Samsung Galaxy J5 (2016)

Samsung Galaxy J5 (2016)
Samsung Galaxy J5 ble sluppet på markedet i Mars 2016 og er en kraftig mobiltelefon for en billig penge. Denne telefonen kommer med en 1.2GHz Quad-core Cortex-A53 prosessor, en Adreno 306 GPU og kjøres på chipsettet Qualcomm MSM8916 Snapdragon 410. Den har hele 2GB RAM og et internminne på 16GB. Skjermen er 5.2’’ stor og støtter en oppløsning på 720 x 1280 piksler med en pikseltetthet på 282ppi med støtte for multitouch. Telefonen har to kameraer på henholdsvis 13MP bak og 5MP foran for selfies. Batterikapasiteten på denne telefonen er på hele 3100mAh og den veier 159 gram.

Om du har kjøpt en Samsung Galaxy J5 så er du nok interessert i å sikre investeringen din. Her på lux-case.no har vi Nordens største utvalg av mobiltilbehør, så du vil garantert finne noe du liker. Vi har spesialisert oss i beskyttende deksler, etuier og vesker for smartelefoner og tablets, men vi har en rekke annet utstyr også som du kan bruke for å forhøye nytteverdien til din telefon. Samsung Galaxy J5 kommer i et begrenset antall farger, men med et etui eller deksel fra Lux-case kan du sette ditt eget preg på telefonen din, gjøre den unik og gi den sin egen personlighet.

Vi har massevis av flotte, nyttige og morsomme produkter som du kan bruke med din smarttelefon her på lux-case, og vi inviterer deg til å ta en virtuell spasertur igjennom nettbutikken vår, så du kan se hva vi har å by på. Du vil finne alt fra touch penner til flyvende droner her, så du vil garantert finne noe som du kan bruke for å forhøye nytteverdien til din enhet. Vi hos Lux-case bryr oss om kundene våre, så vi tilbyr gratis frakt på alle varer!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Deksler, Etuier og Vesker

Om du leter etter beskyttende deksler og etuier for Samsung Galaxy J5 så har du kommet til rett sted, for her på Lux-case har vi Norges største utvalg av tilbehør til smartelefoner og nettbrett, og vi er stolte av å kunne tilby kun toppkvalitetsprodukter til våre kunder. Her kan du finne deksler, etuier og vesker som du kan bruke for å ikke bare gi optimal beskyttelse til din Samsung Galaxy J5, men om du kler den i ett av våre deksler eller etuier så vil du kunne gi den et helt nytt preg og et stilig utseende som får din J5 til å skille seg ut fra alle de andre Samsung telefonene der ute.

For den aktive

For deg som liker å trene, sykle eller bare holde deg aktiv har vi masse tøffe og solide produkter av høy kvalitet som lar deg dra nytte av din Samsung Galaxy J5 selv når du er på farten. Du kan ta en titt på våre sykkelholdere og sykkel bager som lar deg feste telefonen din på sykkelstyret eller på midtrammen. Dette vil la deg kunne bruke GPS systemet til telefonen din og du kan enkelt skifte låt om du har telefonen lett tilgjengelig. Vi har også sportsarmbånd som lar deg bære telefonen komfortabelt på overarmen mens du løper eller jogger. Du trenger ikke la telefonen din være hjemme neste gang du vil ut å trene med et sportsarmbånd fra Lux-case!

Div. tilbehør

Vi har alt du kan finne på å trenge til din Samsung Galaxy J5 her på Lux-case! Alt fra touch penner, kabler, strømbanker og spillkontrollere. Her kan du finne alt du trenger og masse du ikke visste at du trenger. Det er enkelt for deg å ta deg en virtuell spasertur gjennom nettbutikken vår og oppdag vårt fantastisk store utvalg av tilbehør til din Samsung Galaxy J5