Samsung Galaxy Note 2

Samsung Galaxy Note 2
Stuff Magazine tildelte Samsung Galaxy Note II 5/5 stjerner og rangert den nummer 1 i sin "Topp 10 Smartphone"-delen. The Verge tildelte smarttelefonen en 8.5/10 rating og uttalte at "Note II er en entydig oppgradering over forgjengeren, og kan også utfordre Galaxy S III for tittelen beste Android-enhet" Vi her i Lux-Cases har et veldig stort utvalg av deksler, beskyttende skall og andre kule tilbehør du kan trenge til din Samsung Galaxy note II, Kjøp online nå for å ta i bruk vårt tilbud om gratis levering til hele landet!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Samsung Galaxy Note 2 Deksel?

Samsung Galaxy Note 2 tar mye av sitt design i fra Samsung Galaxy S3, som er en bra ting. Mens Note 2 er litt tyngre en sin opprinnelige Note, så kommer den inn med en større skjerm og er faktisk tynnere en sin forgjenger Galaxy Note.
Uansett hvordan du ser på det, setter du denne telefonen til øret, vil du definitivt få noen lange blikk fra folk rundt deg ettersom det er en ganske enorm smarttelefon. Men utsende på telefonen er fremdeles ganske behagelig. Rundt utsiden av telefonen har du din standard 3.5 mm hodetelefonkontakt, volum knapp, og strømknappen, som er plassert på høyre side av enheten. Du har også en MicroUSB-tilkobling på undersiden av enheten, derretter har du den rundede hjemknappen og de to kapasitive berøringsknappene som gjør opp for resten av utsiden av Samsung Galaxy Note 2. Oppgraderingen fra Note starter med en Skjerm på 5.5" - Skjermoppløsningen skuffer litt derimot ettersom den bare kommer i 720p, nå er ikke dette spesielt dårlig og skjermen er veldig klar og ikke kornete. Men den kunne alltids vært bedre.

Vi i Lux-Case.no ønsker alle våre kunder den beste erfaringen inne på våre hjemmesider, og det er derfor vi alltid prøver å kjøpe inn deksler og tilbehør som er av kvalitet og som passer på at alle funksjoner på din Galaxy Note fungerer selv med dekselet tilkoblet. Her har vi utrolig mange Samsung Galaxy Note 2 Deksel og Samsung Galaxy Note 2 Cover.  Vi har også som mål at alle våre kunder skal kunne finne et design som passer deres stil og personlighet. Om du ikke finner noe så kan du ta kontakt og gi oss et produktønske, så skal vi prøve å få bestillt inn dette for deg. Bare ta kontakt med våres hjelpsomme Support-team! Alt du ser på siden her er på lager, og alt sendes hjem til deg med gratis levering.