvillingkameraer som er på hele 16MP både foran og bak. Batterikapasiteten på telefonen er på 3000mAh og den veier til sammen 157 gram.

Når du har fått din Samsung Galaxy A5 (2017) i hendene så er det lurt å ta de nødvendige stegene for å beskytte telefonen din så snart som mulig. Her på Lux-case har vi alt du trenger av beskyttende tilbehør for dine enheter. Velg mellom deksler, etuier, vesker og skjermbeskyttere av høy kvalitet som vil sørge for at enheten din blir godt bevart. Du kan også gi telefonen din ekstra nyttefunksjoner med et etui fra Lux-case, som lommer for kort og kontanter og stand funksjon. Veskene våre kommer i mange forskjellgie høykvalitets materialer som slitesterkt 600D nylon, og lær. For å få den optimale beskyttelsen for skjermen din er det helt nødvendig å gå til innkjøp av en skjermbeskytter også.

Vi har massevis av ekstra tilbehør for Samsung Galaxy A5 (2017) her på Lux-case, så det er bare å gå på oppdagelsesferdi nettbutikken vår for å finne det du trenger! Du finner alt fra mikrofiberkluter til headset, bilholdere, sykkelholdere, høyttalere, strømbanker, og masse mer for din telefon! Det er ingen grunn til å nøle, for Lux-case er Norges største og billigste leverandør av mobiltilbehør, så løp og kjøp!

Samsung Galaxy A5 (2017) Deksler

Her på Lux-case kan du finne alt du trenger for å beskytte telefonen din. Kjøp et beskyttende deksel for Samsung Galaxy A5 (2017) så kan du senke skuldrene litt med visshet om at du har sikret enheten din mot støt og slag. Alle våre deksler er av høy kvalitet og laget av materialer som hardt polykarbonat, myk silikon og TPU som er et utrolig elastisk og slitesterkt materiale med utmerkede støtdempende egenskaper! Kjøper du et deksel for Samsung Galaxy A3 (2017) så kan du være sikker på at du har fått den beste og billigste beskyttelsen for din telefon!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Deksler og etuier for Samsung Galaxy A5 (2017)

Her på Lux-case finner du alt du trenger av deksler og etuier for din telefon og andre enheter. Vi har Norges største utvalg av beskyttende tilbehør, og utvalget vårt er variert og av høy kvalitet. Dekslene våre er laget av høykvalitets materialer som hardt polykarbonat, myk silikon og TPU som er et utrolig elastisk og slitesterkt materiale med utmerkede støtdempende egenskaper! Eetuiene kommer hovedsakelig laget av syntetisk lær men til tider kan du finne etuier av ekte lær, som gir telefonen din et utsøkt preg samtidig som den får optimal beskyttelse mot støt, riper, hakk og slag! Velg mellom massevis av flotte motiver, materialer og farger for å finne det produktet som passer deg best!

Biltilbehør for Samsung Galaxy A5 (2017)

Om du kunne tenke deg å ta i bruk telefonen din mens du kjører bil så trenger du en rekke forskjellig biltilbehør som du kan finne her på Lux-case! Her kan du finne massevis av forskjellgie bilholdere som lar deg feste telefonen din rundt om i bilen. Velg den rette holderen for deg og fest telefonen i frontruten, dashbordet, i rattet eller hengende fra speilet eller en luftventil, alt ettersom hva som passer deg og din stil best mulig. Vi har selvfølgelig også en rekke høykvalitets billadere også som lar deg sørge for at du har 100% batteri selv etter de lengste bilturer. Sist men ikke minst har vi også en rekke handsfree enheter som lar deg ta imot samtaler og prate i telefonen selv om du kjører.

Sykkelholdere for Samsung Galaxy A5 (2017)

Om du liker å holde deg aktiv ved å sykle, eller om du bruker sykkelen som hovedfremkomstmiddel så har du kommer til rett sted. Her på Lux-case har vi massevis av høykvalitets sykkelholdere som du kan bruke til å feste telefonen din trygt til sykkelstyret mens du er på farten. Dette lar deg bruke telefonen som GPS, musikkspiller, fitness app og mye mere! Med et headset fra Lux-case kan du til og med svare på samtaler mens du er på farten. Med en sykkelholder fra Lux-case trenger du ikke lenger å gå sykle deg vill, gå glipp av samtaler eller kjede deg. Du kan til og med loggføre treningsøkten med en fitness app slik at du i etterkant kan analysere og optimalisere fremtidige økter.

Samsung Galaxy A5 (2017) deksler - Lux-Case.no

Lux-Case Samsung Galaxy A5 (2017) deksler og tilbehør https://lux-case.no/samsung-galaxy-a5-2017.html