Samsung Galaxy S3

Samsung Galaxy S3
Samsung Galaxy S3 deksel, etuier og tilbehør - Det største utvalget av deksler, etui til for Samsung Galaxy S3 og Samsung Galaxy S3 Tilbehør som vesker, beskyttende film, ladere, bil holdere og mye mer. Vi tilbyr gratis frakt på alle bestillinger, og selvfølgelig PRISGARANTI!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Samsung Galaxy S3 Deksel

Samsung Galaxy har blitt en årlig begivenhet. Hvorfor? Fordi Samsungs flaggskip Android-smarttelefonen er tilbudt av nesten alle store mobilselskap og den selges i millioner. Den har flotte funksjoner for prisen og en anstendig utvalg av tredjeparts tilbehør. Det er 2012 som er året til Galaxy S III, en telefon med topp spesifikasjoner og Samsungs signatur bygget tynne design og lav vekt. Den 133 gram tunge telefonen kjører Android OS 4.0 Ice Cream Sandwich med Samsung TouchWiz programvare. Faktisk, det er mye mer enn TouchWiz her: Samsung legger til en rekke nye "S" apps som S Voice og S Beam samt trådløs delings tjenester for bilder og presentasjoner. Det er nesten for mye programvare her for å holde styr på, men selv om du bruker bare en brøkdel, vil du sannsynligvis finne noe nytt og nyttig.

Galaxy S III har en 4,8 "HD Super AMOLED 720p-skjerm og den kjører på en 1,5 GHz dual core Snapdragon Krait CPU, som er en av de raskeste mobile prosessorer på markedet. Den har 2 gigabyte RAM i stedet for den vanlige 1 gig . Noen operatører vil tilby en 32 gig intern lagringsplass versjon til en høyere pris. Siden telefonen har et microSD-kortspor, du trenger egentlig ikke haugevis av intern lagringsplass. det er en front 1.9MP video chat kamera og et meget godt bakre 8MP kamera med blits. Telefonen har dual band WiFi 802.11b/g/n og Bluetooth 4.0, pluss en god GPS.

Den mest populære solgte fargen på Samsung Galaxy S3 har vært hvit, det kan komme som en overraskelse å høre at Lux-Case sine mest populære Galaxy S3 deksler er den svarte varianten. Denne smarte, klassisk fargen er alltid sterkt etterspurt, men ikke langt bak er faktisk rosa! Andre farger på dekslene er rød, gul, lilla, grønn og blå. Vi har også et fint utvalg av materialer å velge mellom, som glitter deksler, soft shell silikon deksler og hard plast etuier alt på tilbud! Vennligst ikke glem våre Samsung Galaxy skjermbeskyttere - de er en fin måte å forlenge levetiden til telefonen din. Det er ikke noe verre enn å få en ripete skjerm ettersom det er verken billig eller enkelt å installere en ny skjerm på en moderne smarttelefon.

Her i Lux-Case.no har vi som mål å ha Norges største utvalg av tilbehør til din mobil, tablett, eller mini-tablett. Så vi er alltid på utkikk etter nye kule deksler til alle typer smarttelefoner, noe av våres nyeste service er nå at du kan personlig velge hvordan design du vil ha på ditt deksel, om du vil ha et bilde av hunden eller katten din, eller kanskje et artig bilde du har funnet på internet, så kan du bare tilpasse dette slik du vil via vår hjemmeside. Gå heller ikke glipp av alle andre tilbehørene du kan trenge til din smarttelefon. Kanskje du trenger en vanntett veske eller en holder til bilen, vi i Lux-Cases har utrolig mye nyttige produkter som du kan trenge. Missfornøyd med ørepluggene du fikk med mobilen? Her har vi et stort utvalg øreplugger, hodetelefoner, eller høytalere som du kan koble rett i din Samsung Galaxy S3. Kjøp online nå for å dra nytte av våres tilbud om gratis frakt til hele Norge!