Samsung Galaxy S4 Mini

Samsung Galaxy S4 Mini
Samsung Galaxy 4S Mini er en mindre versjon av den populære Galaxy S4. Selvom den ikke er helt så stor eller kraftig som sin storebror, så er det fremdeles en telefon med noe kraft i. Vi stiller selvfølgelig klar med alt du kan forestille deg av deksler, etui og tilbehør til Samsung Galaxy S4 Mini. Vi har alt du du kan kunne trenge til ditt smartphone behov
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Samsung Galaxy S4 Mini Deksler, Etuier og Tilbehør

Samsung Galaxy 4S Mini er en miniversjon av den populære Galaxy 4S. Det er ikke en toppmodel som dens storebror, men det er en virkelig habil mellomklasses smartphone. Designet til Mini er nesten likt som hos storebror S4 – skjermen er på bare 4.3 tommer. Med 1.7 GHz Dual-core prosessor, 1.5 GB RAM og 8 GB lagringskapasitet er det en kompakt smartphone som kan klare det meste du ber den om. S3 Mini har vært virkelig populær og vi er sikker på at Samsung Galaxy 4S Mini også vil bli det.

Samsung Galaxy S4 Mini Deksel

Lux-Case.no har et av Skandinavias største utvalg av smartphone deksler – og vi har et kjempeutvalg av deksler til Samsung Galaxy S4 Mini. Vi har her med en skikkelig lekker smartphone å gjøre, så vi anbefaler virkelig at du beskytter den med et kvalitetsdeksel fra Lux-Case.no. Vi har massevis av deksler i forskjellige materialer og designer: Bumpers, harde deksler, myke deksler, vi har alt! Det er en super måte å sette ditt eget særpreg på din smartphone samtidig som du beskytter mot skader.er.

Samsung Galaxy S4 Mini Etui

Et populært alternativ til deksler er våre flotte etuier. Til den kvalitetsbevisste forbruker som vil ha det aller beste til sin smartphone, er et etui til Samsung Galaxy S4 Mini det riktige valg. Ta for eksempel en kikk på våre lekkre Wall Street modeller – stilige læretuier med flipstativ og kreditkortholdere. Det gode med etuier er at det både gir super beskyttelse til din smartphone og gir deg mulighet for å sette et stilig særpreg på din telefon. Som med alle produkter her på Lux-Case.no er alle våre etuier i høy kvalitet og gir super beskyttelse til din smartphone.

Samsung Galaxy S4 Mini Tilbehør

Her på Lux-Case.no er vi helt gal etter tilbehør til smartphones og nettbrett – og vi har alt hva du kan trenge av tilbehør til Samsung Galaxy S4 Mini. Hvis du leter etter biltilbehør, mini-høyttalere, headsets, touch-penner eller skjermbeskyttere så har du kommet på rett plass. Vi har også massevis av andre produkter, det er bare å titte rundt på siden – du finner helt sikkert noe du kan bruke. Noe annet du også kan bruke er våres 100 % gratis frakt på alle produkter.