Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7 Edge
Samsung Galaxy S7 Edge. Den fantastiske Galaxy S7 Edge, en smartphone på 150.9 x72.6 x 7.7 mm og en skjermoppløsning på 1440 x 2560 pixels og en god seer opplevelse for dere som liker å se på video eller filmer på din smartphone. Lagringsplassen på denne smartphonen er på 32 eller 64 GB – 4GB RAM men du kan enkelt utvide den med en MicroSD-kort som du finner på vår tilbehørs kategori. Sensorer som følger med denne telefonen er: fingeravtrykk, akselerometer, gyro, nærhet, kompass, barometer, hjertefrekvens, SpO2, men ikke bare det, du har også 1 / 2.6 "sensor størrelse, 1,4 mikrometer pikselstørrelse, geo-tagging, samtidig 4K video og 9MP bildeopptak, touch fokus, ansikt / smilegjenkjenning, Auto HDR, panorama. Operativ systemet som følger med på denne smartphonen kommer med OS v6.0 Marshmallow og CPU Dual-core 2.15 GHz Kyro. Du kommer til å kunne spille de nyeste spillene eller programmene helt lag fritt. Om du skulle trenge noe mer for denne smartphonen så er Lux-case.no et perfekt sted å begynne. Her så kan du finne deksler, etuier som tar godt imot slag, riper eller fall som ellers hadde eller kunne ødelagt din nye S7 Edge. Selv om denne smartphonen har Corning Gorilla Glass 4 som tåler en god del, så er det aldri feil å gi en form for beskyttelse som er via en skjermbeskytter film. Den er meget lett å sette på og når den er full av riper og merker så kan du lett ta den av uten at den etterlater noen merker. Om du er på jakt tilbehør til Samsung Galaxy S7 Edge så har vi tonnevis av det også – Mini høyttalere, etuier, stativer, ørepropper, kabler, bilholdere og masse masse mer. Om du kanskje er en person som liker å bruke smartphonen ofte med du er ute på farten, da kan en strøm bank kanskje være noe for deg? Vi har ganske mange forskjellige varianter som trådløse ladere, ladnings plater, solpanel strøm bank som lader smartphonen og seg selv når du lar den ligge i solen. Her hos lux-case så gir vi alle som eier en smartphone eller tablett den muligheten til å gi din enhet flere funksjonaliteter.
Vise som Rutenett Liste

1 Produkt

per side
Set Descending Direction
  1. Gummibelagt PC telefon deksel for Samsung Galaxy S7 Edge - hvit
    Spesialpris NOK 109,00 Vanlig pris NOK 139,00
Vise som Rutenett Liste

1 Produkt

per side
Set Descending Direction

Deksler, etuier og ander godsaker til Samsung Galaxy S7 Edge.

Om du akkurat har kjøpt deg en Samsung Galaxy S7 Edge, så er det vel også på tide å skaffe deg et deksel eller etui. Her hos Lux-case.no så kan du finne alle mulige deksler og etuier i mange forskjellige materialer, mønstre, farger og fasonger. Om du ikke liker å dekke til hele smartphonen helt som et etui gjør så er et deksel til Samsung Galaxy S7 Edge et perfekt valg. Du kan finne ulike mønstre og motiver som enhver person kan velge imellom. Hard plast, TPU, kunstig lær og silikon materialer er noen av dem du kan velge mellom. Om du heller vil ha en godt beskyttende etui rundt smartphonen din så kan du velge mellom mange forskjellige farger og teksturer, de gir din smartphone god beskyttelse samt at du fleste etui modellene kommer med en magnetisk lås funksjon, stand funksjon som gir deg mulighet til å kunne se på videoer eller filmer på en mye mer behagelig måte og kortspor som gir deg mulighet til å oppbevare dine ID kort, bank kort eller penger sammen med smartphonen.

Tilbehør, kabler og masse mer til Samsung Galaxy S7 Edge.

Om du er på jakt etter tilbehør til din nye Samsung Galaxy S7 Edge så er Lux-case.no det perfekte stedet å begynne, du kommer sannsynligvis ikke til å måtte gå til noen andre nettsider. Skjermbeskyttere som dekker godt til skjermen din, høyttalere for å kunne dele musikken din med alle de andre som er rundt deg eller kabler som kan hjelpe deg med å holde liv i smartphonen enten på kontoret, hjemme eller mens du er ute og farter. Kanskje en strøm bank kunne vært noe for deg også, om du spiller ofte eller ser på youtube videoer ofte mens du er borte fra en stikkontakt. Her hos Lux-case.no så er mulighetene mange og vi garanterer at du kan finne det du er på jakt etter.