Samsung Galaxy Note7

Samsung Galaxy Note7

Samsung Galaxy Note 7 som ble sluppet i September 2016 er en utrolig kraftig «phablet» som er utstyrt med to kraftige quad-core prosessorer, nemlig en 2.3GHz quad-core Mongoose og en 1.6GHz quad-core Cortex-A53. Chipsettet er av typen Exynos 8890 Octa og GPU’en er en Mali-T880 MP12. Enheten har 64GB internminne og 4GB RAM. Skjermen er 5.7’’ stor med en oppløsning på 1440 x 2560 piksler og med en pikseltetthet på hele 518ppi! Nettbrettet er selvfølgelig utstyrt med to kamera på henholdsvis 12MP bak og 5MP foran. Den har en batterikapasitet på 3500mAh og veier 169g

En så dyr enhet som Samsung Galaxy Note 7 er uten tvil verd å beskytte så snart som mulig, og her på Lux-case.no kan du finne alt det du trenger for å sikre enheten din. Du kan finne etuier og vesker av høy kvalitet og laget av materialer som syntetisk lær som gir utmerket støtdempende beskyttelse til enheten din. Ikke bare det, men du får også muligheten til å sette ditt personlige preg på telefonen gjennom våre flotte farger og tøffe motiver.

Vi har masse annet utstyr som du kan bruke til din Samsung Galaxy Note 7, som hodetelefoner, høyttalere, styluspenner og holdere for hjemmet, bilen og sykkelen. Vi har Norge største utvalg av tilbehør for nettbrett og mobiler, så du vil garantert finne noe for deg og din enhet her på Lux-case!

 

posten

Gratis levering

✔ Daglige leveranser med Posten

✔ Alt på lager

tilfredhet

100% tilfredshet

✔ 30 dagers returrett

✔ Betal med faktura

 

support

Enestående kundeservice

✔ Ring eller email oss alle hverdager

Deksler, etuier og vesker

For å beskytte din enhet på best mulig måte trenger du en veske, etui eller et deksel. Heldigvis har vi alt dette og mere til her på Lux-case, så du slipper å lete lenger! Alt vi har i vår nettbutikk er av høy kvalitet og kan gi optimal beskyttelse til telefonen din! Våre deksler kommer i materialer som plast, silikon og TPU som er et utrolig slitesterkt og holdbart polymermateriale med utmerkede støtdempende kvaliteter. Etuiene og veskene er også av høy kvalitet og laget av materialer som syntetisk- og ekte lær som gir enheten din beskyttelse fra støt og slag fra alle kanter.

Stativer og holdere

Om du er ute etter en enkel måte å bruke tableten din hjemme på så kan du ta en titt på våre stativer og holdere for Samsung Galaxy Note 7! Vi har nemlig mange stilige og nyttige produkter som du kan bruke for å støtte enheten din opp eller la den sveve i øyehøyde slik at du enkelt kan bruke den uten å måtte holde den i hendene hele tiden. Len deg tilbake i godstolen, eller strekk deg ut i sofaen og nyt din Note 7 på en helt ny måte!

For bilen

Om du kunne tenke deg å bruke din Samsung Galaxy Note 7 i bilen så er det noen få ting du trenger for å gjøre det på en sikker og trygg måte. Her på Lux-case kan du finne absolutt alt du trenger av tilbehør for bilen din slik at du kan benytte deg av din Note 7 mens du kjører. Enten du trenger en musikkspiller, en GPS eller om du prater ofte i telefonen så kan du finne det du trenger her på Lux-case!