Samsung Galaxy J1 (2016)

Samsung Galaxy J1 (2016)
Med en dual-core 1.2GHz prosessor er dette en rimelig kraftig mobiltelefon for en billig penge. Den har 512MB RAM og 4GB internminne med mulighet for å utvide med et 128GB microSD kort. Den er veldig lett, kun 122 gram, og har to kamera med henholdsvis 5 og 2 megapiksler. Skjermen, som er en TFT kapasitiv touchskjerm er på 4.3’’ med en oppløsning på 480x800 piksler og kan vise 16 millioner farger.

Dette er ingen flaggskipmodell, men du får en rimelig og kraftig telefon for pengene. Likevel er det viktig at du beskytter investeringen din på best mulig måte, og her på Lux-case har vi alt det du trenger for å beskytte telefonen din. Hos oss kan du finne alt av deksler, etuier, vesker og annet ekstrautstyr du kunne trenge for å øke nytteverdien av din enhet.

Klikk deg videre inn på vår nettbutikk og ta nytte av billige tilbud på etuier og deksler med en rekke flotte og fantastiske motiver og farger. Ikke vent for lenge med å bestille, for du vet aldri når uhellet kan være ute.
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.
Lux-case har stor mengde med spennende produkter som du kan benytte til å både pynte, beskytte og øke nytteverdien av din Samsung Galaxy J1. Først og fremst anbefaler vi at ser igjennom vårt store utvalg av tøffe deksler og etuier for din enhet. Våre produkter er alle av den høyeste kvalitet, og vi har fornøydhetsgaranti på alle deksler og etuier. Du har valget mellom en rekke design og motiver som du kan bruke på å gjøre telefonen din mer personlig. De kan være laget av alt fra silikon til plastikk og t.o.m ekte lær, som gir flott støtdempende beskyttelse til din Galaxy J1. For ytterligere beskyttelse kan du også kjøpe en av våre mange stilige vesker av høy kvalitet. Velg mellom mange forskjellige farger og fasonger. Det er også lurt å kjøpe en skjermbeskytter for telefonen din. Det er en 0.3 mm tykk film som du legger over skjermen, for å beskytte mot skraper, slitasje og fingeravtrykk.

Vi har også en mengde med andre produkter som du kan bruke for å øke din nytelse av din telefon. Vi har et godt utvalg av vanntette poser, samt belteposer og batteriposer, slik at det blir lettere å ta med telefonen din over alt. Du kan også montere den på sykkelen eller i bilen om du kjøper en av våre sykkel eller bilholdere for Samsung Galaxy J1. Da kan du bruke telefonen som GPS når du er ute å sykler. Skal du ha den i bilen er det også en god idé å kjøpe en lader som du setter i sigarettenneren, eller eventuelt en strømbank, som vi har i mange varianter.

For deg som er musikkentusiast har vi mye gode produkter på lager. Vårt utvalg av mini-høyttalere er ganske bredt. Vi har høyttalere i alle prisklasser, i alle farger og fasonger og alle er av høy kvalitet. De fleste er i lommestørrelse, men du kan også få kjøpt vesker som er designet for å lettvint kunne ta høyttalerne med på fest. Koble til med bluetooth så du slipper å styre med ledninger og kan slappe av i sofaen mens du sender musikken direkte til høyttalerne. Vi har også et godt utvalg med hodetelefoner og ørepropper av høy kvalitet. Vi tenker på deg som liker klar lyd, så vi har mange produkter av høy kvalitet. Velg mellom mange forskjellige merker og finn den som passer deg!