Samsung Galaxy S4 Active

Samsung Galaxy S4 Active

Deksler og tilbehør til Samsung Galaxy S4 Active - Ideen bak telefonen er å være et alternativ til Galaxy S4 for den litt mer eventyrlystne. Det er bygget for å være ekstra støtsikker, den har en såkalt sertrifisering IP67, som betyr at den er helt støvtett og den er i stand til å ligge under 1 meter vann i minst 30 minutter. Til tross for dette skjer det fortsatt uforutsigbare ulykker - Da bør du være forberedt. Med et støtabsorberende deksel kan du gjøre telefonen enda mer holdbar, som samtidig gjør at telefonen ser mye stiligere ut. Hvis du føler deg trygg nok kan du ta en titt på alt av vårt andre tilbehør, for eksempel ladere, bilholdere, og hodetelefoner. Leter du etter Samsung Galaxy S4? <-- Trykk der.

Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Samsung Galaxy S4 Active

En ny trend blant de største smarttelefon produsentene er å ha en versjon av sin flaggskip modelle som er ekstra støtsikkert og vanntett. Det er nøyaktig hva Samsung Galaxy S4 Active er. Den første forskjellen som er merkbar utseende. S4 Active er en smule tykkere, tyngre og føles mer solid. Baksiden har en helt annen design enn den "vanlige" modellen.

 

Den typiske Android-knappene er fysiske knapper, i stedet for å være en del av berøringsskjermen, bare for å bli brukt i ekstreme forhold - for eksempel under vann . Den har fått en IP-klassifikasjon av IP67, noe som betyr at det er helt støvtett og i stand til å bli senket en meter under vann i opp til 30 minutter.

 

Den har en 5" LCD-skjerm i stedet for AMOLED, dette for å gjøre det mer synlig i utemiljø. Oppløsning er fortsatt i full HD (1920x1080), og kameraet på baksiden kan ta bilder på opptil 8 megapiksler i stedet for S4's 13 MP. På forsiden er det et kamera på 2 MP.

 

Samsung Galaxy S4 Active kommer med en quad-core Qualcomm Snapdragon 600 prosessor som klokker inn på 1,9 GHz - ikke dårlig! De to gigabytene RAM gjør det enkelt å kjøre flere programmer samtidig uten at telefonen blir kjedelig. I forhold til lagringsplass, finner vi 16 GB, som åpenbart kan utvides via microSD -kort. Batterikapasiteten er på 2600 mAh. Det er innebygd støtte for LTE (4G).

 

Du kan velge mellom tre farger: mørk gr , oransje eller turkis. Hvis det ikke være nok, så vi har nok av mobil deksler i forskjellige farger og former her på Lux Case.no! Gjør din Samsung Galaxy S4 active ennå mer støtsikker og trygg med en av våre deksler eller etuier. Når du føler deg sikker, kan du utforske resten av sortimentet vårt, her har vi nok av tilbehør for smarttelefonen din. Nevnte vi at frakten er gratis?