Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4 er endelig her - og den bringer med seg en 5 tommers skjerm - Exynos OCTO prosessor og en 13MP kamera sammen med et lass av nye funksjoner. Lux-Case.no har alltid vært opptatt av å være de største innen mobiltilbehør og deksler til alle nye modeller som kommer på markedet. Galaxy S4 vil ikke være noe untak. Under kan du se våres ekstensive utvalg av deksler - etuier - og tilbehør du kan behøve til din S4. Kjøp nå og dra nytte av våres flotte tilbud om fri frakt til hele Norge - Samt prisgaranti på alle våre produkter!

Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Samsung Galaxy S4 Deksler og Tilbehør

Samsung Galaxy S4 bringer en stor full HD-Skjerm, et forberedet kamera og så klart raskere prosessor, og det hele i et chassis som er samme størrelse som Galaxy S3. Imedlertidlig vil mange slite med p se forskjellen på den nye Galaxy S4 og forgjengeren, ettersom polykarbonat chassiset er fortsatt i bruk, selv om den metalliske stripen (Fremdeles plastikk) rundt sidene er mye kraftigere og føles mye mer premium. Det har blitt lekket mye om Samsung Galaxy S4s funksjoner allerede, noen mer nøyaktige enn andre. Smarttelefonen sporter en romslig 5-tommers skjerm med en smal ramme på hver side. Skjermen spiller videoer i skarp HD-kvalitet, på 1080p oppløsning - som TV-en - med 441 piksler per tommer. Det er mer detaljert enn iPhone, og med større skjerm som er ideell for å se på film eller TV-programmer. Men som vi har sett med andre lignende smarttelefoner som HTC One gjør disse ekstra pikslene per tomme liten forskjell i praksis - Du kan ikke se iPhones piksler uansett. Under skjermen er en mektig og kraftig brikke - men det avhenger av hvilket land du bor i på hvilken chip du får. Noen heldige sjeler kommer til å oppleve Samsungs egen åtte-core 1,6GHz Exynos 5 Octa prosessor. Det er dessverre ikke tilfelle i Norge. Vi sitter fast med en Quad-core Qualcomm Snapdragon S4 Pro 1,9 GHz-brikke med 2 GB RAM. Suger å være oss. Likevell er dette fortsatt en heftig bit av silikon, og S4 spilling og multi-taskings ytelse bør være fabelaktig.

Lux-Case.no har som oppgave å få inn Norges største utvalg av deksel og mobiltilbehør, og er derfor veldig opptatt av at vi bare får inn de beste og billigste dekslene, veskene, etuiene, og annet tilbehør du og andre kunder leter etter til sin Samsung Galaxy S4. Er det en ting som er viktig når det gjelder disse nye smarttelefonene er det å ta vare på innmaten som er så mangfoldig og vitalt. Derfor anbefaler vi i Lux-Case.no at du alltid kjøper deg et deksel eller etui som kan beskytte din S4 mot fall og støt, skjermbeskyttende film for skjermen kan også være noe lurt å invistere i. Ettersom riper, støv og fett på skjermen vil være irriterende for de fleste. Kjøper du noen av våre fantastiske produkter i dag, så får du tilsendt det i posten med våres hurtige og gratis levering!