Samsung Galaxy S3 Mini

Samsung Galaxy S3 Mini
Samsung Galaxy S3 Mini deksel,etuier, beskyttelse, vesker og andre nyttige tilbehør for Samsung Galaxy S Mini 3. Enten du ønsker å ha det gøy eller kjøpe noen funksjonelle tilbehør, så har vi det største utvalg i Norge tilgjengelig. Bestill online nå for å få gratis frakt rett hjem til døren.
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Samsung Galaxy S3 Mini Deksel?

Samsung Galaxy S3 Mini deler en rekke konstruksjonsmessige egenskaper med sin større søsken Galaxy S3, S3 mini har derimot en 4-tommers skjerm, reduserte spesifikasjoner, og lavere prispunkt, men den beholder likevell den ønskelige og flotte buede estetikken som S3 har. Til tross for at håndsettet har en lignende design til sin mer high-end bror Samsung Galaxy S3, er det nesten det eneste likheten mellom disse produktene. Samsung Galaxy S3 Mini prøver å appelere mer til det yngre markedet, med sine sterkt reduserte spesifikasjoner og lavere prispunkt.

Vert for en 1GHz dual-core Cortex A9-prosessor, så klarer Samsung Galaxy S3 Mini å sjekke av alle boksene som den trenger for å appelere til markedets forventninger, uten å virkelig stille seg utenfor mengden. Tilgjengelig i fargealternativene keramisk Hvit og klinkekule blå ser den veldig stilren ut. Den pakker også 1GB Ram, et 1500mAh batteri og en 5-megapiksel bakmontert kamera.

Noe av det værste som kan skje med en smarttelefon er at skjermen knuses, dette er noe som skjer ofte med nymotens telefoner ettersom de har det glatte elegante designet som er blitt populært med nymotens mobiltelefoner. Vi i Lux-Case.no anbefaler at du beskytter din Smarttelefon mot Støt og riper ved å invistere i et deksel eller etui som vil holde din Samsung Galaxy S3 Mini i den standen den burde. Vi har Norges største utvalg av moterriktige deksler til utrolig mange forskjellige mobil modeller. Og vi kan garantere at du finner noe som passer til din personlighet og stil.

Bestiller du hos oss på Lux-Case.no i dag før klokken 15.00, så vil vi sende varen samme dag som du bestiller, dette betyr at du får en hurtig og effektiv levering rett hjem til deg, og alt dette får du uten å måtte betale noe ekstra for leveringen. Det er heller ingen minimum bestillinggrense, så du kan kjøpe så mye du vil så mange ganger du ønsker uten å måtte betale for frakten!