Samsung Galaxy Tab A 7.0

Samsung Galaxy Tab A 7.0
Samsung Galaxy Tab A 7.0 ble sluppet i Mars 2016 og er en av Samsungs 7’’ tablets. Dette nettbrettet har to prosessorer, en Quad-core 1.3GHz Cortex-A53 og en Quad-core 1.5GHz Cortex-A7, som sørger for maksimal ytelse. Galaxy Tab A 7.0 har 1.5GB RAM og 8GB internminne. Skjermen er 7’’ stor og støtter en oppløsning på 800 x 1280 piksler med en pikseltetthet på 216ppi. Enheten veier 283 gram og har en batterikapasitet på 4000mAh.

For å sikre din Samsung Galaxy Tab A 7.0 på best mulig måte anbefaler vi på Lux-case at du kjøper et beskyttende deksel eller etui slik at du kan være sikker på at enheten din har den mest optimale beskyttelsen som penger kan kjøpe. Du trenger ikke være redd for å miste tableten din i gulvet om du har et TPU deksel eller et etui av syntetisk lær som gir ypperlig beskyttelse mot støt og riper fra alle kanter. Vi er stolte av å være Norges fremste nettbutikk for tilbehør for mobiltelefoner og nettbrett, og vi har kun produkter av høy kvalitet for våre kunder.

Vi har mer enn bare beskyttende deksler og etuier her på Lux-case. Her kan du nemlig finne massevis av musikktilbehør som hodetelefoner og ørepropper med og uten mikrofoner og kontrollfunksjoner. Vi har også en rekke forskjellige bærbare høyttalere som du kan ta med deg hvor enn du går. Du kan også finne masse bil- og sykkelholdere av høy kvalitet som lar deg benytte deg av enheten din mens du sykler eller kjører bil.
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Deksler, etuier og vesker

Om du har kjøpt deg en Samsung Galaxy Tab A 7.0 så er det lurt å finne det rette tilbehøret, slik at du kan støtsikre telefonen din på en forsvarlig måte. Her på Lux-case kan du finne alt det du trenger av beskyttende tilbehør til din enhet, fra deksler av TPU, et polymermateriale som er utrolig elastisk og slitesterkt, til etuier av syntetisk lær som ser stilig ut og gir utmerket beskyttelse mot støt og riper fra alle kanter. Om du ikke liker å pakke inn nettbrettet ditt i klumpete etuier, så kan du ta en titt på vårt brede utvalg av vesker for din Galaxy Tab A 7.0. Vi har kun produkter av høy kvalitet, så du vil uten tvil klare å finne noe for din enhet.

For den aktive

Om du er av den aktive typen som liker å løpe eller sykle, så kan vi friste med en hel haug av tilbehør til din Samsung Galaxy Tab A 7.0 som lar deg sikkert feste enheten til arm eller sykkel slik at du kan benytte deg av dens funksjoner mens du er ute å trener eller sykler. Våre armbånd er av høy kvalitet og mange av dem har en funksjonell, følsom touchskjerm så vel som at de er vanntette, så du kan bruke telefonen din selv om det regner. Det samme gjelder for mange av våre sykkel bager og holdere, som lar deg fritt benytte deg av enheten din mens du sykler, enten det er som GPS, musikkspiller eller for å fange Pokémon!

For bilen

Om du leter etter en GPS enhet for bilen din, så trenger du ikke lete langt. Faktisk så kan enheten din fungere som GPS og navigasjonsenhet bare ved hjelp av sin innebygde kartfunksjon! Alt du virkelig trenger for å begynne å benytte deg av nettbrettet ditt i bilen er en bilholder som lar deg feste den trygt på plass et sted rundt førersetet, slik at du har den mest optimale synsvinkelen. For å virkelig kunne benytte deg av enheten din på en optimal måte, er det lurt å kjøpe en billader. Her på Lux-case har vi en hel haug av ladere av høy kvalitet som lar deg lade opp til hele 6 enheter samtidig. Det blir nok populært for hele familien på de lange bilferiene.