Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016)

Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016)
Denne tableten fra Samsung som ble sluppet i Mai 2016 er utstyrt med to kraftige quad-core prosessorer, 1.6GHz Cortex-A53 og 1.0GHz Cortex-A53. Chipsettet er et Exynos 7870 og GPU’en er en Mali-T830 MP2. Minne på enheten er rimelig standard med 16GB internminne og 2GB RAM. Skjermen er 10.1’’ stor med en oppløsning på 1200 x 1920 piksler og en pikseltetthet på 224ppi. Enheten har to kamera på henholdsvis 8MP Bak og 2MP foran som begge kan ta opp video i 1080p. Nettbrettet har et massivt batteri med kapasitet på 7300mAh, som vil sørge for at enheten din vil vare i mange timer.

Når man har kjøpt seg et premium nettbrett som dette er det viktig å ta godt vare på den, og det kan du gjøre med et etui eller en veske fra Lux-case! Her har vi nemlig Norges største utvalg av tilbehør til mobiler og nettbrett, og vi er stolte av å kunne tilby kun produkter av høy kvalitet. Våre vesker og etuier vil ikke bare gi optimal beskyttelse til ditt nettbrett, det vil også kunne gi enheten et nytt og personlig utseende som lar den skille seg fra resten.

Vi har også masse annet spennende tilbehør som du kan bruke med din Galaxy Tab A 101 (2016). Sjekk ut våre holdere for hjem, bil og sykler så vel som alt av musikktilbehør fra bærbare høyttalere til kabler og hodetelefoner. Kjøp tilbehør fra Lux-case.no i dag!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Etuier og vesker

For din Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016) har vi massevis av vesker og etuier som du kan bruke for å øke sikkerheten til enheten din! Alle våre produkter er av høy kvalitet og laget av materialer som 600D nylon og syntetisk lær som er slitesterke og gir utmerket støtdempende beskyttelse til tableten din. Med våre vesker og etuier får du også muligheten til å sette ditt eget personlige preg på nettbrettet ditt. Vi har nemlig massevis av friske farger og tøffe motiver og designs som du kan velge og vrake mellom for å finne det som passer din stil best.

Stands og bilholdere

Om du liker å se på film eller spille kan det være greit å ha en måte å støtte opp tableten på slik at du slipper å sitte med den i hendene hele tiden. Vi har stands og stativer for hjemmet i mange forskjellige fasonger, så du kan finne det som passer deg best. For bilen har vi også et stort utvalg av holdere som lar deg benytte deg av nettbrettet ditt også mens du kjører. Fest holderne i en luftventil, i frontruten, dashbordet eller mange andre steder for å finne den beste synsvinkelen for deg.

Div. Tilbehør

Vi har kjempe mange gode produkter her på Lux-case, og du kan finne det meste hos oss. Vi har et stort utvalg av hodetelefoner og mini-høyttalere av høy kvalitet som vil produsere krystallklar naturlig stereolyd. Du kan finne handsfree enheter, armbånd og sykkel bager som du kan bruke for å frakte enheten din rundt med. Vi har selvfølgelig også en rekke ladere både for bil og hjemme som du kan velge mellom, så vel som strømbanker og ekstra kabler av alle slag.