Samsung Galaxy Core

Samsung Galaxy Core

Gratulerer med din nye Samsung Galaxy Core. Telefonen er bra, men for å gjøre den bedre vil du trenge tilbehør fra Lux-Case.no. Hvorfor fra oss? Jo, på grunn av at vårt tilbehør er laget av ekstremt høy kvalitet, praktfullt design og lave priser. Dekslene våre er det vi selger mest av, defor øker vi utvalget av disse, og det blir bare større og større. Materialer som silikon, TPU/PC plast, tre, aluminium er noe av de materialene disse er laget i, og de kommer i mange forskjellige designer. Tilbehør som hodetelefoner, kabler, ladere, mini-høytalere, etuier og mange andre kategorier finner du her på Lux-Case.no

 

posten

Gratis levering

✔ Daglige leveranser med Posten

✔ Alt på lager

tilfredhet

100% tilfredshet

✔ 30 dagers returrett

✔ Betal med faktura

 

support

Enestående kundeservice

✔ Ring eller email oss alle hverdager

Her har vi en ganske typisk mellommodell fra Samsung. Alle deres telefoner ligner på hverandre og Galaxy Core er definitivt intet unntak. Prøv for eksempel å sammenligne galaxy Core med Galaxy S4. For de uinvidde kan det være ganske vanskelig vite nøyaktig hva som er forskjellen mellom modellene, så la oss ta en nærmere titt på denne.

 

Designen er relativt lett og kompakt, perfekt for enhåndsbruk. Under en tomme tykk (9 mm), 129,3 mm i høyde og 67,6 i bredde. Den veier 124 gram, og den bakre delen består av et stykke mønstret plast. Skjermen er 4,3" på diagonalen og er av typen TFT LCD-skjerm med en oppløsning på 480 x 800 piksler (WVGA).

 

Innvendig finner vi en chippet Snapdragon S4 Play med Adrenos 203 grafikk chip og en Cortex A5 prosessor . Denne har to kjerner på 1,2 GHz . Det er 8 GB intern lagringsplass og 1 GB RAM. Kameraet på baksiden stand til å skyte bilder i 5 MP (2592 x 1944 piksler), med både LED-blits og autofokus . På forsiden er en videosamtale kamera med VGA-oppløsning.

 

Telefonen ble lansert med Android 4.1.2 Jelly Bean og som vanlig er det drapert i Samsungs egen TouchWiz-grensesnitt . Hva skiller den fra den originale Android OS er noen grafiske forskjeller og funksjoner som Smart Stay, Motion UI, Best Photography, Del Shot og Smart Alert.

 

Hvis du har blitt eier av en av disse mellomliggende telefonene kan vi glede deg med et bredt utvalg av tilbehør her på Lux Case.no! Hvis du vil ha et blått, rødt eller grønt mobil deksel, vi har det og mange flere under kategorien "Deksler", vi har også deksler i rosa, lilla, turkis, grå, oransje, svart, hvit, brun, gul, gyllen, sølv, flekkete, stripete og med mange forskjellige mønstre! Ellers vil du kanskje foretrekke å ha en luksus lærveske i gul, sort, hvit, brun, magenta, turkis eller en annen farge?

 

Vi har også ladere, billadere, stativer, mounts, vesker, poser, hodetelefoner og mye mer for din Samsung Galaxy Core - alle i forskjellige utførelser og fargealternativer for de som absolutt vil at alt tilbehør skal matche! Hvis du har en blå USB -kabel kan du kjøpe her en blå USB-lader og et deksel i blå finish.

 

Alle bestillinger før 17:00 sendes samme dag og vi tilbyr gratis frakt på alt tilbehør for Samsung Galaxy Core! Hvis du har noen problemer kan du nå vår kundeservice 10:00-16:00 hver dag - de vil alltid finne en løsning som tilfredsstiller begge parter.