Samsung Galaxy J3 (2016)

Samsung Galaxy J3 (2016)
Samsung Galaxy J3 ble sluppet på markedet i Januar 2016 og er en veldig kraftig og billig smarttelefon. Denne telefonen kommer i to varianter hvor den ene har en 1.5GHz Quad-core Cortex A7 prosessor, og den andre (J320A) har en 1.3GHz Quad-core Cortex A7 prosessor. GPU’en er en Mali-400 og Mali-T720 (J320A). Chipsettet er Spreadtrum SC9830 og Exynos 3475 Quad (J320A). Begge telefonene har 1.5GB RAM, og internminnet er på henholdsvis 8 og 16 GB. Skjermen er p 5’’ stor og støtter en oppløsning på 720 x 1280 piksler med en pikseltetthet på 294ppi. Telefonen har to kameraer på henholdsvis 8 (eller 5) MP bak og 5 (eller 2)MP foran. Batterikapasiteten er på 2600mAh og telefonen veier kun 138 gram.

Om du nettopp har kjøpt din Galaxy J3 eller har hatt den lenge så er det uansett viktig å få beskyttet den på en forsvarlig måte. Her på lux-case.no har vi Nordens største utvalg av mobiltilbehør og vi kan garantere at du vil finne noe du liker for din J3 her. Vi har deksler, etuier og vesker av høy kvalitet og laget av slitesterke og solide materialer til en billig penge. Om du handler hos oss kan du være sikker på at du får et produkt for din telefon som er av ypperlig kvalitet og som vil bevare telefonen din og forlenge den forventede levetiden betraktelig.

Vi har også en rekke andre produkter som du kan bruke for å øke nytteverdien til telefonen din. Ta deg en virtuell spasertur gjennom nettbutikken vår så vil du nok finne mange produkter som du kan bruke med din Samsung Galaxy J3.
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Deksler, Etuier og Vesker

Om du leter etter beskyttende deksler og etuier for Samsung Galaxy J3 så har du kommet til rett sted, for her på Lux-case har vi Norges største utvalg av tilbehør til smartelefoner og nettbrett, og vi er stolte av å kunne tilby kun toppkvalitetsprodukter til våre kunder. Her kan du finne deksler, etuier og vesker som du kan bruke for å ikke bare gi optimal beskyttelse til din Samsung Galaxy J3, men om du kler den i ett av våre deksler eller etuier så vil du kunne gi den et helt nytt preg og et stilig utseende som får din J3 til å skille seg ut fra alle de andre Samsung telefonene der ute.

For bilen

Om du er på leting etter en lur og enkel måte å ta i bruk din Samsung Galaxy J3 i bilen så kan du puste lettet ut, for her har vi flere hundre forskjellige holdere, ladere og handsfree enheter som vil la deg utnytte enheten din 100% selv mens du kjører bil. Våre holdere kan du plassere nesten hvor som helst rundt førersetet, som i frontruten, i en luftventil, på dashbordet, på rattet eller hengende fra bakspeilet. Alle billaderne i vårt assortiment er også av høy kvalitet, sikre og trygge å bruke og mange av dem kan lade mer enn 1 enhet om gangen, opptil 6 stykker.

Div. tilbehør

Vi har alt du kan finne på å trenge av tilbehør til din Samsung Galaxy J3 her på Lux-case, og om du ikke finner det så trenger du bare å sende oss en mail, så skal vi sørge for å få det på lager. Vi har massevis av strømbanker for J3 i mange størrelser, helt opp til enorme 19200mAh! Vi har sykkelholdere og hodetelefoner, som er en god mix. Ha telefonen din trygt på sykkelstyret og styr musikken din med letthet. Vi har holdere og stativer, kabler og ledninger, og massevis av touch penner. Vi har til og med fjernstyrte biler og flyvende droner, så det er mange gøye og spennende produkter å velge mellom her hos oss!