Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5

Mobiltilbehør og deksler til Samsung Galaxy S5 - Det er det nye flaggskipet fra den sørkoreanske produsenten. Samsung imponerer med en telefon med riktig flotte spesifikasjoner - 2.5 GHz Quad-core prosessor, 2 GB RAM, 16/32 GB lagringskapasitet og et 5.1 tommers Full HD-skjerm med 1080*1920 piksler. Utover dette har Galaxy S5 også en fingeravtrykks-scanner og er vanntett i 30 minutter ned til 1 meter. Alt i alt er dette en smartphone i toppklasse og her på Lux-Case.no har vi massevis av tilbehør i toppklasse til Samsung Galaxy S5. Du finner et kjempeutvlag i smarte deksler, lekre etuier og høykvalitetstilbehør til Samsung Galaxy S5 - og vi har til og med gratis frakt på alle ordre!

Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Samsung Galaxy S5 Cover, Etui og Tilbehør

Samsung Galaxy S5 er den nyeste telefonen fra den sørkoreanske giganten. Det er snakk om deres nye flaggskipmodell – den beste Samsung har å tilby på markedet akkurat nå. Det er selvfølgelig en noe dyr telefon da den tar opp kampen mot de nyeste modellene fra Apple, HTC og Nokia. Men du får altså også noe for pengene. 2.5 GHz Quad-core prosessor, 2 GB RAM og 16/32 GM lagringskapasitet. Skjermen er på 5.1 tommer og har hele 1080*1920 piksler (Full HD). Det er ikke mange anmeldere som har fått fatt i telefonen enda, men de er dog enige om at Samsung Galaxy S5 er en bunnsolid smartphone som tilbyr mange nye funksjoner, men uten å være dedikert ”next generation”. Her på Lux-Case.no har vi lenge gledet oss til slippet av S5, og vi er klar med alt hva du kan trenge til din Samsung Galaxy S5 av etuier, deksler og tilbehør.Samsung Galaxy S5.

Deksler til Samsung Galaxy S5

Lux-Case.no har Norges største utvalg av deksler til smartphones – langt over 10 000 modeller. Så er du på utkikk etter et deksel til din Samsung Galaxy S5 så stiller vi selvsagt med et lekkert utvalg. Vi har harde deksler, myke deksler, bumpers og aluminium-modeller bare for å nevne noe – så vi er sikre på at du vil finne noe til din Samsung Galaxy S5. Det er en supergod investering i å beskytte sin smartphone, spesielt når man snakker om en toppklasse smartphone. Alle våre deksler er i høy kvalitet og passer perfekt til Galaxy S5.

Etui & Lommebok

Vi har massevis av kanonprodukter her på Lux-Cae.no, men noe av det beste vi har å by på er våre etuier. Du finner helt sikkert et lekkert etui til Samsung Galaxy S5 og det kan gi både ekstra stil og ekstra beskyttelse. Mange av våre etuier har også ekstrafunksjoner som flipstativ, magnetlukk og kredittkortholder. Det gir enda mer funksjonalitet til din smartphone – det eneste den mangler nesten er å kunne lage bacon.

Tilbehør & Gadgets

Vi har et vilt bra utvalg i tilbehør til massevis av smartphones – og selvfølgelig også til Samsung Galaxy S5. Vi har et av Skandinavias største utvalg i tilbehør, deksler og etuier, og vi er riktig stolte av våres sortiment. Vi har produkter i ganske så mange kategorier – til bilen, til sykkelen, for lyd, touchpenner, bagger, stativer osv.... Vi har alt. Hva vi også har er gratis frakt på alle ordre hvis du bestiller i dag.