Samsung Galaxy S2

Samsung Galaxy S2
Anmeldelser av Galaxy S II har vært positive. Den ble hedret av Mobile World Congress i Global Mobile Awards som "SmartPhone Of The Year 2012" Engadget ga enheten en 9/10, og kaller den "den beste Android smarttelefon hittil" og "muligens den beste smarttelefonen, noen gang. Vi her i Lux-Cases har et skikkelig bra utvalg av deksler, etuier, vesker, hodetelefoner, bilholdere, og mye mye mer tilbehør du kan trenge til din Samsung Galaxy S2. Kjøp nå og få gratis frakt til hele landet.
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Samsung Galaxy S2 Deksel

Den Android-baserte Samsung Galaxy S II er et råskinn når det gjelder ytelse, den har en briljant skjerm med vanvittige fargeegenskaper og er så tynn og lett at det er på grensen til det utrolige. Til tross for all kraften under panseret, lar vi oss allikevel imponere av batterilevetiden, og med mindre du bruker den veldig mye, er det faktisk ikke nødvendig at du må sette den i laderen hver kveld. Galaxy S II er proppfull av teknologi, har en vanvittig kjapp nettleser, et flott kamera og et stort internt minne (16GB), der telefonen i tillegg støtter minnekort. Samsung har også kommet med et par innovative funksjoner til sitt TouchWiz-grensesnitt (som kjører "oppå" Android) som vi også liker veldig godt, og spiller dessuten 1080p .mkv-filer rett ut av boksen.


Nydelig som alltid, måler Galaxy S II 13 cm høy, 6,9 cm brei og 1 cm tykk (HxBxD) og veier 4,8 gram. Det er en stor hvit plate, laget utelukkende av glatt, skinnende plast med grå aksenter på sidene og bak. Husk at dette er en stor telefon, jeg var ikke i stand til å holde den i én hånd og dra ned meldinger med tommelen min. Men hvis du liker en stor skjerm, har du flaks: The Galaxy S II har en vakker, 4,52-tommers, 800 x 480 Super AMOLED Plus-skjerm. Dette er lavere oppløsning enn 960 x 540-skjerm på HTC EVO 4G, men Super AMOLED Plus ser rikere ut.


Vi her i Lux-Cases anbefaler at du tar godt vare på dette beistet av en telefon. Så hvorfor ikke kjøpe deg et beskyttende deksel eller en skjermbeskytter slik at du slipper å få riper eller støv som kan gjøre mobilen mindre attraktiv. Kjøp hos oss nå for å kunne velge mellom Norges største utvalg av farger og design av deksler og annet tilbehør til din Samsung Galaxy S2, vi har også et admirabelt assortiment av poser, etuier, øreplugger, hodetelefoner, holdere og stativ, høytalere, og mye mye mer. Kjøp nå og få hurtig og gratis frakt hjem til døren!