Samsung Galaxy Tab S3

Samsung Galaxy Tab S3
Samsung Galaxy Tab S3

Samsung Galaxy Tab S3 ble lansert I Februar 2017 og er en god start på det nye året! Denne enheten kjører på en qualcomm snapdragon quad-core prosessor på 2x 2.15Ghz og 2x1.6Ghz! Skjermen er 9.7’’ stor og støtter en oppløsning på 1536 x 2048 piksler med en pikseltetthet på 264 ppi. Enheten har 4GB RAM og 32GB internminne som kan utvides med 256GB MicroSD kort. Kameraene her på henholdsvis 13MP bak og 5MP foran. Batterikapasiteten er på 6000mAh og enheten veier 135 gram. Om du har gått til innkjøp av en Samsung Galaxy Tab S3 så kan du ta titt her og finne det tilbehøret du trenger for å sikre enheten din. Her kan du finne alt fra deksler og etuier til vesker og skjermbeskyttere! Alt det du trenger for å sikre investeringen din og sørge for at enheten varer så lenge som du ønsker. Alle våre produkter er av høy kvalitet og laget av materialer som hardplast, silikon, syntetisk- og ekte lær. Sett ditt eget preg på enheten din ved å velge mellom massevis av forskjellige fargerike og spennende motiver, eller velg den fargen du liker best. Personligjør enheten din og vis at den er din.

Vi har massevis av spennende produkter for Samsung Galaxy Tab S3 utenom det beskyttende tilbehøret. Her på Lux-case kan du finne alt fra mikrofiberkluter til Virtual Reality headset og fjernstyrte biler og droner. Om du kunne tenke deg å bruke enheten som GPS eller musikkspiller i bilen så har vi bilholdere, billadere og handsfree headset for nettop din telefon! Alle våre produkter er av høy kvalitet, og vi har en fornøydhetsgaranti på alle våre produkter. Kjøp det tilbehøret for Samsung Galaxy Tab S3 du trenger for å øke nytteverdien og den forventede levetiden til enheten din fra Lux-case i dag!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Deksler og etuier for Samsung Galaxy Tab S3

Her på Lux-case kan du finne alt du trenger av deksler og etuier for Samsung Galaxy Tab S3 som lar deg beskytte enheten din mot omverdenen. Gi enheten din god sikkerhet mot støt, riper, hakk og slag ved å dekke den med et av våre stilige etuier! Vi har masse forskjellige høykvalitets produkter her som ikke bare beskytter enheten din men gir den også ekstra nyttefunksjoner som kortholdere og stand. Kast lommeboken din og ta i bruk et etui for Samsung Galaxy Tab S3!

Om du kun ønsker den ekstra beskyttelsen så kan du velge mellom våre deksler somer laget av materialer som hardplat, silikon og TPU, et utrolig elastisk og slitesterkt materiale med utmerkede støtdempende egenskaper. Kjøp det beskyttende tilbehøret du trenger i dag!

Sykkelholdere og armbånd for Samsung Galaxy Tab S3

Om du liker å løpe, jogge eller sykle så har vi det tilbehøret du trenger for at du kunne ta i bruk enheten din på en trygg måte, selv når du er på farten. Her kan du finne sykkelholdere som lar deg trygt og enkelt feste enheten din til sykkelstyret, midtrammen og andre steder slik at du enkelt kan holde et øye med enheten mens du er ute på tur. Våre sportsarmbånd lar deg enkelt feste enheten din om armen med borrelås, og er vanntette attpåtil slik at du ikke trenger tenke på regn og vannsprut mens du trener. Om du kunne tenke deg en trygg og enkel måte å lytte på musikk, bruke GPS eller fitness app mens du utendørs så har du kommet til rett sted.

Velg og vrak mellom massevis av høykvalitets sportsutstyr og finn det som passer deg best.

Tilbehør for Samsung Galaxy Tab S3

Her på Lux-case har vi massevis av forskjellige produkter for alle håndholdte enheter, og det inkluderer bokstavlig talt alt mellom himmel og jord. Her kan du finne enkle ting som mikrofiberkluter til støvbeskyttere og touch penner (og hansker), til microSD kort, Virtual Reality headset, spillkontrollere og til og med droner. Vi har også en rekke biltilbehør som bilholdere, billadere og handsfree enheter, samt en hel rekke med høyttalere og hodetelefoner.

Du trenger bare handle én plass for å finne alt det du trenger av tilbehør for din telefon, og det er Lux-case!

Samsung Galaxy Tab S3 deksler - Lux-Case.no

Lux-Case Samsung Galaxy Tab S3 deksler og tilbehør https://lux-case.no/samsung-galaxy-tab-s3.html