Samsung Galaxy Note

Samsung Galaxy Note
Samsung Galaxy Note deksel & Samsung Galaxy Note tilbehør - Samsung Galaxy Note er en Android smarttelefon / tablet PC hybrid ("phablet"), som ble introdusert i oktober 2011 og kjent for sin 5,3-tommers skjermstørrelse som er akkurat i mellom de konvensjonelle smarttelefonene, og større tabletter. Her finner du et bredt utvalg av skreddersydde deksler og etuier for Samsung Galaxy Note. Lux Case.no har de beste Samsung deksler, lær etuier, skjermbeskyttere og tilbehør på markedet. Rask, gratis frakt når du kjøper på Lux-Case.no i dag.
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Samsung Galaxy Note Deksel?

Lux-Case har mange vakre Samsung Galaxy Note Deksel, og vi kan love deg at du vil finne noe som du har lyst på her på våres hjemmeside. Våres forbausende store utvalg av deksler og tilbehør til din Smarttelefon/tablet er noe vi har som mål å opprettholde. Vi vil at alle våre kunder får den beste servicen de fortjener, og om du har noen som helst problemer med siden eller produkter du har bestillt hos oss, så nøl ikke med å ta kontakt med våres hjelpsomme support team. En annen ting vi har som mål er å kunne levere våre produkter tryggt, hurtig og gratis hjem til deg! Bestill nå før kl 15.00 og vi sender produktet samme dag.

Samsung Galaxy Note er en hybrid Smarttelefon/Tablet som har en 5.3" Super AMOLED skjerm, Googles Andriod OS, dual kameraer med LED blits  og auto-fokus, og 4G LTE trådløst netverk. Den kommer også med en berøringssensitiv S penn som lover å transformere måten du samhandler med (og skriver tekst inn på) din smarttelefon. Denne Smarttelefonen/Tableten er åpenbart forgjengeren til Samsung Galaxy Note 2.


Galaxy Note er trolig den største telefonen du noensinne har sett. Den måler 5,75 tommer lang, 3,25 tommer bred, og i underkant av en halv tomme tykk. Den er relativt tynn og lett, men den er så pass bred at det er litt vanskelig for meg å gripe den i en hånd. Det er rett i overkant av komfort, og mens den bare knapt passer i lomma, så er den så stor at jeg må ta det ut før jeg setter meg ned ellers stikker den ut så langt at det blir ubehagelig.


Selv om den er veldig stor, er den ikke for tung, med en vekt på 6,45 gram. Til sammenligning er den nyeste iPhone i underkant av fem gram, så Galaxy Note er ikke så mye tyngre. Siden jeg liker at enhetene mine føles betydelig, så ikke er et problem for meg, størrelsen er et større problem (så å si). Baksiden av telefonen er strukturert for bedre grep, med et svært diskret mønster. Det er egentlig ikke synlig med mindre du leter etter det, og kantene på mønsteret er myke nok til at de ikke biter i huden (som har vært et problem på noen av andre typer smarttelefoner).
Design-messig, ser det ganske lik mange nyere Android-telefoner. Den er i utgangspunktet svart, med en sølv bezel og sølv rammer rundt kameralinsen på baksiden. "Carbon Blue" og "Ceramic White" versjoner er også tilgjengelig fra AT & T hvis du ønsker litt mer farge i livet ditt.